Mobil unlock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Én most nem unlockal kapcsolatban kérnék segítséget,hanem egy Samsung SGH-E700-on elfelejtett Kártyazár kód megfejtésére..Van e valami lehetõség, hogy megtudjam adat vesztés nélkül, vagy pedig van e olyan kód Samsungra mint Nokiara, hogy formázza teljesen a telefont és akkor eltûnik?
Köszi a segítséget!
üddv.
Én most nem unlockal kapcsolatban kérnék segítséget,hanem egy Samsung SGH-E700-on elfelejtett Kártyazár kód megfejtésére..Van e valami lehetõség, hogy megtudjam adat vesztés nélkül, vagy pedig van e olyan kód Samsungra mint Nokiara, hogy formázza teljesen a telefont és akkor eltûnik?
Köszi a segítséget!
üddv.
hi all
tudna nekem valaki segíteni? Van egy 6030-s nokiám és nem tudom kifüggetleníteni!
imei:359741008719201
tudna nekem valaki segíteni? Van egy 6030-s nokiám és nem tudom kifüggetleníteni!
imei:359741008719201
motorola L7 fügetlenités ha valaki tudja segitsen!!
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni samsung x200as mobil függetlenítésében?Milyen mód van rá,egyáltalán lehet e,mert már azt is hallottam,h.nem!
Köszi!
Tudna valaki segíteni samsung x200as mobil függetlenítésében?Milyen mód van rá,egyáltalán lehet e,mert már azt is hallottam,h.nem!
Köszi!
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
sziasztok!
vettem egy siemens c55-öst és átvágtak mert pannonos, nekem meg t-mobilos kéne. ki kéne kódolni kábelem meg nincs. ha valaki tud nekem segíteni lécci írjon!
imei: 351011516253103
elõre is köszi
[email protected]
vettem egy siemens c55-öst és átvágtak mert pannonos, nekem meg t-mobilos kéne. ki kéne kódolni kábelem meg nincs. ha valaki tud nekem segíteni lécci írjon!
imei: 351011516253103
elõre is köszi
[email protected]
én egy siemens cxt65 ös telót szeretnék függetleníteni és hogy mint kéne van e hozzá kód stb valaki segítsen pls.jah és az imei számom 353541007005883
sziasztok.valaki tud nekem segíteni?sony ericsson k 700i hez keresek függetlenítõ progit,kódot.segítsetek ha tudtok.elõre is köszönöm
na emberek az L6 függetlenítésérõl senki nem tud semmit?
ne csináljátok már<#conf>#conf>
ne csináljátok már<#conf>#conf>
Sziasztok nemtud valaki unlock kódot sony ercson t230-hoz
Én megleltem az L6-hoz az unlok progit is csak nem akar csinálni semmit
de vajon miért?
a progi(k): Unimoto PLUS V1.04 és a Motoblade v1.39a
ebben a kettõben a tipu választásnál szerepel az L6
csak a használat leírás kéne
Ha érdekel valakit átküldöm . Az összes Motorola szerepel benne.
de vajon miért?
a progi(k): Unimoto PLUS V1.04 és a Motoblade v1.39a
ebben a kettõben a tipu választásnál szerepel az L6
csak a használat leírás kéne
Ha érdekel valakit átküldöm . Az összes Motorola szerepel benne.
szasztok
Motorola L6 függetlenítését próbálta már valaki?
Motorola L6 függetlenítését próbálta már valaki?
sziasztok siemens c75öshöz ha tudnátok adni kódot t-mobileos IMEI:35-6270-00-047134-1
köszi elõlre is
köszi elõlre is
hy all! lenne egy pirinyo problemam... masodkezbol kaptam egy nokia 3220-as telot, es sajna az elozo tulajdonos csunyan elszarta egymas utan 5-szor az unlock kodot... ezert nekem mar csak a kabeles modszer marad, amihez nem ertek...
milyen progi kell hozza? linket pls! ja, es ha valaki tudna 3220-as software-t (magyart), azt is megkoszonnem!
milyen progi kell hozza? linket pls! ja, es ha valaki tudna 3220-as software-t (magyart), azt is megkoszonnem!
LogoManager Pro Suite program nincs meg valakinek?
Nokia 7210 security kódja miatt kellene. pls help
Nokia 7210 security kódja miatt kellene. pls help
Sziasztok!Megint én:)
Most egy 6230i-hez szeretném kérni a segítségeteket, milyen program kell vagy hogy miket kell benne beállítani, esetleg ha valaki megtenné nekem:
IMEI:357616005066511
A telefon Vodafonos
Köszönöm elõre is!
Üdv.
Most egy 6230i-hez szeretném kérni a segítségeteket, milyen program kell vagy hogy miket kell benne beállítani, esetleg ha valaki megtenné nekem:
IMEI:357616005066511
A telefon Vodafonos
Köszönöm elõre is!
Üdv.
Szevasztok! Valaki remélem tud segíteni! Van egy motorola v550-es telóm és szeretném kifüggetleníteni. Vodafone-os, imei: 357265002121489 Ha tudtok segíteni akkor erre a címre küldjétek a kódot: [email protected]
Elõre is köszönöm!
Szevasztok
Elõre is köszönöm!
Szevasztok
Ilyet még nem írt ki h a korlátozás nem vonható vissza
Hello! Remélem még mûködik a telód, a telefont CSAK drága Box-al lehet függetleníteni!
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.
a korlátozás nem vonható vissza -> = elszúrtad az 5 lehetõséget. :(
Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.
Lehet...minek kell történnie, ha túllépem?
Összesen hányszor próbálkoztál? Vigyázz! Max 5 alkalommal próbálhatod a telónak beadni az új kódot. Nem lépted túl az 5-öt?
Beírom a kódot és egyszerûen kiírja h nem engedélyezett meg hasonlók
Nem értem. Mi az, hogy nem müxik <#confused>#confused>
Köszi, de ez sajnos nem mûködik:(...esetleg valami más?
Egy próbát megér:
http://rapidshare.de/files/18758685/bb5.zip.html
http://rapidshare.de/files/18758685/bb5.zip.html
uhay. htx. ez faszás. még mijen telora van ijen progi? ojanod is van? simens? motorola? samsung?
http://loal.atw.hu
Ez jó 6680-hoz is?
én inkább aztkérdezném hogy a nokia telefonok függetlenítéséhez van -e program..
http://loal.atw.hu
Sziasztok!
Szeretném kérdezni, hogy egy T-Mobilos Nokia 6680-at valahogy ki lehet e már kódolni, akár házilag, akár vmi gsm boltban?
Köszi
üdv
Szeretném kérdezni, hogy egy T-Mobilos Nokia 6680-at valahogy ki lehet e már kódolni, akár házilag, akár vmi gsm boltban?
Köszi
üdv
Kösz szépen ;)
WoT: uvilmos
SE mobolokra nem adnak kódot. Keresd fel a www.pappfer.hu site-ot. Onnan Letöltheted a SETooL2 nevû progit. Ehhez még kell egy "szervízkábel".
Walk the Talk.
THX, és még egy kérdés, tudnanekem valaki sonyericcson függetlenitõ progit ajánlani... elõreis thx
Nokiatool progival kiolvasod a kódot. vagy sw resetet neki azt jó lesz!!!
Az élet eleme a lét!
Nem lehet valakin úgy segíteni, hogy minden második szava nem a "lebaszás" stb ?
Walk the Talk.
Hali all, segitség kéne,van egy Nokia 3510i telom és cseréltem volna benne kártyát és biztonsági kodot kér, ezt föllehet oldani valahogy ? 12345, 00000 már probáltam... elõre is Thx
SEGÍTSETEK LÉGYSZIVES egy samsung r210 -est szeretnék kikodolni de sehogyse megy.