Tűzfal HELP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
....................................,.-‘”...................``~.,..................
.............................,.-”...................................“-.,............
.........................,/...............................................”:,........
.....................,?......................................................\,.....
.................../...........................................................,}....
................./......................................................,:`^`..}....
.............../...................................................,:”........./.....
..............?.....__.........................................:`.........../.....
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/...........
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}...........
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../.............
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”...............
............/.`~,......`-...............................\....../\...................
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__...........
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,....
.....`=~-,_\_......`\,.................................\........................
...................`=~-,,.\,...............................\.......................
................................`:,,...........................`\..............__..
.....................................`=-,...................,%`>--==``.......
........................................_\..........._,-%.......`\...............
...................................,<`.._|_,-&``................`\..............
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Nem hinném hogy 2 tûzfalnak kellene futnia... LOL
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Én azt mondom nem az számít régebbi vagy újabb hanem vagy tudja azt mit tudnia kell vagy nem és ennyi.Sok progi van ami régebbi és nemcsak röhögve lepipálja tudásba a leg újjabbakat de a nyomába se léphetnek.
nekem az utcán nincs biztonságérzetem... <#szomoru1>#szomoru1>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
konkrétan?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A Nod semmit sem talál meg.<#idiota>#idiota> A Spybot meg régimódi, idejétmúlt progi szerintem. Egyedül a tûzfal ami elmegy, a Sunbelt elégjó, úgy gondolom, fõleg a pro változat.
Nálam Online Armor Free és avast! Home powa.😄
<#email>#email><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>
Hogy külön-külön el tudd végezni a tesztet az általad javasolt oldal "Scan this list of port numbers" részénél adhatod meg az ellenõrizni kívánt TCP portot (bár nem nagyon írnak arról, hogy milyen módszerrel/beállítással végzik el a tesztet).
"Ezt a Sygate-t felvásárolta a Symantec még 2005-ben, nem?😄 "
2005 végén, így van:
http://en.wikipedia.org/wiki/Sygate_Technologies
http://www.sg.hu/cikkek/41073/bucsu_a_sygate_szoftverektol
Beírod a 'Szimulált támadás szabadon választott porton' mezõbe, hogy melyik portot akarod támadtatni és rövid idõn belül kapod a választ egy értesítési ablakban az eredményrõl.
Más eset az, amikor ezt a portot rövid idõn belül többször próbáljuk elérni (SYN flood). Más eset az, amikor végigmegyünk az összes létezõ porton, hátha találunk valamit.
Illetve még valamit: attól, hogy felraksz egy tûzfalat, attól még nem leszel automatikusan védve. Be kell állítanod, be kell tanítanod mit engedjen ki és be.
*.*.*.* isn't responding on port 21 (ftp).
*.*.*.* isn't responding on port 23 (telnet).
*.*.*.* isn't responding on port 25 (smtp).
*.*.*.* isn't responding on port 80 (http).
*.*.*.* isn't responding on port 110 (pop3).
*.*.*.* isn't responding on port 139 (netbios-ssn).
*.*.*.* isn't responding on port 445 (microsoft-ds).
*.*.*.* isn't responding on port 1433 (ms-sql-s).
*.*.*.* isn't responding on port 1521 (ncube-lm).
*.*.*.* isn't responding on port 1723 (pptp).
*.*.*.* isn't responding on port 3306 (mysql).
*.*.*.* isn't responding on port 3389 (ms-wbt-server).
*.*.*.* isn't responding on port 5900 ().
*.*.*.* isn't responding on port 8080 (webcache).
magyarázd csak, balfasz vagyok
80.99.115.141 isn't responding on port 21 (ftp).
80.99.115.141 isn't responding on port 23 (telnet).
80.99.115.141 isn't responding on port 25 (smtp).
80.99.115.141 isn't responding on port 80 (http).
80.99.115.141 isn't responding on port 110 (pop3).
80.99.115.141 isn't responding on port 139 (netbios-ssn).
80.99.115.141 isn't responding on port 445 (microsoft-ds).
80.99.115.141 isn't responding on port 1433 (ms-sql-s).
80.99.115.141 isn't responding on port 1521 (ncube-lm).
80.99.115.141 isn't responding on port 1723 (pptp).
80.99.115.141 isn't responding on port 3306 (mysql).
80.99.115.141 isn't responding on port 3389 (ms-wbt-server).
80.99.115.141 isn't responding on port 5900 ().
80.99.115.141 isn't responding on port 8080 (webcache).
isn't responding on port 21 (ftp).
isn't responding on port 23 (telnet).
isn't responding on port 25 (smtp).
isn't responding on port 80 (http).
isn't responding on port 110 (pop3).
isn't responding on port 139 (netbios-ssn).
isn't responding on port 445 (microsoft-ds).
isn't responding on port 1433 (ms-sql-s).
isn't responding on port 1521 (ncube-lm).
isn't responding on port 1723 (pptp).
isn't responding on port 3306 (mysql).
isn't responding on port 3389 (ms-wbt-server).
isn't responding on port 5900 ().
isn't responding on port 8080 (webcache).
Port Szken:http://www.t1shopper.com/tools/port-scan/
Ftp Teszt:http://ftptest.net/
annyit tudok, hogy sokan ezt mondják amit Te is, mások szerint hülyeség.
Én jelenleg Win7 tûzfalát használom, baj még nem volt.
Én használtam, korrekt.
Kéne valami normális ingyenes tûzfal... a zonealarmal az volt a bajom, hogy folyamatosan crackeket meg serialokat kellett hozzá keresni.
Comodo tûzfalat használok 64 bites win7 alatt.
A következõ lenne a problémám:
bizonyos játékoknál valamit bezavar, mert látszólag lefagy a rendszer (nem tölt be a játék, csak sötétség, és nem reagál semmire, se alt-tab, se ctrl+alt+del, semmi...)
, ha megy a tûzfal (pontosabban ha a Defense + Security level nincs disabled-re állítva.. érdekes módon nem ugyanott halnak ki tõle a játékok... a cnc4 például már indításkor feldob még 1 pillanatra valami képet, de nincs idõm leokézni, indulna a játék, majd sötétség (még az induló videók se mennek)..próbáltam, hogy az összes exe fájlját megbízhatónak állítottam be, de akkor is behal...ha disabled-es verzióban indítom, majd egy alt-tab után engedélyezem, akkor is visszaváltáskor behal... az Assassin Creed 2 simán elindul, ha nincs disabled-en, alt-tabot is bírja, viszont kilépéskor jön a dolog (ugyanúgy ha kilövöm a tûzfal azon részét, akkor simán kilép).. a GTA 4-gyel semmi problémája, de például a most megjelent kieg (Episodes From Liberty City) szintén behal a tûzfaltól...néztem a tûzfal log-ját, de semmi olyat nem találtam benne, ami utalna rá, hogy miért áll be a rendszer... tippek esetleg ? vagy próbáljak meg más tûzfalat ? mit lenne érdemes ? sunbelt kerio-t használtam régen, még az x86-os xp rendszerrel, de annak sajna nem tetszik se a 64 bit, se a win7.. zone alarmom is volt 1 ideig még 3-4 éve, az valamiért nem tetszett...nem is tom, tán nem tudtam benne engedélyezni valamit az istennek se, vagy valami ilyesmi..a keriot szerettem, abban egyértelmûen betudtam állítani, hogy mely fájl melyik porton mehet, satöbbi...de hát az bacik mûködni most 😞
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
remélem beválik. <#hawaii>#hawaii>
Okey,értem.Akkor windows tûzfal ki,ESS-é pedig be,meg kivétel a játékra.Köszi szépen a segítséget😄
XP esetén a windows-tûzfalat tiltsd le, az ESS tûzfalát kapcsold BE, és konfiguráld a kivételeknél azt a játékot amelynek (gondolom) a hálózati hozzáférését blokkolja.
Elvileg benne kell hogy maradjon, így ha újraindítod a játékot akkor nem kellene tiltania...