Black Eyed Peas- vélemény?

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na.Látszik hogy csak 2007-ig volt rajongás.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

DanRyu
Hy
2 éve nincs új albumuk?<#wow1>

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

Hali! Imádom a BEP-et csak az a gond, hogy 2 éve nem csinálnak semmit!!!Szerintem hararosan szétválnak!Bár az nem lenne jo! Amugy ebbe a szobába jo lenne egy kis élet!!

sadvagabond
hát,én aztán annyira más zenét hallgatok hogy még,de a peb szerintem sem olyan rossz,sõtt,az egyetlen olyan "diszkó" zene amit meg tudok hallgatni.a diszkó nagyon-nagyon idézõjeles,oké?ez a banda pár lyan dolgot is belefoglal a dalaiba,ami valahol érték.a where is the love c. dalban pl.de nem akarok ennyire belemenni,mert nem az én zeném,csak gondoltam hozzászólok én is...
fergie-t amúgy én is elintézném...nagyon jó nõ,csak a fele mûanyag...

Gerygrey
Kábé 😉
Beast Machine
BEP? phuj. Nem eléggé Beast zene. Nem yo. Ráadásul ez a Pump it naggyon xar lett, idióta egy feldolgozás, az eredeti kétmilliárdszor jobb volt, pedig nem is az ilyen zene tetzik. Hiába, no ugye akinek nuku ötlet, az lop...

...vágod?

Elmegy a p*csába

Gerygrey
Máhá, máhámáhámáhá... Értelmes zene. Atomot nekik!
flippy
elmegy...

Super Mario
Jó zene

https://supermario4ever.wordpress.com

Röviden annyi a véleményem, hogy bár én a rockzenét (és általában a hangszeres zenét) szeretem, a BEP tök igényes muzsikát tol - és nem elhanyagolható, hogy az énekesnõjüket csúnyán megraknám. 😄

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

bep a legjobb !!!!!!
Angyalka
Naon jó a BEP még mindig!!! Egyb. Boldog karácsonyt, és boldog új évet mindenkinek!!!

Tarajos Sül
Én tökre komálom föleg a Pump it-et,amit most nagyon szeretek hallgatni a Black Eyed Peas-ek közül!
miért vannak CCCP feliratu melegítõben?
ez valami új trend? szerintem szánalmas

Danman
Nem tuggya valaki,hog yhonnan lehetne letölteni a Monkey Business albumot?

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Angyalka
HY! Sztem naon jó az új számuk a Bepnek! Lehetne ebben a topikban beszélni, mármint úgy értem, van itt élet??
<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

Stigmata
ahoz neked semmi közöd 😛 úgyse ismernéd a felét se

Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...

Angyalka
Nem szereti a Bep-et Stigmata. Te szereted??

Angyalka
Mert te akkor mit szeretsz???

nemcsakfeel
"avagy csíped õket?" <#gonosz1>

*hihi ** *

Stigmata
mos mit pattogsz? nem az a téma címe hogy "csíped õket"? én csak megmondtam hogy én nem csípem õket <#crazya>
mellesleg ebben igazad van hogy aki bep rajongó annak nincs érzéke a zenéhez és nem szereti azt amit én <#nyes>

Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...

Angyalka
Ízlések és pofonok! Van aki szereti meg vannak olyanok akik nem! Lehet, hogy amit te szeretsz azt a BEP rajongói utálják! És élõben lehet hogy nekik is rossz az a zene amit te szeretsz!!!

Stigmata
nekem nagyon nem teccik a zenéjükl 😛 fõleg élõbe bazz, eccer hallottam elég is vót egy életre 😄

Én nagyon szeretem õket!!!<#circling>

Nézzetek be ide:www.black-eyed-peas.atw.hu

nemcsakfeel
nem annyira bejövõs.

*hihi ** *

Angyalka
Hát nem nagyon,de ez a topik erre készült, nem de???

moni
de...de te úgy vetted észre, hogy itt valakit érdekel a BEP?

\"A lehetetlen nem létezik!\"

Angyalka
Moni, ha te csináltad ezt a topikot, akkor valami híreket írhatnál!!!
nem???

ááh csalódtam benned 😄DD

sweech
a Let's Get It Started jóak szám 😊

moni
upsz ez nem ide jött volna 😄D

moni
áh mán itt nincs jó hangulat 😞

köszi! <#wave>

PResident Evil
átírtam !

moni
tudjuk 😄 csak elszúrtam véletlen

Nem jó a topic címe...

NEKEM CSAK PÁR SZÁMUK TETSZIK DE SZERINTEM JÓK <#worship>
Angyalka
A legjobb együttes!!!!!!!!!!!
SZERINTEM<#circling>

MrSpock
Ja és már koncert is volt.
Bezzeg vannak elöadók akikre egy egész életen át hiába várunk.
Egyébként semmi bajom velük,egy aktuálisan felkapott benda.

Go Jeff Go!!!!

Laffite
mi a fenétõl lett ilyen felkapott ez a banda? reklám? mtv? mer sztem semmi xtra, inkább erõltetett urban pop az egész

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

plack eyed p mitõl niggazene?! hallotá má olyat 1általán te...<#ejnye1>ne beszélj butaságokat!

de jó lenne már valami bumm....

holmá, csak úgy viccbõl rányomtam a válaszgombra, kipróbáltam hogy milyen...

moni
sztem az volt, magyarul esze ágában sincs elmenni 😊) én sem voltam

PResident Evil
ez válasz volt a kérdésemre ?

Akkor se mennékk el ha muszáj lenne, dallamtalan pöcs niggazene 😄DD

PResident Evil
volt valaki koncerten ? csak kérdem 😊

criminal law
Hallottam már õket, szerencsére nem élõben, és hát a koncert egyáltalán nem hiányzik. Finoman szólva is nagyon gáz zene.

moni
jajj ,most úgy írnék neked, és rohannék, de késõ...mert elõbb kellett volna szólnod

Hi all! Lenne két jegyem a holnapi BEP koncertre, de bizonyos okok miatt nem tudok elmenni. Az eredeti ár 6900 Ft volt, odaadom 10000-ért a kettõt. Miskolcon élek, tehát pl Siófokra nem igazán mennék le 😊 akit érdekel dobjon egy mailt a telefonszámával az [email protected] címre. ja és elnézést a fórumindítótól a reklámért.

\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"

Oldal 1 / 2Következő →