Alien,Aliens,Alien3,Alien4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
emlékeztem hogy a rendezõi verzsön a mozisnál is nyomottabb sokkal, de már szinte el is felejtettem, hogy ennyivel...
ráadásul nagyon sokszor a depresszió egyszerûen hihetetlen unalmassá is teszi az egész filmet, enyhén szólva is rendezõi túlzás, amikor Dillon 10 percenként mond egy baromi hosszú, depis, fohászos halandzsát a közösségnek...
ráadásul töméntelen logikai hiba van a ebben a verzióban is, amik elsõre nem is nagyon tüntek fel.
jahhh, de jöjjön már az alien 5...
De ezt írd az AvP2 topikba ha lehet😊
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Pl. House of the dead, Alone in the dark, Bloodrayne. Mind kivétel nélkül nézhetetlen hulladék.
Én nem adnék el neki filmes jogokat, ezzel népszerû játékokat alázzon le a francba.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
A halálhajó tényletg jó volt, az olyan vááá, gusztustalan, megdöbbentõ, na de jó kérem ott ám színészek is volták!
mellesleg Paul W.S. Andersonnak a Halálhajó óta egyetlen épkézláb, eredetinek és jónak nevezhetõ rendezése sem volt, így én csak rettenetesen örülni tudok, hogy az AvP második részére nem tette rá a mancsát.
<#eljen>#eljen>
És Anderson nevét ugyan úgy el lehet ásni mint Uwe Boll -ét.
A lehetõ leggyengébbet hozta ki egy filmbõl amiben a két szörny szerepel.
Ehhez képest az alien 3 meg a 4 remekmû.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Tényleg? Akkor UWE BOLL MI???? Ez ugyan nem az a topik, de nézz szét a vele foglalkozó oldalon, hogy õvele mennyire elégedettek a kedves nézõk.
Anderson nem a legtökéletesebb rendezõ, és bizony hagynak némi kívánnivalót a filmjei, viszont nem ont olyan nézhetetlen szarokat, mint Boll Mester.
Gondold el, ha Boll kapta volna az AvP projektet - hiszen lehetett volna így is, merthogy van játékban is olyan, hogy AvP. Márpedig õ játékokat "filmesít" meg.
Tehát a veszély fennállhatott volna, hogy õ rendezi. Akkor milyen AvP-t kapott volna a nagyérdemû?
Mert egy ilyen AvP után a moziból távozó nézõk nem hazafelé vették volna az irányt, hanem a legközelebbi folyó felé, hogy belefojtsák magukat.
Ehhez viszonyítva Anderson nevét nyugodtan aranyba foglalhatod.
Wehehe.
az AvP pedig nagyon nagy film lehetett volna nem az a bal**** rendezi,hanem valami normális rendezõnek adják
Nagyjából egy történetet könnyû kitalálni,de azt már részletesen kidolgozni,na az a nehéz 😊
Én nem néztem meg az alien4-et nehogymár elmenjen egy péntek estém erre!
A sors fintora h pont az aliens nél maradtam csak otthon....
HIBA volt NAGY HIBA!!!
-Az hogy felveszi az alakját vmennyire, nos érdekes de sztem naon jó elképzelés, és különbenis akkor változás nem tapasztalható(lásd 3. rész)
-Az meg hogy gyorsan felnõnek hát nézd, mi emberek meg lassan hiába zabálunk annyit gyerekkorunkban...
-Embereket esznek VOVOVOVOÁÁÁÁÁÁ!!!
-Fészket csak sok idegen tud építen és igen a nyálukból csinálják.
-Amúgy egy nõstény van egy fészekre és a többi mind hím, bár néhány könyveben olvastam olyat (pl bolygó neve...) hogy kisebb herék rohangáltak a tojások és a királynõ körül, nem voltak ártalmasak csak igazgatták a tojásokat és megtermékenyítették a királynõt.
Az elsõ két rész jó volt (bár nekem elsõ jobban tetszett), az elsõ egy igazi ilyesztgetõs túlélõ horror volt, a második meg ugyan ez akcióba oltva. Csak ott már nem volt olyan titokzatos a dolog.
Pedig a hüle franciát, meg a slep színészeit imádom a negyedik részbõl, de elég gáz ha belegondol valaki.
Elsõre lehet könnyûnek tûnne, mert fantázia az van, de hogy összhangban legyen az elõzõ résszel, meg az egész sztorival illetve hogy a végéig érdekes legyen, logikus, izgalmas és emészthetõ, az már kihívást jelentene.
Ja meg a párbeszédek ne "Jóban rosszban" színvonalon legyenek. <#vigyor1>#vigyor1> Mert ez is egy követelmény lenne.
Kíváncsi vok rá, ha a sztorit és a forgatókönyvet valamelyik buzgó fórumozó ötlete alapján csinálnák meg, milyen film kerekedne ki belõle. <#nyes>#nyes> Elképzelhetõ, hogy születnének remekmûvek, de lenne olyan is amelyik óvodás szinten mozogna.
Én pl. gondoltam ki sztorit az élien 5-nek a saját szám íze szerint ami nekem tetszene, és amit szívesen viszont látnék a vásznon, de rájöttem, hogyha forgatókönyvszerûen kellene leírni, ügyelve minden apró részletre és a párbeszédekre, ja meg hogy összefüggõk legyenek az események - akkor igen felsülnék mint forgatókönyvíró. <#bee1>#bee1>
Bár ha úgy vesszük az az egész film hülyeség,mivel ahelyett hogy valamiféle atombombákat dobnának le,meg tankokkal vagy más jármûveket is bevetnének,inkább gyalog mennek,hogy jó sokna meghaljanak 😛
mondok a T3-nál milliószor rosszabb, alulmúlhatatlan folytatást: Csillagközi Invázió 2. (engem fõleg szíven üt a szó szerint nézhetetlen folytatás, mivel az elsõ rész az egyik legnagyobb kedvencem)
az RTL-en egyébként Svarci világvégés filmjébe, az Ítéletnapba néztem bele félve mikor legutoljára adták, és azt is olyan rettenetesen megvágták, hogy szó szerint a történet érthetõsége került veszélybe, a szaftosabb jelenetek kiollózásáról nem is beszélve :S
Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.
Bocs, nem írok többet másról.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Úgy veszem ki a szavaitokból, hogy szerintetek a következõképpen kellene eljárniuk: fogják meg az elsõ 3 részt, tegyék fel a polcra a szerzõi jogokkal együtt, és ezek után soha többé ne készítsenek alien filmet, mert úgyis csak rontana a triológia összképén. Ezzel szerintem csak eltemetnék az egészet. Inkább folytassák, még akkor is, ha mindannyian tudjuk, hogy gyengébb részek következnek. Ez érthetõ is, hiszen már elmúlt a meglepetés varázsa, ilyenkor már nehezebb merõen újat alkotni. Ha õk viszont csak a pénzért készítenek további filmeket, hát tegyék. Még mindig jobb, mintha egyáltalán nem foglalkoznának a témával. Sajnos azzal egyet kell, hogy értsek, ma már nem a minõség, az eredetiség az elsõdleges szempont. De lássuk be, bármilyen filmet is adnak ki, melynek a címe alien-nel kezdõdik, és szerepel benne a halál szó, úgyis mindenki megnézi. Tény, hogy ezt ki fogják használni.
Én mindenesetre nagyon várom az ötödik részt!
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Nagyon sok filmet megvágnak.
Tisztelt RTL-esek csak így tovább. <#mf2>#mf2>
ma 23:05, RTL Klub Alien 4.: Feltámad a halál
Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.
Az elsõ részben viszont baró nagy csavar volt amikor Ripley megtudja, hogy valójában azért küldte õket arra a bolygóra a cég, hogy mintát vigyenek nekik a testükben, azért hogy tanulmányozzák õket, ezt be is vallotta S, a szemét szintetikus droid.
A második és a harmadik rész ebbõl köv. adta magát. De azt is számításba vették a rendezõk, hogy egyeseket érdekelhet, mi is történt a bátor csajjal, aki bármelyik tökös idegennek be mer szólni.
Felmérték az igényeket és megcsinálták. Mert ugye hogy lesz-e egy filmnek folytatása azt a bevételek és az érdeklõdés dönti el.
Ki tudja, lehet odajut az alien is, mint Freddy Krueger, hogy 7 részt csinálnak belõle, vagy többet.
Majd eldöntik õk.
Felélesztették 2 órára az idegeneket h utána megint megöljék õket??!!!?
HJA hogy megtömjék a zsebüket, má kezdett ürülni, de pl az aliens mint folytatás adja magát...
off: a gyûrûk ura nem marad abba, hiszen lesz egy ehhez az univerzumhoz kapcsolódó elõzmény - film, a Babó 😉
mellesleg hollywoodban már rég nem azért készítenek filmeket, hogy a mûvészi hajlamaikat kiéljék a rendezõk, hanem a pénz pénz és a még több pénz a motiváló erõ 😞
milyen lenne ha a gyûrûk ura után még csinálnék egy plusz részt csak azért h legyen vmi bevétel...
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
A 3 viszont nem rossz!Azmég igazi csak cg effekt nem kellet volna, de a szereplõk, ZENE!!!, meg a helyszín is jó.
MORSE RULEZ!
(Dexantreal! nyugi a the lost war elvesztett háborút jelent nem uccsót nyugiiiiii ok?)
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Hát vagy Ridley Scott kellene vagy Cameron.Bár én Cameronban jobban bízok 😊
Az meg érdekes lenne azért ha Carrie Henn is benne lenne 😊
Ezért kicsi a valószínûsége, hogy õ rendezi. Viszont lehet, hogy átadják a projektet Árpa Attilának és õ fogja forgatni Budapesten.
(Jó lenne mi? <#crazya>#crazya><#crazya>#crazya>).
De komolyra fordítva a szót, jobb lenne mindenképp az eredeti rendezõt megkérni, mert az X-men is hasonló cipõben járt.
Merthogy Bryan Singer is otthagyta az X kompániát a Superman visszatér miatt.
Így egész más lett a 3-dik rész, mint az elõzõ kettõ.
Az élien 3 és 4 is eléggé különbözött az elõdeitõl. Hogyha az 5-dik rész Cameroné lenne, lehetne kicsit nosztalgiázni, merrt lenne hasonlóság az elõzõ részekhez képest, viszont ezzel arányban újat is hozna a film.
Egyes infók szerint Cameron tárgyalt Sigourney Weaver-rel és Carrie Henn-nel az Alien 5 kapcsán, és bár még nem lehet tudni semmit, de megvan az esély rá hogy szerepelnek majd benne.
Carrie Henn játszotta Newt-ot az Alien 2-ben 1986-ban. Akkor 10 éves volt. Ma már 30. Senki nem ismerné fel, ha egy teljesen új szerepben feltûnne az 5-dik részben. Legfeljebb akik ismerik személyesen.
Jó lenne, ha szerepet kapna, mert jól játszott a 2-ben.
alien 1979
aliens 1986
alien 3 1992
alien 4 1997