Veszett jóóóóó pasi!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Illetve ha te fotózod, akkor neked ott lesz, mert neked emléked van róla, amit a kép felidéz, és ez az emlék meg a látott kép eggyé olvad. És azt hiszed, hogy képen van.
Nekem vagy bárki másnak, aki élõben nem látta, nem ismeri a fotó alanyt az egész csak egy üres maszk és mindenféle lebegõ képzelgésnek a találkozása, egybeolvadása.
Csak szimplán nem csípem az ilyen hozzászólásokat, de több komment után értem, mirõl beszél, mégis meghazudtolnám a fentebbi állításommal :)
Kumiho #2179
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
az egyéniséget - szóval valakinek a belsõ dinamikus lényét - mégis hogy akarod fotózni? Meg azt a kisugárzást amit mellette érzel?
Kumiho #2179
Az összkép egyéniség+kinézet nem fotózható.
Bocsánat nõtársaimtól.
:-)

Más egyéb, ami Nálad számít?
In Lak\'ech Ala K\'in
Vagy hasonló igen....
õt csak linkben, mert helyi erõ....

Van egy ehhez hasonló, áttetszõ tekintetû kollégám... sötét mint az éjszaka. <#nyes>#nyes>
In Lak\'ech Ala K\'in

Most láttam Attila, Isten ostora címû filmet, abban játszotta Attila szerepét.
Gerald Butler
(alapjában nem kedvelem a hosszú hajúakat, de hát bizony õ erõs kivétel...még a hosszú haj is jól áll neki, sõt jobban, mint a rövid.---ilyet ritkán mondok egy pasiról..az a tüzes nézés...csak megszelidült és elhízott csöppet)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM