Beyond Good & Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az iMMERSiON és a GoG verziókkal 100%-ban kompatibilis lesz a fordítás.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
csak megpróbáltam... már rég játszottam, de hihetetlen mennyivel magával ragadott újra ez a game.
Pedig jópár játék vár hogy játsszak vele, de nem... inkább "bijondozok"
Õszintén remélem hogy megkapja végre a világ a második részt.
Az elsõnél a marketing hiánya okozta a gyenge népszerûséget.
Most a második résznek nem is kell "kampány"...
Ott az elsõ rész.
Önmagáért beszél.
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
elkezdtem újra :)))
factorynál vagyok... van 20 pörlöm de a genyó mammagóék aszongyák
JAJJ most épp nincs fly stabilizer :)))
Köcsögök.
Ki akartam hagyni a jump kit et..
Minek ha tudok repülni.
De nem hagyja a játékmenet.
Aszongya mammago majd írok egy mailt ha lesz újra készleten.
aha...
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
zsotesz
Nekem 4magom van, szintén AMD, és Win7 majdnem tökéletesen megy. 1 hibát láttam, hogy ha bármelyik menüben nézelõdöm, akkor valamelyik betû/ikon/kép átvillan valami zagyvaságra. De csak egy pillanatra.
a Gamestaros verziót is persze csak jövõ héten, legkorábban kedden tudom feltolni tárhelyre.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
1.1 elõnyei:
-grafikailag szebb
-kompatiblisebb fõleg Vistával, Win7-tel.
1.1 hátránya:
az játékban van egy pont, mikor egy kulcsnak valahonnét le kéne esnie, de nem esik:S ezt egy kis save-game patch-csel meg lehet oldani amúgy.
a GameStar verzió verziószáma szerint 1.1 de tesztjeim szerint nem egyezik meg teljesen a simán 1.1-re patchelt verzióval... bár igen régen néztem már.
meg emlékszem valami olyasmire is, hogy asszem az árnyékokat ki kellet kapcsolnom a játékból (vagy talán a textúraelmosást XD), vagy a kép elcsúszott a hangtól... fa**tuggya, de le van írva otthon egy txt-ben, kedden ha hazamentem, meg tudom nézni.
A Gamestar-os verziót fel is tudom tölteni nagyon szívesen valahova, ha érdekel benneteket.
Szerintem itthon helybõl az a legelterjedtebb.
Evin:
3 CD-s verzió van nekem, de ezt írtam alább is.
Nekem egyébként gamestaros verióm van.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Milyen célból? Nekem van eredeti 3 CD-s verzióm, tesztelni besegíthetek :)
Na akkor már csak olyan valakit kell találnom, akinek megvan valamelyik eredeti verzió. :)
Egyelõre az 1.0-val dolgozok, de azt hiszem a szövegeket pont nem érinti a patch sem. Majd még utánanézek, mert mintha lenne javítás a patch fagyására.
Nálunk egyébként 3 CD-n jelent meg, illetve GS-hoz adták DVD-n, más kiadásról nem tudok.
Sajnos nagyon sok emberhez azért nem jutott (még) el, mert nem volt hozzá magyar felirat, ami nélkül teljesen el voltak veszve, ill. nem értették a történéseket. Én szurkolok, hogy sikerüljön, hátha újból a felszinre kerül ez a remek játék <#eljen>#eljen> Nálam még mindig a Top 10-ben van :)
Tehát szerintem a fõ prioritásnak a 3 CD-s (nekem ez van), a GameStarhoz járó melléklet (2005/12), a Steam és a GOG.com release-nek kell lennie, ezek lehetnek elterjedtebbek itthon.
Érdekes lehet még a patch kérdése, mely jó eséllyel bugot okoz, és csak akkor lehet továbbjutni azon a ponton, ha átmenetileg visszavált 1.0-ára az ember. Tehát a magyarításnak 1.0-ával mindenképpen kellene mennie, de nyilván az lenne a legjobb, ha mindenféle verzióval menne gond nélkül.
Ui.: Azt hittem, hogy önzeltenül próbálok segíteni, de közben rájöttem, hogy húgom azóta is várja a magyarítást, mert nagyon tetszett neki, amikor annak idején végigjátszottuk, de õ nem tud jól angolul :)
Illetve valaki meg tudja mondani, hogy van-e közöttük különbség?
Csak mert a PoP:WW-nél volt, és nem is ment fel az 1.0-ás magyarítás a 3CD-sre.
Ha valakinek esetleg nem lenne tiszta, a folyamatban levõ BGE magyarítás miatt lenne jó tudnom.
Ha kijátszottad, akkor ajánlom figyelmedbe a Psychonauts nevû játékot.
99%-ban akinek ez tetszik, annak az is fog.
amugy nagyon tetszik a játék
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Van egy kis gondom: a Slaughterhouse-nál vagyok, amikor van egy nagy kapu, fent 2 lézer körbe forog, itt azt csináltam h felugrottam a hatalmas kapu egy részére Double-H-val megnyomattam a gombot és igy felemelkedtem, vissza mentem Double-H-ért, de ö eltünt. Azóta már tovább mentem viszont egy helyre nem tudok bemenni mert ott szét kéne törnie a rácsot. A furcsa az, h a bejátszásoknál szövegel, de nincs ott, egyszerüen eltünt.
Van erre vmi megoldás? :S
Elöre is köszi!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
xboxon már belenéztem, de annak utálom a controllerét:D
Mellesleg pletykaszinten a BG&E2 kapcsán is csak Xbox 360 és PS3, szóval egyelõre még nem vennék mérget az egyébként valószínûnek tûnõ PC-s portra.
hát ha van konzolod, akkor jó neked, mert PC-re nem jön asszem.
Egyébként a Grim Fandango és a Psychonauts esetében nehezebben is tudnék egy folytatást elképzelni. Tim Schafernek pedig úgyis megvannak a saját külön bejáratú agymenései, folytatás helyett csinál legalább újat, kíváncsian várom a Brütal Legendet is.
A BG&E 2 bejelentése pedig maga az Ubidays 2008-on bemutatott teaser volt, azóta is elég keveset hallani róla.
(nekem warez volt, de a harmadik végigjátszás után eBay-en megvettem díszdobozos kiadást:D)
Ha a BGE tetszett, akkor a Psychonauts-t is imádni fogod, garantálom neked!
Propagandaaaa!
\"oold maan, you seek the spell of mastery\"
na most cikket errõl nem nagyon találok, de amire emlékszem.
A játék atyja nagyon szerette ezt a játékot, és mindenképp szeretné folytatni, de a kiadó nem volt megelégedve a bevétellel, így nem nagyon akaródzott nekik a dolog.
Ellenben a muksónak van egy másik játéka is, ami ellenben nagyon sikeres(Rayman sorozat). És a Rayman Raving Rabbids(vagy mi a címe) hatalmas sikere után a kiadó asszem azzal hálálta meg az ürgének, h lesz BGE2...
mint mondtam a cikket nem találom, de teaser van itt is:D
Éppen az említett Psychonauts az elsõ. A Beyond Good and Evil pedig a harmadik, csak a Grim Fandango tudott beelõzni. Szóval nem szívesen rontom el a kedved, de ez van.
\"oold maan, you seek the spell of mastery\"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
inventoryban forgathatók a az itemek, és valami csizma alját lesd meg:D
nem emlékszem pontosan.