Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
De köszönöm, megy a + 😊
13 éve itt. Szép idő.
13 éve itt. Szép idő.
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
"TWAIN is not supported in Photoshop when it’s run in 64-bit mode."
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Tudna valaki segíteni szkennelésben?
Feltelepítettem a nyomtató (Hp) gyári driverét, meg a Twain-t is, de ennek ellenére nem látszódik a PS-ben. Mi ilyenkor a teendõ?
Elõre is köszönöm, ha valaki tud segíteni!
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Lenne egy olyan problémám CS6 extended verzióban , hogy ha szöveget írok és nyomok egy pontot vagy kötõjelet, szóközt akkor azt a szó elé rakja. Nem tudjátok miért csinálja ezt? Eddig semmi baja nem volt. Nem tudom mit szúrtam el.
Egy vagy több jó kis oktatóvideót keresek typography témában.
A fõ gondom, hogy szép betûtípusokat használok de a szöveg mégsem úgy néz ki a képen ahogy kéne. Ez nagy gyengém, hogy elkészítek valamit amire aztán kéne egy kis szöveg, felirat stb de nem tudom rendesen kiválasztani a betûtípust és / vagy nem tudom jól elhelyezni. Ebben kéne segítsék, oktatóanyag. Fizetõs is jöhet.
Köszi.
xP
actions - felvételre kattintasz, megcsinálod amit szeretnél, leállítod. akár bindelheted is, mondjuk F2-re, és minden képnél nyomsz egy F2-t..
vagy biztos meg lehet úgyis hogy benyitja a kövit, rárakja, menti, ezt nem tudom.
nem értem...<#nemtudom>#nemtudom>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
na erre gondoltam 😊
és ezt meg is tudom csinálni
bocs a smapért 😄
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Egy olyan kérdésem lenne:
Hogyan lehet fénykép-és rajz (ceruzarajz) között, nyilván ugyan az a kép realisztikus átmenetet csinálni mintha a ceruza rajz félig ki lenne színezve fótó relalisztikusra, nem tudom értitek e. Valami orbitálisan profi anyagot kell csinálnom.
Esetleg egy turor? Sajnos azt sem tudom, hogy keressek rá a neten
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
13 éve itt. Szép idő.
Régebben, még a Win8 elõtt, sikerült valahogy megoldanom, hogy a CS6-os PS-ben a Character fül kicsi volt, és befért az oldalsó részbe a rétegek fölé...
Azonban most nem találom mit állítottam át anno..😄
Lényeg a lényeg, anno csak a piros bekeretezett rész volt meg, az alatta lévõ két sor már nem. És pont faszán befért a rétegek, a navigátor, és az adjustmentek közé. Azonban mivel most ilyen nagy, teljesen széthúz ott mindent, és nagyon zavar 😄
Ha valaki tudna nekem rá megoldást, megköszönném 😊
13 éve itt. Szép idő.
Nem értek egyet #16871-es hozzászólóval. Nem igaz, hogy megjelenéskor elavul a program. Elõször is általában megjelenés után néhány hónappal mindig kiadják a magyar nyelvû könyvet. Másrészt ez valami idióta beidegzõdés, egy birtoklási vágy, hogy mindenkinek mindenbõl a legújabb kell, még akkor is, ha totál hülye programhoz. Vagyis: ha nem értesz a PS-hez, akkor miért baj, hogy "csak" CS6-od (és ehhez oktatókönyv) van és nem CC-d? A CS6 is tökéletes arra, hogy megtanuld az alapokat, hiszen azt a tudást kitûnõen alkalmazhatod a CC-n. Nem szûnik meg az ecset vagy a save for web, max a fontosabb fícsörökrõl megnézed a videót, hogy mégis mit változtattak...
Az meg pláne nem igaz, amit a #16872-es hozzászóló írt, hogy nem lehet könyvbõl tanulni. Marhaság! Miért ne lehetne? Én részemrõl mindig is a könyv vásárlását támogatom és javaslom elsõ körben, ha olcsón biztos ALAPOKAT akarsz. Sokkal több tippet, trükköt, magyarázatot, bill. kombinációt stb. olvashatsz egy adott témakörben, mint egy tutorial videóban, amelyek ezekhez képest többnyire felszínesebbek. Az ingyen tutorialok kényelmetlenek, mert nagyrészt angol nyelvûek, nehezen tudsz "visszalapozni", de a legnagyobb baj, hogy nem tematikusak! Nincs egy jól felépített tanulási folyamat, neked kell rákeresni valamire ami érdekel (de honnan tudod, hogy mit is kell keresned?), és még akkor sem biztos, hogy a legjobb videót találod meg.
az adobe.com-ról akartam leszedni a PS új verzióját (trialt), feltelepítem ugye az aplication manager-t, amibe megint be kellene jelentkezni (bár az oldallon már megtörtént), itt azonban nem enged bejelentkezni, mert annyit ír hogy: Unable to contact Adobe. Please connect to internet and try again.
Volt már ilyen valakinek és létezik rá megoldás? Nem a tûzfal tilt, van net oc, de ez a vacak mégis kínlódik.
Saját tapasztalatom az hogy könyvbõl tanulni nem lehet. Bár ez csak saját vélemény, de én inkább videókból tanulom a programok használatát.
sry ez saját tapasztalat, retusálás terén 98% szarság...
a többi mókázós képkészítõsbe lehet hasznosat találni...
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
egy a baj az ilyen könyvekkel, hogy mire megjelenik, addigra a program már elavult és van új verzió! Netes tutorialokból többet tudhatsz meg és gyakorlatibb dolgokat...ha nem is youtube, de "fájlmegosztó" oldalon oktató videó gyûjtemények is vannak bõven.
Sejtésem szerint a CS6 se a bolti polcról lesz a gépeden...fõleg hogy már NEM is lehet kapni csak a CC-t.
Ha van fölös 5K-d akkor megveheted, max jó lesz papírnehezéknek....
egyébként pdf-ben is van esély megtalálni, ha kiadták ebook-ban is akkor meg fõleg...
http://www.polc.hu/konyv/adobe_photoshop_cs6/726371/
Amatõr módon már évek óta használok PhotoShop-ot, de mostanra komolyabban szeretnék vele foglalkozni, jobban megismerni, megtanulni a program kezelését, ezért kerestem valami jó oktatási módot (nem tanfolyamot) és ezt a könyvet találtam. Nem tudom, hogy ér ennyit a könyv, vagy sem, ezért fordulok hozzátok.
Valakinek van róla tapasztalata? Megéri megvenni? Lehet belõle tanulni?
Ha nem akkor valami más módot tudnátok mondani?
Nem lett így szép. Túl nagy volt a másik kép az igaz, elõtte készítsek belõle egy kisebbet?
Így csak mozgatni tudom, méret nem változik.
😞PS CS 8.0 verzió)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
(amúgy lehet vmi régebbi verziód van vagy rossz helyre húztad)
F7-en így csak 1-1 képet látok, mármint külön-külön.
utána a gyerkõc képét húzod rá a megnyitott keretre
layers ablak (F7 elvileg), látni fogod a két réteget, az alsót (ami elvileg a keret lesz) felhúzod a másik fölé.. utána ha újra kijelölöd az alsót (ami a gyerkõc képe), akkor menübõl a formázással tudod méretre alakítani, illetve mozgatni a megfelelõ pozícióba