Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/601854_580944835263234_1154078900_n.jpg
nem müköduk a linkelés azért csak igy másoltam
Egy fontot keresek, mégpedig ezt itt:
Nagyon hasonlít a Bauhaus-ra, de nem az. Próbáltam már font-azonosító oldalon is, de ott is a Bauhaus-t hozza be. Valakinek ötlet?
Elõre is köszönöm!
gamertag: kenobita
Biztos hülyeséget kérdezek, de ilyen esetekben nem lehet használni valamire flat-field képeket, mint az asztrofotózásnál?
pfhejj madjar ps...elég volt megérteni mit írsz 😛
A dust and scratches (por és karc vagy mi a retek magyarul) jó dolog csak be kell lõni rendesen a porra tényleg jó, de a lencsefoltokat már nem tudod leszedni, csak healing brush /spot healing, kijelöl és content aware fill ...stb kézi módszerekkel.
Sajna ez a fotós halála amikor többszáz(ezer) kép után jön rá hogy ELb@szta...
el kell keserítselek, ha szép végeredményt akarsz akkor marad a kézimunka!
az automata módszerek 99.9 % ban fos eredményt adnak...
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Képek
Jobb felsõ nagyobb hiba nem annyira számít, mert ha kell akkor levágható az a terület.
All hail the double x!
Abban kérném a segítségeteket, hogy adott elég sok kép (kb.1500db, time-lapse videóhoz képek) viszont sajna a fényképezõgép érzékelõjére por került, így nem lettek a legjobbak a képek.
Amit én próbáltam, automatizálásban:
1. Helyi javító ecset, ez szépen mûködött, viszont nem tudtam felvenni a mûveletek közé.
2. Szûrõk -> Por és karcok, ezt már rögzítette, viszont az eredmény nem volt az igazi, mivel ha beállítottam mondjuk a Sugár értéket 10-re, az a kék égboltnál jó volt. Viszont ha a következõ képen az adott helyen felhõ volt, akkor ott csúnyán látni lehet a "javítást".
Ezt a helyi javító ecsetet nem lehet valahogy alkalmazni több képre?
Vagy esetleg valahogyan a rétegekkel kell játszani? Megköszönném ha valaki leírná hogyan lehet megoldani ezt a problémát cs6-ban.
Szerk: Ha nem olyan kérdés volt. Egyetértek! 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
amúgy meg letöltesz simán valami brust amibe van hasonló 😊
vagy illustrator...
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Egy kis segítségre volna szükségem. Egy tablót kéne újra rajzolnom, viszont van benne egy elem, ami meghaladja a képességeimet. Bármilyen hasznos tippnek örülnék 😊) Elõre is köszönöm! Kép az alábbi linken található.
LINK
Szerintem az a script amire gondolsz az a hirdetést veszi ki a beviteli mezõ fölött és igenis mûködik 😊
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Másik: Gondolom egyik script spoilerbe rakná a flasheket, de ez se mûködik teljesen nekem, bár lehet az eleve jelenlévõ flash blocker kavar be. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Miért pont babakéket kellett betenni? a banner jó, de a hátteret változtathatnánk
A szöveg beillesztést hogyan tudom nyújtani oldalt vagy fel-le?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
a szaggatott vonal már kicsit macerásabb buli!
óóóó te képedrõl sima ügy!
fogod select color range és csinálsz egy maszkot a képre!
a pados kép alá meg teszel olyan színû layert amilyet akarsz, a lényeg, hogy a színes legyen alul és a pados layeren maszkold ki az alakot...utána úgy játszol vele ahogy akarsz!
egyik találat másik amit én találtam ülö alakra., de Spészgóst képén is nagyon jó a sziluett
ÍGy gondoltad?
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Elõször is, körbevágod a pad támláját, és átrakod másik layerre. majd ráteszed a csajt, és az eredeti leyerrõl kivágod a helyét. Így megmarad a támla, és ott lesz a körbevágott csaj is. De ha küldesz képet ülõ csajról megcsinálom 😊
Probáltam pár megoldást,de egyik sem lett az igazi
kép
- lepucolom a képet
- trace bitmap-el vektoros képet csinálok
- a kontúrokat kimentem dxf-be
- a dxf-et beolvasom a google sketchupba, ott pedig ráhúzok egy felületet
- egy plugin pedig megcsinálja a felület alapján a szürkeárnyalatos képet 😊
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
hátha van még ötlet 😊 köszi azért 😉
igazából ezt elég gáz így kézzel elõállítani...generálni nem tudod semmibõl..így kénytelen leszel kézzel megrajzolni...
még a végén lehet jobban jársz illustrator-ral.
be trace-eled csinálsz belõle vektoros ábrát aztán azzal elszórakozol... mert igazából ezek a szint térképek vektorosan jobbak lennének....
de szerintem várj még egy kicsit, én csak beszélek itt a nagyvilágba, lehet jön majd valami okosabb 😉
Tutorialt találsz sokat hogy, s mint kell mit.
van valakinek ötlete hogyan tudnám a következõ "konverziót" megcsinálni?
ilyesmi magassági adatokat tartalmazó térképbõl:
magassági térkép minta
..szeretnék szürkeárnyalatos képet csinálni, ahol a fehér a legmagasabb, a fekete a legalacsonyabb pontokat jelöli.. például
nem kell ilyen részletesnek lennie, csak a domborzat jellegzetes alaksajátosságait szeretném megkapni..
a kész képet domborzat generálásához, kihúzásához szeretném használni, aminek a vége egy renderelt kép lenne.
az egyik problémám.. a szines képen nem színátmenetes a térkép, így ha csak kicserélném a szineket, akkor sávos lenne az eredmény is.. próbáltam hogy elmosom a színhatárokat, de azon is látszik a végén hogy lépcsõs a domborzat..
illetve hogy az eredeti kép jpg és emiatt egyes helyeken van némi színátfedés is
próbáltam hogy csinálok egy fekete hátteret, majd fehér színnel egy elmosott szélû ecsettel, 5-7% flow mellett megpróbálom "kihúzni" a hegygerinceket, de a végeredmény nem igazán követi az eredeti kép alaksajátosságait..
van valakinek valami ötlete?
köszi elõre is
Így még maskot se kell átmásolgatni, ha az alsó layeren módosítasz. Persze nem minden esetben mûködõ dolog, (pl ha alsó layernek nem kéne látszania egyáltalán).
(\__/) ( X.x) ( } . { )