Nyomtatók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnéztem, bármit nyomtatnék, alap hibaüzenet: "Ezt a dokumentumot nem lehetett nyomtatni." Vezérlõpultban minden jónak tûnik, próbáltam másik USB portba dugni, ugyanaz.
Brother HL-1430, a "Ready" gomb zölden, az "Alarm" gomb pirosan égett folyamatosan. Némelyik nyomtatásnál adott egy olyan hangot, mintha elkezdene nyomtatni, némelyiknél még azt sem.
Driver Brother weboldalról telepitve, eddig hibátlanul mûködött, nem volt a nyomtatás minõségében sem hiba.
Kinyitottam a tálcát, megigazitottam a papirt, visszakapcs, erre már a "Ready" gomb sem ég, csak az "Alarm".
Hivatalos útmutatót átnéz, semmi. Nyomtatót lekapcsol, mindent kinyit, papir sehol beakadva, semmi gond szemre, visszakapcsol megint, most már az "Alarm" gomb mellett a "Data" gomb is sárgán világit. Hibaüzenet ugyanaz. Valami ötlet?
Xeroxszal az elmúlt 6 évben nem foglalkoztam, de ugyanazt a nyomtatási minõséget fogja hozni, mint a hasonló árkategóriás Samsung vagy HP.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Ha autót veszel, akkor is megpróbálod okosba, házilag lepárolt benzinnel nyomni? Nem biztos, hogy megéri <#hehe>#hehe>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
All hail the double x!
20 oldalt nyomtattunk foto minosegben es a patron fele mar kiment?? Ez igy egy vagyon lesz. Pedig egyebkent nagyon szepen nyomtat.
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Érdemes a canon, a hp és az epson weboldalán utánanézned, mennyibe kerül egy készlet patron (általában garanciavesztéssel jár, ha garanciaidõn belül újratöltött v. utángyártott patront használsz, és szervizbe kell vinni a készüléket), hány lapot tudsz vele kinyomtatni; e két értékbõl egy jó közelítéssel már kiszámolható, mennyibe kerül 1 kinyomtatott oldal.
A szkennerek manapság minimum 1200 x 1200 dpi-s felbontásra képesek, sok különbség szerintem nincs az egyes márkák között ebbõl a szempontból.
Én inkább egy nyomdászt kérdeznék meg, inkább ott készítenek meghívókat, már csak azért is, mert a lézernyomtatók 165 gramm/négyzetméternél nehezebb papírt viszonylag ritkán kezelnek le.
Canon Pixma MP260 Tintasugaras
Epson SX405 tintasugaras és
HP DeskJet F4280-as.
Tehát melyiket javasolnátok ill.melyiket kerüljem.
Ha ezeken kivül van másik tipus amit ajánlanátok max 20-25 ezer ftig ajánlhattok elõre is megköszönöm!!
Válaszokat elõre is köszönöm.
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
vmi tipp?
nekem olyan problémám van,hogy ha bármit nyomtatni szeretnék,a nyomtatásra való klikk után nem kezdi el,hanem el akarja menteni fekete-fehér bitképpé,behozza photoshopban,és onnan akarja csinálni.eddig meg simán klikk,és nyomtat.mi lehet a baj?elõre is köszi.
E-mailt nem tudtam a HP-nak írni /a magyarországi képviseletnek/, hanem felhívtam másnap a nyomtató dobozán lévõ telefonszámot. Ott a diszpécsernek elmondtam, hogy mi volt a probléma. Ugyanis a drivert utánna többször próbáltam újra felrakni, de a probléma ezzel sem oldódott meg. Leszedtem a HP oldaláról a nyomtatóhoz való drivert, de így sem lett jó. Annyira, hogy már semmilyen HP-s program nem indult el. Tehát a diszpécser azt mondta, hogy ha még nem telt le a három munkanap akkor vigyem vissza oda ahol vettem, és cseréltessem ki, ugyanis valami szoftveres hiba lehet. Ki is cseréltük egy HP Photosmart C4480-ra. Na ennek a driverének a telepítése is ugyanúgy kezdõdött mint az elõzõ nyomtatóé. Elvittem a nyomtatót egy haverhoz, ott felment az õ gépére a szoftver. Nálam nem sikerült. Leszedtem a HP oldaláról a C4480-hoz való magyar nyelvû szoftvert, felraktam és láss csodát minden mûködik hibátlanul. Az op. rendszerem Windows XP Home Edition Sp3 /eredeti/.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Mi is vettünk egy HP Deskjet F2280-as készüléket. A korábbi egy régebbi típus volt. Tegnap az új nyomtató driverének a telepítése 50 perc alatt ment le. A telepítés végén megjelent egy hibaüzenet ugyanazzal a felirattal amit te is írtál. Ma újra raktam a drivert és ugyanaz a hibaüzenet lett a telepítés vége. A nyomtató mûködik, fénymásolni szkennelni tudok, viszont a patronokba a tintaszintet én sem tudom megnézni. Még nem jöttem rá én se, hogy mi lehet a gond. Lehet, hogy írok egy e-mailt a HP magyarországi képviseletének. Ha valaki tudna valami használható megoldást örömmel venném. Köszönöm!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Köszönöm a hozzászólásod.Szép napot.
Mindenesetre egyszerûbb, ha felmászol a hp weboldalára, és megkeresed hozzá a drivert. <#email>#email>
Hp Deskjet f300 tipusú nyomtatóhoz keresek telepítõ lemezt. 7.0.1 -es verzió volt nekem ,de eltört a lemezem.Ha valakinek van ilyen legyenszives töltse fel nekem valahová.Elõre is köszönöm.
üdv
Mivel az origamipapír jellemzõen hajtogatott, továbbá a kéz nedvességét is számításba kell venni, én inkább színes lézernyomatót vennék, de ezek meg 60 ezer forinttól kezdõdnek.
Nyomtatóvásárláson töröm a fejem:).Tudnátok ajánlani nekem olyat,ami nagyon szép,élénk színekre képes(origami papír nyomtatására kellene majd),ugyan akkor pontos is és a patron hozzá könnyen beszerezhetõ és olcsó is?Vagy ez már túl sok egyszerre?:)
Max 25-30 k,amennyit rászánnék.Az,hogy milyen gyorsan nyomtat már részletkérdés...!
Zan
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Multifunkciós készüléket szeretnék venni, de sajna egyáltalán lövésem sincs itt mi a jó. Eddig kettõm volt, mindkettõ Epson (utolsó a DX 4200 volt ami éppenséggel nem is mondható rossznak).
Hátha van valakinek tippje, tapasztalata :) Árba mondjuk legyen max 25 ezer. Fontos hogy multifunkciós legyen, mert használnám az összes "részét" :)
Köszi elõre is.
Az alábbiakon kívül pár alapvetõ dolgot megtalálhatsz az F380 drivereinek oldalán.
Próbáld meg a HP-tól letölteni az angol nyelvû vistás drivert, hátha megy, és nem árt a kapcsolati problémát orvosló patchet sem letölteni.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A bekapcsolt állapotban kihúzott táp nem sok jót jelent az álmoskönyv szerint, mert így károsodhat a vezérlõ elektronika. A mocorgás-zúgás az én olvasatomban annyit tesz, hogy az elektronika elkezdi a bekapcsolás utáni szekvenciákat futtatni, de nem fut le mind.
Érdemes kivenni a patronokat - már ha a szán a jobb oldalon van, és a service station nyitva van (azaz az alsó lehúzó gumilapok hátul vannak) -, aztán patron nélkül megpróbálni, meddig jut el a nyomtató.
Ha nem sikerül életet lehelni bele, akkor marad az új nyomtató vétele.
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy egy ideje kifogyott a színes patron, amit minden egyes gépbekapcsolásnál jelzett. Aztán ezt a jelzést kezdte küldözgetni egyre gyakrabban is, ezért meguntam és a hátulján található hálózati kábel kihúzásával áramtalanítottam. Aztán legutóbb amikor használni akartam, már nem tért magához.
Persze próbáltam mindent. Kihúztam, bedugtam semmi. Újabban, ha újra kihúzom és bedugom, akkor elkezd mocorogni zúgni, de aztán ismét semmi.
Kérlek adjatok tanácsot mit tegyek még.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Szedte már le valaki a borítást Canon IP4300as nyomtatóról? A négy, nyíllal megjelölt pöcök ugyanis csak a borítás hátsó részét engedi fel, az elejét pedig kitartóan fogja továbbra is valami. Csak az a kérdés, hogy mi is az?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]