Mobil unlock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igen bennem legalább is ilyen érzetet kellt bennem hogy arogáns vagy
"nincs."
vagy
"montam már hogy nincs semmi.-"
ebben mi a lebaszás? "igazad van de lehetne finobaban is lebaszni az embereket" ???
mért az a kettõ felsõ hozzászolás lebaszás érzetû?
vagy
"montam már hogy nincs semmi.-"
ebben mi a lebaszás? "igazad van de lehetne finobaban is lebaszni az embereket" ???
mért az a kettõ felsõ hozzászolás lebaszás érzetû?
http://loal.atw.hu
kettönk közül te vagy az aki kemény!!!!igazad van de lehetne finobaban is lebaszni az embereket
huha 😄FDDD most de kemény vagy.. csak 1 a gond. hogy mind balf*szok vagytok.. nem láttyátok hogy senkise ir semmit? én még egy program linkjét se láttam ahonnan lelehetne szedni.. akkormeg miafas*nak irkáljátok? pff. mértnem lehet felfogni hogy nincs/nemadunk/nemtudunk adni?
ennyit szolok be csak. bocs

azért mert értelmetlenek találod ezt a forumot nem kell mások kérésebe bele dumálni jó
Hello,sharp gx 15-öt ,hogy milyen módon lehet kifüggetleníteni,van valami kód vagy progi?Ha valaki tud segítsen.Köszi
samsung e330 Valaki tudna mondani hozzá függetlenítõ kódot
szasztok nekem egyl7eshez kéne függetlenítõ kod
Hello!
Van egy régi westeles 3410-esem. IMEI szám:350889806952
Valaki tudna mondani hozzá függetlenítõ kódot?
Köszi!
Van egy régi westeles 3410-esem. IMEI szám:350889806952
Valaki tudna mondani hozzá függetlenítõ kódot?
Köszi!
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
nincsnetem 😄
faszomnak kell szerinted a torrent.. <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
faszomnak kell szerinted a torrent.. <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
vazze ha van neted akkor nézz szét valamejik torrent oldalon ott találsz egy köteg programot
Hali!
Siemens C75, vagy Sagem myV-55 függetlenítõ kódokat tud valaki?
Köszi
Siemens C75, vagy Sagem myV-55 függetlenítõ kódokat tud valaki?
Köszi
Hali. Segítség kéne, Szeretnék függetlenítteni egy siemens c55 ös telót, de nincs kábelem. kéna valami függetlenítõ kód. Thanks
imei:352089006286824
jelenleg: westel/t-mobil-os
vada kártyát tennék bele.
köszi
csá
e-mail: [email protected]
imei:352089006286824
jelenleg: westel/t-mobil-os
vada kártyát tennék bele.
köszi
csá
e-mail: [email protected]
nekem egy simens s55höz kéne kod aki tud irja meg a [email protected]!elöre is köszönöm!!vagy ide irja
csá nekem lg c3300 hoz kéne kod mert kábelem nincs vagy prig adna vki!!lé[email protected]
Hali Sony ericssonhoz tudnna vlaaki vlaami függetlenítõ progit.?
Elõre is ezer kösz
Elõre is ezer kösz
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
nekem egy simens s55höz kéne kod aki tud irja meg a [email protected]!elöre is köszönöm
Sziasztok.
Nem tudtok SE T290i-hez meg Motorola E398-hoz progit vagy valami oldalt?
Nem tudtok SE T290i-hez meg Motorola E398-hoz progit vagy valami oldalt?
ha kell irj emilt [email protected]
hali 5000ért tudok egyet ketõt hármat
de van
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
A Motorolákat csak a SMART boxal lehet nyitni, az N szériás Nokiákat meg sehogyan sem egyelõre. Ugyanis nem DCT3,4... hanem BB5-ös széria. A megoldás: Sejan Kaljevic és 100 euro !!!
Hali!! Nem tudja valaki hogyan lehet kábel nélkül nokia6101 telcsit
függetleníteni? Amit probáltam eddig UNLOCK progikat egyik sem tudta ezt a
telót!
függetleníteni? Amit probáltam eddig UNLOCK progikat egyik sem tudta ezt a
telót!
Köszi
Sziasztok!
Tud valaki Nokia N70-est függetleníten?
Persze az is jó lenne, ha olyat tudnátok aki tud.
Help pls!
Tud valaki Nokia N70-est függetleníten?
Persze az is jó lenne, ha olyat tudnátok aki tud.
Help pls!
Tud valaki motorola v550-re fügetlenítõ progit nincs adatkábelem!
Sonyericsson k300i-hez függetlenítõ programot tud valaki?
hali!
lehet hogy kártya olvasóval le tudod menteni róla a dolgokat de progival csak úgy lehet ha be van kapcsolva a telcsi.utána érdeklõdöm hogy mit lehetne tenni mert most nincsen semmi ötletem.
byez!
Aren
lehet hogy kártya olvasóval le tudod menteni róla a dolgokat de progival csak úgy lehet ha be van kapcsolva a telcsi.utána érdeklõdöm hogy mit lehetne tenni mert most nincsen semmi ötletem.
byez!
Aren
hali!
Nem kell hozzá kábel mert kódos függetlenítésrõl van szó.ha nem megy akkor emailban küld el az imei számodat ill hogy milyen függõ a teló.
Nem kell hozzá kábel mert kódos függetlenítésrõl van szó.ha nem megy akkor emailban küld el az imei számodat ill hogy milyen függõ a teló.
Hali!
Ha be tudod kapcsolni a saját kártyáddal akkor sima ugy az egész.szerezz be egy adat kábelt a telódra nagyon olcsón hozzá lehet már jutni és töltsd le a netrõl a Logo Manager progit.ebben a progiban meg tudod nézni mi a biztonsági kódod.ha nem találod csak írj nyugodtan.he ez nem megoldható és nem változtattad meg a bizt. kódot hanem az alap van benne akkor prob. meg 12345.
ha ezek sem jók akkor még egy megoldás van de azt csak akkor mondom el ha minden kötél szakad sok szerencsét.ha gyõri vagy segítek.
csáó!
Aren
Ha be tudod kapcsolni a saját kártyáddal akkor sima ugy az egész.szerezz be egy adat kábelt a telódra nagyon olcsón hozzá lehet már jutni és töltsd le a netrõl a Logo Manager progit.ebben a progiban meg tudod nézni mi a biztonsági kódod.ha nem találod csak írj nyugodtan.he ez nem megoldható és nem változtattad meg a bizt. kódot hanem az alap van benne akkor prob. meg 12345.
ha ezek sem jók akkor még egy megoldás van de azt csak akkor mondom el ha minden kötél szakad sok szerencsét.ha gyõri vagy segítek.
csáó!
Aren
Üdv nekem is kéne egy kis help szal van egy kedves sim kártya és 3x ellet *aszva a PIN kód most áttugrott PUK-ra persze a paprjait réges régen kidobáltuk ugy a PUK kód nincs meg
szóval nem lehet megkerülni vhogy? vagy valamit alkotni a PUK kóddal? a cél nem az hogy a kártya ujra használható legyen hanem az hogy a telefonkönybõl ki tudjuk menteni a számokat valahogy...
elõre is thx
szóval nem lehet megkerülni vhogy? vagy valamit alkotni a PUK kóddal? a cél nem az hogy a kártya ujra használható legyen hanem az hogy a telefonkönybõl ki tudjuk menteni a számokat valahogy...
elõre is thx
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
siemens c75-höz tud-e valaki kódokat?
hali Aren, a samsung unlock progihoz nekem kábel kell??
Hy megint...
Már csak egy akadálya lehet az új teelfon vásárlásának!
A régi telefonomat hugom kapná meg.
Egy Nokia 3510i-rõl van szó, és most jön a gond:
Láma dolog-e vagy nem, elfelejtettem a biztonsági kódot (3 éve nem használtam), és SIM-kártya cserénél kéri.
Pls valaki help me 😊
Elõre is köszi
Már csak egy akadálya lehet az új teelfon vásárlásának!
A régi telefonomat hugom kapná meg.
Egy Nokia 3510i-rõl van szó, és most jön a gond:
Láma dolog-e vagy nem, elfelejtettem a biztonsági kódot (3 éve nem használtam), és SIM-kártya cserénél kéri.
Pls valaki help me 😊
Elõre is köszi
hali!
azt tudom javasolni hogy szedd le a netrõl a samsung unlocker progit és azzal probálkozzál.
Aren
azt tudom javasolni hogy szedd le a netrõl a samsung unlocker progit és azzal probálkozzál.
Aren
Csumi Sony Ericsson t290-hez tud valaki kódót ?THX
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekrõl ugat
segítséget kérek egy samsung r210s unlockolásához, próbálkoztam egy kóddal azt írta ki ep2:reset. ujra kellett mindent beállítanom a telóhoz de nem függetlenítette.Lehet-e kóddal függetleníteni, e-mail [email protected]