Office 2003 HUN

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergely1991
Katt a képre>jobb gomb>Képformázása>nézet fül>szöveg elé?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Elfelejtettem, hogy wordbe hogyan lehet különbözõ alakzatokba (kör, ovális, sokszög esetleg vízcsepp) képet beilleszteni. Régen csináltam ilyet, de sajnos elfelejtettem. Megköszönöm a segítséget. Kálmi. [email protected]
Segítség!!!!

Tegnap óta azt a hibaüzenetet írja ki a gép az office indításakor,hogy az alkalmazást nem telepítették a felhasználó számára, futtassa a telepítõt. Újra telepítettem az egészet, szépen le is futott, de maradt a hiba.
Mit csináljak???
Dj Faustus
"nemtudom hova kéne rakni azokat embed kódókat hgy megjelenjenek (pl:videó) "
1. Nyitsz egy Jegyzettömböt.
2a. Megnyitod vele a szerkesztett HTML-állományt vagy
2b Ha nincs még szerkesztett HTML-állományod, beleírod a következõt:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<title>Az oldal címe</title>
<meta http-equiv="Content-type" content="text/html;charset=iso-8859-2">
</head>
<body>
</body>
</html>

3. A <body> és </body> tagek közé beilleszted a videó beillesztésére szolgáló kódokat.

"például egy ilyet hova kell tenni hogy megjelenjen normál nézetben:

<style type="text/css">body {cursor: url(http://www.hitetlen.hu/kurzor4/78.cur); }</style>

Ezt meg a <head> és </head> tagek közé.

Mellesleg ha weboldalt szerkesztesz, tanuld meg a HTML, CSS nyelvet.
Pár oldal segítségképp:
Nagy Gusztáv - Web programozás jegyzet
XHTML és CSS oktatás

például egy ilyet hova kell tenni hogy megjelenjen normál nézetben:

<style type="text/css">body {cursor: url(http://www.hitetlen.hu/kurzor4/78.cur); }</style>
hello tudna segíteni valaki
nemtudom hova kéne rakni azokat embed kódókat hgy megjelenjenek (pl:videó)
Sziasztok.

Eredet vizsgáló indításnál kis ablak 2 gomb,
1 weboldalon aktiválás - Nem megy át a ...
2 ... késõbb

Sugó / Termék aktiválásnál azt írja, hogy már aktiválva van.
De most szórakozik.
Van valami cucc valakinek kapásból hozzá !?
(Nem "bolti" az Office 2003.)

Köszi.
Azért köszönöm,majd valamelyik nap megnézem.
Nem az enyém a gép,de mikor csináltam kitörültem neki hogy ne foglajon helyet.<#falbav>
Evin
Ha a telepítésnél meg lettek hagyva a telepítési fájlok, akkor elvileg nem. Úgyis kiderül.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

A Programok telepítési résznél az eltávolításra ha rámész ,akkor is kéri a cd-t?
Evin
A Programok telepítése résznél, az eltávolítás gombbal ki kellene adnia egy ablakot és van javításra lehetõség. Vagy ha nem megy, indítsd el újra az Office telepítõjét.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sziasztok.
A probléma a következõ:elindítva az Outlook kiírja hogy hiba van és csökkentett módba dolgozik és kijavítható a hiba de azt nem írja hogy hogyan. "a microsoft office outlok hibát észlelt,ezért leáll "<#fejvakaras>. Elindítható csökkentett módba de sokkal kisebb az asztal.,csak kérdés az hogy hogyan javítható ki. Elõre is köszönöm a választ.
Netgear
Sziasztok, a problémám a következõ.

Office world: nyitok egy új lapot, elfordítom fekvõre, és 2 hasábot csinálok. 1és2 hasábban ugyan az a szöveg van. Hogy lehetne megcsinálni, hogy ha elsõ hasábba pl a névhez beírok egy nevet, akkor a második hasábban ugyan ott a névnél szintén beírja ugyan azt? Van valami IF mezõ, de nem jutottam vele sokra, más megoldás van?

HP Elitbook 8730 IntelCore&#8482; 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA&#174; Quadro&#8482; FX3700M 1GB |

morcosqtya
Látom régóta nem lett ez a fórum használva. A napokban akadt egy kis gondom az Office 2003 hitelesítéssel. Lenne új, szabad termékkulcsom, de melyik keychanger programmal a legkockázatmentesebb az átírása? A neten ugyanis oltanak azzal hogy összeomolhat a rendszer stb..
Ez mennyire reális?
Vagy: Comodo 3.12-ben hol tudom tiltani a word, excel stb. netre csatlakozási próbálkozásait hogy elkerüljem minden boot után a genuine vizsgálatot?

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Vajon egy magyar Office-t át lehet állítani angolra vagy angolt kell tennem?
Privátba ment.
Szép napot mindenkinek! Ma is jó idõ van, de az office 2003 szériaszáma, ami itt volt feltéve az már nem jó, mert feketelistán van a Microsoftnál. Ha valaki tudna egy használhatót, megköszönném!
ma reggel nagyon jo volt az idö
MEgoldást keresek azon problémámra, hogy szeretnék egy táblázatot körlevél varázsló segítségével egy dokumentumba konvertálni...ami megy is és gond sincs vele! A probléma az, hogy a táblázatban szereplõ dátum (év, hónap, nap) nem ilyen formátumban jelenik meg a word dokumentumban hanem a köv.képpen (hónap, nap, év) Tudja vki a megoldást???

Elõre is köszönöm a segítségeteket!
Hi! Outlook 2003-at használok levelezésre, és nem küldi el valamiért a csatolt fileokat. Régen Outlook Express alól ment. Az emil egyébként átmegy csak üresen... A nejem, a saját profilja alatt szintén outlookot használ, nála minden tök jó, csak én szívok! Mi lehet a gond?

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

Igen.

Õ az alapértelmezett levelezõprogid?

Fortuna fortes adiuvat.

Sziasztok! Az Outlook nem nyitja meg a kapott linkeket egyetlen böngészõben sem (IE vagy FireFox). "Általános hiba. ... Az alkalmazás nem található."
Minden most lett újratelepítve, elvileg mûködnie kéne. Ha valaki tud, legyen szíves segíteni. Köszönöm. Vanda

És megosztanád velem ezt a másik kódot ?

Nem árt, ha van tartalékba.

Köszi !
Beyzie
Egy másik kóddal😄 Tehát semmi extra😛 Szerencsémre adtak egy olyat, amit hajlandó volt benyelni egy a rohadt tetû telepítõ.. ^-^

Leérettségiztem, sálálááá, subi-dubi wáppá:D Aztán majd újra... -.-\'

És, hogy oldódott meg ?
Beyzie
Köszke - így megkésve😊 Amúgy nekem nem sikerült ezzel a kóddal vadulnom..😊 De azóta hál' istennek megoldódott a gebasz😊

Helló.
Újra lett rakva a gép(persze elõtte elmentettem a dolgok pl. dokumentumok). A gépet sikerült újraraknom vissza is helyeztem az elmentett filékat de a Word-ös dokokat ha megnyitom akkor fájlátalakítást ír ki. Hiába választom ki bármelyiket akkor se tom elolvasni a szöveget. Mivel lehetne olvashatóvá tenni?

Telepítõ kód:

GWH28-DGCMP-P6RC4-6J4MT-3HFDY

Termékazonosító:

74012-640-0000106-57812

Nekem ezzel semmi gondom !
Beyzie
Hella!
Nagy ganéban vagyok.. Érettségi elõtt állok informatikából, végre szereztem Office-t, csak a termékkulcs nem stimmel..😄 Meg az a másik 20, amit végigzongoráztam... -.-' Tehát ha valaki tudna küldeni !!!mûködõképes!!! termékkulcsot, eléggé kihúzna a bajból😊 Esetleg e-mail: [email protected] 😊 Köffi ^-^

Hali!
Egy kis leírás kellene telepítõ CD-be akarom integrálni az SP2-t és a hotfix-eket.Köszke

Mértem szerzel be egy magyar telepítõt. Lehet, jobban járnál azzal, mint így utólag szórakozni vele.
Sziasztok!
Én meg azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet a M. Office Excel-t magyar nyelvüre varázsolni?
(segítsetek egy kezdõnek)

Köszi, ez jó dolog ! <#wink>
serials.ws
air12
GWH28-DGCMP-P6RC4-6J4MT-3HFDY
?

DjDano
Valaki please rakjon be egy mûködõ Office 2003 pro (magyar) serialt mert minjárt szétrobbanok.... eddig 5-öt próbáltam de baszik mûködni

Köszi szépen!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

=DARABTELI(A:A;"n")+DARABTELI(A:A;"x")
Sziasztok!
Van egy táblázatom amiben x, n, és p betûk vannak. Kéne nekem egy olyan függvény (ha van) ami megszámolja hogy egy sorban (oszlopban) hány x és n betû van (a p betûk száma nem érdekel).
Köszi!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Hy
Office 2003-at használok és ugye alaphelyzetben az elsõ lépések sáv van a képernyõ jobb oldalán.ezen a sávon van egy megnyitás fül ahol felvannak sorolva a legutóbb megnyitott fájlok...Nem lehet innen vhogy kitörölni ezeket a fájlokat,hogy ne jelenjenek meg a megnyitás menüpont alatt?
Elõre is thx
Falabu
Lenne egy problémám, a névjegyalbumomba vannak nevek(meglepõ😊) és ha word alól akarok e-mail címet beszúrni azt mondja nincs vagy el lett távolítva a névjegyalbum, de ha outlookból jobb-klikk, üzenet küldésével csinálom akkor megnyitja a wordot és beszúrja az e-mailt f*szán, bár ígyis meglehet oldani de idegesítõ egy kicsit. Mi lehet a próbléma?

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

Mogrun
Attól függ, hogy milyen operációs rendszered van. A Windows könyvtár Application Data mappában - a megfelelõ usernév alatt - keresd meg az MSOffice (Word) mappát és töröld ki (készíts másolatot róla, ha mégis közbejönne valami). A program újragenerálja az alapbeállításokkal a mappatartalmat indításkor.

Nekem még jó a CorelDRAW 9...

Hy azt nemlehet valhogy megcsinálni,hogy minden office-s progi az alapbeállításokra álljon vissza?tehát mindegyik olyan legyen,mintha elõször indítanám....
a word-ben a formátum menüpontban háttér\nyomtatott vízjel...\kép kiválasztása, ezután alkalmaz és végül oké!
El tudná valaki küldeni office 2003 magyar verziójának torrentjét vagy azt az oldalt ahol megtalálom. Segítseget elöre is köszönöm. Az email címem: [email protected]
Sziasztok megtudja mondani nekem hogy mit kell beállitani az outlook-ba,hogy a freemail-es cimemröl tudjak mailt küldeni?Mert csak a fogadás megy a küldés nem akar.

Google a barátod...

rvn
excel! Hogy lehet az excelbe 2 dátum külömbségét kiiratni percben?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Köszi

Oldal 1 / 5Következő →