rubik kocka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez ugyan nem rubik kocka de valami hasonló. Egy barátommal fejlesztettük. Csak annak aki szereti a kihívást 😉 !
http://sntapps.com/starcle
Google Play
iTunes
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2015.01.17. 23:46:09
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
profi szinten kockázok már egy ideje, de sehol se találtam itt magyarországon gyorskockákat(amik eddig voltak azt mind még angliába vettem mikor ott éltem) és a zanchim kezd szétkopni igy 10000-12000 kiraás után (cornertwist popout) ezért egy uj moyu weilong v3re vettettem szemet, meg egy moyu aosu 4x4 est is akarok mert kezd érdekelni versenyszinten a 4x4 is ( a rubik márkájuról inkább egy szót se akarok szolni, magáért bezsél akinek volt már a kezébe..) valaki tudna esetleg egy magyar oldalt ahol tudnék venni vagy esetleg boltot borsodban? külföldröl nem akarom rendelni mert 1 hónap mire kihozzák és mindne elvesztegetett perc kocka nélkül nagy veszteség 😄 elöre is köszi
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Engem nagyon elrabolt a rubik kocka játék viszont nem tudom kirakni és akár milyen tutorial után nézek nem birom kirakni.Valaki segítene nekem skypon megtanítani a rubik kocka kirakását?
Én a RubikShop oldalát ajánlom a https://shop.rubik.hu címen, mert ott kizárólag eredeti Rubik Studios termékeket forgalmaznak csak és az én keresgélésem azt mutatta, hogy õk a legolcsóbbak.
Üdv.
rubikkocka.uhh.hu
Őrült vagyok? Lehet :D
te mivel festetted át? az én kockámnak nincs már csak 3 színe. Vagy honnan tudok hozzá matricát venni?
Egész jó, de inkább ügyességi játék, mint logikai, pár dologra kell rájönni, utána már kézügyesség. 😊
Mikortól lehet kapni Rubik Touchot? Húsvétra vettem tesómnak is egy rubik mirror kockát😊) hátha ki tudja rakni😊
Amúgy itt vettem, a lehetõ legolcsóbban: Kocka Játékok webáruház
http://kockajatekok.hu
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Én is ezen vagyok most megcsünngve, hogy honnan vegyek.
Rubikstudió honlapján van egy pár link, külföldi is.
tudtok vmi webshopot ahol lehet venni versenykockát? mert ami most van kockám az nem forog vmi jól :S
csukot szemmel hogy kell kirakni a 3x3-ast?
Mihez kell viszonyítani?
Ha van valamilyen video vagy leírás annak örülnék.
BattleTag: kabel15#2672
Mindegy, majd kifejlesztek valamit haverokkal😄
3-as kockánál van hogy két elem a helyén van, csak fordítani kéne rajtuk, ilyenkor cserélgetni szoktam a helyzetüket, erre lesz 3 olyan elem, ami nem stimmel, és erre van is egy tekerésem amivel mindhárom a helyére ugrik.
4-esnél elõfordulhat olyan, hogy úgy helyezkedik el a két utolsó kocka, hogy nem lehet egybõl kicserélni, vagy nem is a helyükön vannak. Erre még nincs kidolgozott tervem (ha valaki nem ad egy középelemet, akkor nem is lesz...), cserélgetni szoktam õket mint a barom, meg próbálkozni hogy más más oldalakra helyezem át, és van hogy nem keveredek bele túlságosan, és sikerül a helyére passzintani mindegyiket.
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Ja meg közben megtanultam kirakni a 4×4×4-eset is, de eltörött, de ezt már mondtam itt. 😛
szobatársam probálta mutogatni,de én úgy nem tudok tanulni 😊 leültem egy kirakási terv elé (by rubik.hu) és megtanultam...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Holnap megyek vissza koleszba, ráfekszem a sebességemre egy kicsit😊)
1:06 a rekord, de 1 hónapja kezdtem, úgyhogy van még mit csiszolnom.