Alien,Aliens,Alien3,Alien4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok
Nem biztos, hogy jo helyre irok, es remelem nem nagyon off a temam, de ugy gondolom, hogy ti talan tudtok nekem segiteni. Egy nagyon jo ismerosomnek szeretnem a szuletesnapjra megvasarolni az Alien Tetralogiat DVD-n, es probaltam megrendelni a dvdabc-n, dvdfutaron is, de sajnos nincsen nekik. Tudtok valami helyet vagy valakit ajanlani, ahonnan beszerezheto?
Nagyon koszi elore is!
Aniko
Nem biztos, hogy jo helyre irok, es remelem nem nagyon off a temam, de ugy gondolom, hogy ti talan tudtok nekem segiteni. Egy nagyon jo ismerosomnek szeretnem a szuletesnapjra megvasarolni az Alien Tetralogiat DVD-n, es probaltam megrendelni a dvdabc-n, dvdfutaron is, de sajnos nincsen nekik. Tudtok valami helyet vagy valakit ajanlani, ahonnan beszerezheto?
Nagyon koszi elore is!
Aniko
Jahh lol, oké és thanks.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Ki így, ki úgy.
Mi a fákk az az SE?
Mi a fákk az az SE?
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Jaa,nem jól mondtam 😊 SE változatból nem tudom hogy van e szinkronos változat,legalábbis a dvd-n nincs szinkron rajta,csak az eredeti mozis változatnál,az viszont az uj szinkron :/
Bár én mintha nagyon régen láttam volna az SE változatot is szinkronosan,de azt nem tudom hogy az új szinronnal vagy a régivel...
Bár én mintha nagyon régen láttam volna az SE változatot is szinkronosan,de azt nem tudom hogy az új szinronnal vagy a régivel...
Pedig a régi szinkron nagyon jó,én jobban is szeretem nézni azzal mint angolul,csak az a baj,hogy a régi verzióban nincsennek benne azok a részek,amik a SE-ben benne vannak(robotágyús stb...)<#szomoru1>#szomoru1>
Én nemtom, mert nekem angolul van meg és felirattal, de az nekem tökéletes.
A szinkronosat volt furcsa hallani 😛.
A szinkronosat volt furcsa hallani 😛.
A film+ melyik szinkronnal szokta nyomni a filmeket?
Az a gubós jelenet a DVD-men sincs rajta.
Bizony sehogy se jó, mert az Aliens-bõl is hiányzik egy csomó jelenet(a régi szinkronosból) pl amikor az automata gépágyuk ritkítják a dögöket, pedig azt a részt imádom.
Az Alienben meg amikor nem szidja a computert hogy bizony visszavonta az önmegsemmisítõt, az már az elcseszett új szinkron.
Az elvileges rendezõi változat hiányzó jeleneteit tényleg fura hogy nem adják le(pl amikor a vége felé meglátja a begubózott Dallas kapitányt) :S
Az Alienben meg amikor nem szidja a computert hogy bizony visszavonta az önmegsemmisítõt, az már az elcseszett új szinkron.
Az elvileges rendezõi változat hiányzó jeleneteit tényleg fura hogy nem adják le(pl amikor a vége felé meglátja a begubózott Dallas kapitányt) :S
Apukám szerint Ripley magyarhangja a VHS-en is Menszátor Magdi.
Az RTL Klub érdekes módon a DVD-ken található rendezõi változat szinkronját használja, de a rendezõi változat plusz jelenetei mégsem kerülnek adásba. Ez hogy lehet?
Az RTL Klub érdekes módon a DVD-ken található rendezõi változat szinkronját használja, de a rendezõi változat plusz jelenetei mégsem kerülnek adásba. Ez hogy lehet?
Még rémlik hogy anno amikor láttam az alent és Ripley nem tudta leállítani a visszaszámlálást egy "Te szemét/rohadék!" feliáltással bevert valami képernyõt. Azt most nem volt. Ez már az új szinkron?
Bár nekem a 2. A kedvencem. Meg is vettem a bõvítettet DVD-n. Rajta volt a Mozi és a BÕvített verzió de csak a MOZIN volt szinkron. Pedig én úgy emlékszem hogy a bõvítettet is szinkronnal láttam még kazettán meg TV-ben...
Bár nekem a 2. A kedvencem. Meg is vettem a bõvítettet DVD-n. Rajta volt a Mozi és a BÕvített verzió de csak a MOZIN volt szinkron. Pedig én úgy emlékszem hogy a bõvítettet is szinkronnal láttam még kazettán meg TV-ben...
szinkron! 😊
jaja,sajnos sok embernek inkább a jobb hangminõség a fontos,mint a jó szinron,pedig az eredetiben nagyon jók voltak a hangok,meg a szöveg is jobb volt...
Szerintem nem adtak ki olyat amin mindkét szinron rajta van <#shakehead>#shakehead>
Szerintem nem adtak ki olyat amin mindkét szinron rajta van <#shakehead>#shakehead>
Igen az Aliens megvan nekem is "jó" szinkronnal (ahol a kislány Nyuszi nem pedig Noot vagymi, és az Alien Queen sem "szuka" hanem "dög")féltett kincsem is a kazi. Régen megvolt az Alien is de én HÜLYE ÁLLAT letöröltem :S
Torrenteken meg csupa REszinkronos van mert a legtöbbjét nem zavarja.
Két féle szinkronos DVD kiadásról nem tuttok?
Amugy köszi eddig is
Torrenteken meg csupa REszinkronos van mert a legtöbbjét nem zavarja.
Két féle szinkronos DVD kiadásról nem tuttok?
Amugy köszi eddig is
Akkor az vagy nem Menszátor,vagy 3 szinkron van 😊
Ööö...nekem semmi bajom Anderson ötletével, de a nagy fanatikusok többsége emiatt szikláról vetné le a pasit. 😄
Nekünk VHS-en Menszátor Magdolnával van olyan szinkron az Alien 2.-höz (Aliens-hez), hogy a kislányt Nyuszinak hívják. Az Alien 2.-vel kapcsolatban csak errõl a szinkronról, és a DVD-s / RTL Klub-os szinkronról tudok.
Valaki nem tudná megírni privátban (mert ugye tilos kiírni nyilvánosan a neveket), hogy melyik magyar torrentoldalról lehet leszedni eredeti sziknronnal a részeket?
Eredetileg Ripley-nek nem Menszátor volt a hangja az 1-2-ben.Sajnos ezt is újraszinkronizálták,a dvd-re is már az új szinkron került rá 😞 Pedig sokkal jobban illett a másik hang hozzá...Farkas zsuzsa volt talán a hangja,nem biztos...
Nekem megvan a 2. része a régi szinkronnal...
Nekem megvan a 2. része a régi szinkronnal...
Helló!
Szerintem nincs olyan magyar szinkron, amiben Ripley hangja nem Menszátor Magdolna. Nem tudok ilyenrõl.
Szerintem nincs olyan magyar szinkron, amiben Ripley hangja nem Menszátor Magdolna. Nem tudok ilyenrõl.
Torrent oldalakon nézz szét,én onnan szereztem meg a 2. részét az eredeti szinkronnal...
Hali! nem tudja v.ki h. honnan lehet az eredeti szinkrornos alien 1-et megszerezni? Amiben Ripley-nek NEM Menszátor Magdi a magyarja, és nem beszélnek benne annyi baromságot mint a mostanában forgalomban lévõn.
"Mama, felrobbantom az ûrhajót" meg társai... mert már a hajam égnek áll ezektõl!
"Mama, felrobbantom az ûrhajót" meg társai... mert már a hajam égnek áll ezektõl!
😊
Amúgy az nem a ragadozó 3,csak a a magyarok adták neki ezt a címet <#sniffles>#sniffles>
Amúgy az nem a ragadozó 3,csak a a magyarok adták neki ezt a címet <#sniffles>#sniffles>
láttátok már a dna-ragadozó3-at?a lény hasonlít az alienre,csak van szeme,nincs farka(mint a humano-aliennek a 4-bõl)láthatatlan tud lenni,amúgy zöldes piros és õ is földönkívüli,a neve balacau:
remélem az alien5-ben szerepelni fognak élõ "ûrutas"-ok is.(tudjátok az 1.részben a megkövesedett valami.)
Hát szerintem meg el lehet cseszni,fõleg a mai filmeket elnézve :/
Azt tudom hogy most Cameron más filmeken dolgozik,de felõlem 2010 után is csinálhatná,én tudok várni,a lényeg hogy jó legyen 😊
Azt tudom hogy most Cameron más filmeken dolgozik,de felõlem 2010 után is csinálhatná,én tudok várni,a lényeg hogy jó legyen 😊
naná hogy lehet rossz film az ötöske, de sztem nagyon elcseszni nem tudják akkor sem: buta forgatókönyvet, rossz trükköket, B kategóriás színészeket nem valószínû hogy elsütnének egy új alien-epizódhoz.
Cameron nem fogja rendezni, hacsak nem 2010 után vmikor, addig ugyanis két másik filmet is leforgat. de nagyon nem szeretném, ha új alien filmmel mondjuk csak 2015-ben találkoznánk legközelebb :/
Cameron nem fogja rendezni, hacsak nem 2010 után vmikor, addig ugyanis két másik filmet is leforgat. de nagyon nem szeretném, ha új alien filmmel mondjuk csak 2015-ben találkoznánk legközelebb :/
Attól hogy nem szerepel majd az 5. részben ha lesz,még ugyanúgy lehet rossz...A 3. rész meg nem azért lett olyan amilyen mert Ripley szerepelt benne...
Számomra mondjuk Ripley nélkül nem alien az alien 😊
Szerintem már akkor jobb lenne ha nem lenne több alien,mert lehet csak még jobban tönkretennék.
Bár ha Cameron rendezné,akkor talán lenne esély hogy jó is lesz 😊
Számomra mondjuk Ripley nélkül nem alien az alien 😊
Szerintem már akkor jobb lenne ha nem lenne több alien,mert lehet csak még jobban tönkretennék.
Bár ha Cameron rendezné,akkor talán lenne esély hogy jó is lesz 😊
én személy szerint ennek örülök a legjobban, hogy VÉGRE NEM LESZ RIPLEY!
a második rész után nyugdíjazni kellett volna, és nem elcseszni a történetet újabb Ripley kalanddal.
a második rész után nyugdíjazni kellett volna, és nem elcseszni a történetet újabb Ripley kalanddal.
ha lesz 5. rész,Replay nem fog benne szerepelni.az aliensonline-on nyilatkozott h. szép volt jó volt ,de elég volt,õ többet nem szeretné vállalni ezt a karaktert.
az elsö 3 rész tényleg jo volt.megvolt a hatása.emlékszem a második részre apámal mentem moziba.bevoltam szarva.akkor még nem volt komoly térhangzás meg pohártarto.de jok voltak a filmek.nem tudom hogy lesz-e 5-ik rész,de szerintem nem fogja vissza adni azt a alien érzést ugy mint a 4-ik rész se.azért várom<#wilting>#wilting>
Choke off
Köszi
Feltámad a halál?
Megtudnátok nekem mondani az Alien4 alcímét?
még senki nem tud semmit az alien 5-rõl, max találgatások vannak 😉
fõleg hogy még elõkészületi stádiumban sincs, ergo se forgatókönyv, se semmi.
fõleg hogy még elõkészületi stádiumban sincs, ergo se forgatókönyv, se semmi.
én úgy tudom h. az 5.-rész az alienek szülõbolygójára visz el.az alien vs predator fórumban írták.
Ja,tiszta hülyék.Eleve semmi értelme hogy kirakják azokat a karikákat...
De jó is,amikor pl dvd-t nézek,és nincs semmi karika,meg rtlklub jel meg ilyen szarok a filmen 😊 Régi szép idõk...
De jó is,amikor pl dvd-t nézek,és nincs semmi karika,meg rtlklub jel meg ilyen szarok a filmen 😊 Régi szép idõk...
Én sem értem mi 18 a Rambon amikor pl a Sólyom végveszélyben csak 16 ,vagy az Alien3 is csak annyi. Én nagyon rég láttam a Rambot de nem emlékszem arra ,hogy több vér lett volna benne mint a két másik filmben ráadásul az Alien még félelmetes is.
Tegnap volt a 3. rész a Film+-n. Ezzel egyidõben ment a Rambo akármennyi az egyik kereskedelmi csatornán. Amit durvának találtam, hogy a Rambo 18-s karikával ment, míg az Alien3 "csak" 16-s karikával. Azért én úgy gondolom, hogy ez egy kicsit durva.<#merges2>#merges2>
5. rész már tuti lesz?Mert imdb-n pl ha jol latom még semmi nincs róla...
Én maradi vagyok, de az Alien filmek rangsora nálam az, ahogy sorba kijöttek. Ezek közül is az elsõ 3 elég szorosan összefügg nekem, épp csak egy kicsit tér el a hatásuk. A 4. rész viszont rókabõr. Lehet hogy kitaláltak hozzá egy eladható sztorit, attól az még bûzlik a hollywoodi kliséktõl. Még az eleje úgyahogy elment, aztán mikor beindult az akció, kiszabadultak a szörnyek, na ott villantotta ki a film a foga sárgáját. Nekem.
Szegény Ripleynek jól szétcseszték az életét ezek a dögök. Jó állású parancsnokhelyettesi nyugodt karrierje pikk pakk eltûnt. Ha tudja hogy a 2. részben látja utoljára a Földet, biztos ottmarad dokkmunkásnak 😊Az 5. rész (ha már mindenképpen lesz) jó lenne ha egy kicsit az Alienekrõl szólna, nem pedig Ripleyrõl. Persze tudom hogy körülötte forog az egész sztori, csak hát feltûnt hogy 3évtized ide, 4 rész oda, de alig tudunk valamit ezekrõl a szörnyekrõl. PL:honnan a csudából jöttek? Talán csak egy magasabb civilizáció díszállatkái voltak, amiket aztán meguntak és "lehúztak a vécén"? (gondolok itt a New York csatornarendszerében élõ aligátorokra és óriáskígyókra)
Szegény Ripleynek jól szétcseszték az életét ezek a dögök. Jó állású parancsnokhelyettesi nyugodt karrierje pikk pakk eltûnt. Ha tudja hogy a 2. részben látja utoljára a Földet, biztos ottmarad dokkmunkásnak 😊Az 5. rész (ha már mindenképpen lesz) jó lenne ha egy kicsit az Alienekrõl szólna, nem pedig Ripleyrõl. Persze tudom hogy körülötte forog az egész sztori, csak hát feltûnt hogy 3évtized ide, 4 rész oda, de alig tudunk valamit ezekrõl a szörnyekrõl. PL:honnan a csudából jöttek? Talán csak egy magasabb civilizáció díszállatkái voltak, amiket aztán meguntak és "lehúztak a vécén"? (gondolok itt a New York csatornarendszerében élõ aligátorokra és óriáskígyókra)
De azért még mindíg logikusabb hogy egy hatalmas bölénybõl vagy mibõl kel ki egy akkora alien mint egy kutyából
Amúgy nekem is megvan és mintha angolul is újra szinkronizálták volna egy picit azt a részt a vágottban amikor megtalálják a néger hulláját a veszélyes hulladéktárolónál....😄
Amúgy nekem is megvan és mintha angolul is újra szinkronizálták volna egy picit azt a részt a vágottban amikor megtalálják a néger hulláját a veszélyes hulladéktárolónál....😄
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/