Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
mivel gondolom eleve átlátszó a kép közepe, jobb oldalt csak ezt a képet kell felülre raknod. Mivel, ha megnyitod, alapból ez lesz a background és nem mozgatható, jobb klikk rá a layers menüpontnál, és layer from background
http://www.kepkeretek.ladyj.hu/mesefilmek/mesefilm_kepkeretek_061.png a képre hogy lehet belerakni a fényképét PS-ben?
Tudna valaki segíteni?
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
LINK
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Akkor én a helyedben inkább venném a CC-t havi 23€-ért a multilanguage-t, vagy 20-ért az angolt...
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Ha Photoshop-ot akarok vásárolni Concept art-hoz. Melyik verziót vagy melyik típust tudjátok ajánlani? Mert a PS oldalán mindig ezt a photosop CC-t akarja rámerõltetni. Egy sima CS 6-ot hol tudok megvásárolni? Ha adnátok egy linket megköszönném, mert kéne a license 😊
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
Valaki ki tudna segiteni egy logoval? Lenne egy BF3-s friss csapatom es kellene egy logo, nagyjabol megvan amire gondoltam csak hat a Photoshop nem az en mufajom.
Amennyiben valaki tud segiteni, kerem olvassa tovabb.
Az alabbi kepen lathato kocka kellene valami hasonlo hatterrel, vagy akar ezt atszinezni es a "k!netic" felirat a kocka also -elso elennel lenne, ugy mintha egy arnyek lenne (mintha a foldon fekudne a felirat). Betutipus az valami egyszer, elegans es egyben modern kellene legyen.
Kep:
Segitsegeteket elore is koszonom.
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
*aktuális téma
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Van egy amatõr kérdésem 😊
Egy ideje alapból ha kijelölök valamit, fordítottan jelöli ki a ps, és nem találom hol lehet ezt beállítani.Mondjuk már azt se értem mitõl kezdte ez így csinálni, de elég idegesítõ..
Photoshop Friday - SG topik
Fel kéne éleszteni ezt a topikot szvsz, mert ihlet nélkül nehezebben veszem rá magam a photoshop megnyitására!
hogyan tudnám kimenteni a kiválasztott text layerek nevét .txt vagy valami hasonlóba?
köszi,
dani
xP
A rendszer 32 bites és tudom hogy csak kb 3.25 fog használni a 4-böl.
A rendszer meghajtóm SSD 64GB ezért ott is hagytam a temp helyét, 15-20GB mindig szabad!
A problémám az - nem esküdnék meg rá - hogy a meglévõ 2 GB mellé mikor betettem a másik 2GB memóriát akkor sem emelkedett meg a választható memória mennyisége, ahogy Te is írtad 2,4GB-ra hanem még mindig csak 1,625GB!
DE azt is tudnod kell hogy a PS nem csak a RAM-ot használja, hanem a C:/ den (vagy ahova telepítve van) lévõ adobe temp file-t is(rejtett file asszem a neve is adobe temp, ne ilyedj meg néha több gigásra is behízik!)!!! azaz ha kevés a ram akkor a vinyódról vesz el helyet...szóval, ha kevés hely van a C:/ den...vagy ahova fel van telepítve, akkor ugyan ezt a hibát fogja dobni és lefagy!
ilyen esetben érdemes a scratch disket egy külön vinyóra tenni, mondjuk legjobb esetben egy ssd-re<#alien2>#alien2> és máris felturbóztad a lomha PS-ed. ram 80% alatt sok + hely a C-n és a scratch disc-nek is bõséges hely ! kb ennyi a hosszú és eredményes élet titka <#alien2>#alien2> ezt spok is megmondta <#alien2>#alien2>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
a 32 es soha nem fog 3 nál töbet látni, abból alapból elvesz egyet a windóznak!
ctrl+k/ performance tudod fentebb húzni, de 80% fõlé NE...!!!! 70-80 közt ideális...
80 % fölött a fagyveszély többszöröse!!!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Az lehetséges hogy memória bõvítés után a ps nem látja a pluszban berakót memóriákat?
2 GB volt a gépemben - 1,6 a ps-nek - és folyton kevés memóriára hivatkozva leállt, betettem még 2GB és még mindig csak 1,6-ott tudok beállítani a ps-ben!
Most 4GB van a gépben a ps még is azt írja: Elérhetõ memória: 1658 MB
- action fülön (Alt+F9 - nemtom mi a neve magyarul) indítasz egy új action-t
- megadod a nevét, esetleg bill kombót rá, megcsinálod az effektet
- mentés, bezárás után leállítod a felvételt (bezárás fontos, különben 200 kép lesz megnyitva a végén! lehet ezt másképp is kezelni, így egyszerûbb...)
- az elõzõ képet, amin beállítottad az actiont, mentsd félre, vagy írd felül az eredetivel, majd file menü, automate -> batch menüpontban kiválasztod az actiont amit csináltál (valószínûleg az lesz ott eleve), beállítod, hogy melyik mappára alkalmazza (ahol a képek vannak értelem szerûen), és start. hátradõl, élvezi az automatát.
célszerû az eredeti képektõl eltérõ mappába rakni azokat, amiket effektelni akarsz, hátha javítani/változtatni szeretnél rajta késõbb.
All hail the double x!
Tudnátok segíteni, hogy hogyan tudok automatizálni egy mûveletet a potoshopban? Arról lenne szó, hogy vagy 200 db képnek kellene adni egy szûrõk -> életlenítés -> Gaus-életlenítést!
Ezt meg tudom csinálni automatikusan vagy mindegyiken egyesével kell végigmennem ( ugyanolyan 0.8 -as értékkel)?
Elõre is köszönöm!
nézet/ igazítás vagy ugrás mittomén mi a magyar béna fordítása...de valami ilyesmi...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A tool move-val ha középre kattintok is megadhatom a pontos helyzetet, de csak egy bizonyos méret felet aktív ez a lehetõség. 30-as nagyságú betûméretnél és alatt már nem.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
De mikor bekapcsoltam a rács nézetet megláttam mihez igazítja hát a rács széléhez, akkor ha van egy másik réteg közvetlen mellette.
All hail the double x!
Szóval, Adobe teljesen cloud alapra gyúr, az eddig opcionális választás helyett egyetlen lehetõség lesz, a Creative Suiteot nem árusítja tovább.
És habár kétlem, hogy itt sokan akadnának fent rajta (én igen), de a Fireworks fejlesztését is beszüntették, tippre hamarosan az árusítását is be fogják.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Amikor húzom van hogy szép folyamatos, sokszor meg kicsiket ugrik.
Sokszor pontosan szeretném a kép egy részéhez illeszteni de a végén átugorja azt a részt mintha taszítaná.
Kösz
posterize effectel lehet még segíteni a dolgon