Beyond Good & Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Tud vki a játékhoz magyarítát..?
http://www.freeweb.hu/zanzarah/bge/kodok.htm
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Egyébként az említett bug állítólag gyakrabban jön elõ tört indítófájl használatával - én pedig éltem vele, mert nem szeretem a lemezeimet a meghajtóban járatni -, amikor pedig visszatettem az eredeti patchelt indítófájlt, ugyan elindult az eredeti CD-vel, de a mentett állások nem mûködtek, csak újratelepítés után. Érdekes módon a verziószám nem zavarta.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
- Fix crash on processors without SSE.
The game now doesn't crash when executed on processors whit no SSE support.
Older Athlon/Duron processors doesn't support SSE extended instruction set.
- Antialiasing support
Users with fast graphic cards and almost 64MB of VRAM can enjoy full anti aliased
graphic. To enable antialiasing run the "Beyond Good & Evil Settings" application,
go to the "Advanced Setting" tab and move the "Antialiansing" slider to "On".
WARNING: Do not force antialiasing on the graphic card control panel that will result
on black screens and corrupted graphic.
- Shadows can be disabled
If you want to reduce further the VRAM consumption you can disable shadows.
- Lower screen resolution available
If you want to reduce further the VRAM consumption you can choose screen resolutions
under 640x480
- Improved sun special effect
Now the sun special effect works on any graphic card and has a better behaviour.
- Improved water blur effect
Now the water blur effect works with no graphic glitches.
- Speed up water reflection
Now if you set the water detail to low you obtain a better speed up.
- General speed up
Changed many things to gain speed where possible.
Forrás, letöltés
Egyébként miylen fixed van? Átírt, "teleportálós" mentésre gondolsz? Mert ahelyett én inkább újratelepítettem patch nélkül arra rövid idõre.
ad2: ha nem jönne össze, akkor próbáld meg a patchet. lehet nem találod meg elsõre, mert a kiadó hivatalosan visszavonta(mert a játék 1 szakaszában nem lehet továbbmenni, ha fent van, mert 1 item nem esik le onnét ahonnét kellene. de nyugi, mert ahhoz van fix-em:D szólj és odaadom)
Patchben sok grafikai bizbaszt javítottak asszem.
A: Go to http://darkroom.ubi.com and enter the "Internet code" for a game you are about to load (note that each Internet Code is different for each game and for each file!). Enter that code precisely as it appears (capitals and lower-case matters) and you will have to play a word guessing game to get your unique item chest passcode. Note: you should try to get all the pearls and animals first and earn the rhino's marble game before you attempt to unlock the "mystery disc" or you may trigger a glitch and never receive that mini-game!
Forrás
Kipróbáltam, mûködik.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
(tudok, elég ködös, de aki azt állítja hogy pontosabbat tud, az téved vagy hazudik)
Köszönöm Michael Ancel.:)
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
(a harc második fele viccesebb lesz, készülj:D)
Egyébként hihetetlen nehéz. Mikor a dög a fejem fölött van, egyszerûen nem tudok elfutni elõle (alóla) megütni meg nem tudom. Mit kéne ilyenkor csinálni?
2: Azért engedd meg, hadd gratuláljak ehhez a konstruktív hozzászóláshoz.
Amúgy én most járok a slaughterhouse (felteszem) végén, már csak az utolsó kép kell. félek picit, gyanús, hogy nem viccbõl adja azt a sok javító cuccost....nem lesz kedvem aknák között száguldozva menekülni, ha ez jön a végén..
Idõközben tegnap addig vergõdtem mire kitaláltam jól. :)
Amúgy most megyek Pey'j-ért a gyári hangárba.
Múltkor, pár éve valahogy elakadtam már itt, nem tudom, hogy nem sikerült. Most meg..<#vigyor2>#vigyor2>
Amit ajánlhatok, ha nem lehet beállítani:
-használj gamepad-ot ha a játék támogat
-ha nem, akkor próbálj valami számodra kedvezõ keállítást használni
-illetve ha az se megy, ennél az 1 játéknál próbáld megszokni a WASD-t, meg a maradékot, mert megéri.
A többieknek igazuk van abban, a WASD elég általános....
de ötleted neked sincs? esetleg vmi hack, amivel át lehet írni a játékban?
Fura lehet így játszani
PSN ID.: Beegabor