A barát nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
most mar megint az eredeti sulyaval dicsekedhet...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[/cserf][/fülünyúl]
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
kulonben fel eves lessz ket het mulva
remelem a tobbiek nem sertodnek meg, ha egy kicsit dicsekszem vele 😊
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
kulonben hogy vagy?
Feldobom én, csak kár, hogy ilyenkor általában vmi bajom van 😞
De legalább megy a fórum és látom hogy éltek még 😊
te mindig fel tudod dobni itt a temat
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A hozzám nõtt-öt ne úgy értsd, hogy naponta találkozotunk. Sõt. Viszonylag ritkán. Volt hogy egy héten 2x, de volt hogy 3 hétig nem. Csak neten beszéltem vele nagyonnagyon sokat, meg smshegyek. 😊 Ezért mondtam, hogy nem is annyira az hiányzik, hogy nem találkozunk, hanem az zavar, hogy így megváltozott. 😞 Meg hogy ennyire eszébe sem jut, hogy ha sokáig nem válaszol egy smsre, akkor esetleg aggódom érte. De végülis igazatok van. Békén kéne hagynom... Õ dönti el mit akar.
Viszont nagyon szereti, és ezért senkinek sem meri bevallani, hogy neki ez így nem jó, mert mindenben a lány kedvében akar járni.
Ha nekem van igazam, akkor ez max 2 hónapig fog tartani, és utána soha több ilyen nem lesz.
Tudom, mert nálam is eddig tartott, és lehet rám mondani, hogy gyenge jellem vagyok, de elismerem, hogy volt egy ilyen kapcsolatom is.
Mostanában azért már én vagyok az úr a "háznál", de kellenek ilyen tapasztalatok is 😊)
B. nem A Barátom. B. egy barát. A páromnak ehhez semmi köze 😊 Párommal megvagyunk, Szeretemimádom, stbstbstb. 😊
Csak annyira "hozzám nõtt" és annyira az életem részének érzem B.-t, hogy nehéz elengedni. Fõleg így... 😞
Úgyhogy próbáld magad túltenni a dolgon, menj el kikapcsolódni, flörtölni egy kicsit. Tán még valami komoly kapcsolatot is sikerül összeszedned, és megint fülig szerelmes leszel. 😊 Az pedig a legjobb búfelejtõ dolog.
[/cserf][/fülünyúl]
Most éppen azon vagyok, hogy visszakapjam a régi énem. De jól haladok. 😊
Szerintem ez az igazság, én is voltam ilyen. :/
Köszönöm.
Mindenesetre, akárhogy is van, én hagynám a fenébe a fiút. Max. az elemi illemet, a köszönést hagynám meg, de semmi többet.
[/cserf][/fülünyúl]
A lánnyal együtt vannak. Járnak. (de nem szeretem ezt a járás szót, brr :/ )
Szóval mindenkivel ilyen, akivel eddig jóban volt. Tény, hogy nagyon sokat dolgozik, és elhiszem hogy fáradt és nem akar találkozni senkivel, csak a barátnõjével. De ez nem magyarázat arra, hogy a chaten is mennyire megváltozott és hogy egy smsre sem képes válaszolni. Küldjön el akár engem akár azokat akik még keresik a fenébe, és mondja meg hogy hagyjuk békén. Szerintem megtenné, ha ezt akarná. Eddig megmondta, ha akart valamit... ezért nem értem. 😞
Az is lehet, hogy azért viselkedik így, mert nem tudja mitévõ legyen, lehet, hogy nem is kell neki annyira az a másik lány. Vagy valóban nem bírja már a zaklatásod. Vagy mittudomén. 😊
Javaslom, hogy az lesz a legjobb, ha nem foglalkozol vele. Nem hívod, nem küldesz sms-t, nem alázkodsz meg úton-útfélen, nem kérdezed meg hogy van, semmi. Csak köszönsz neki legfeljebb. Nehéz lesz, de ki kell bírni, ha eredményt akar az ember. Egy idõ után ugyanis vagy saját maga fog téged megkeresni, és elmondani baját, vagy pedig eltûnik örökre a másik hölgy oldalán. De legalább kiderül, hogy mit akar ezzel a viselkedéssel elérni.
Persze, nem vagyok pszichológus, és lehet, nem ez a legjobb tanács, de én biztos ezt tenném.
[/cserf][/fülünyúl]
Van egy barátom. Nem A Barátom, tehát nem a páromról van szó, hanem egy barát. Nevezzük hát B.-nek.
A történet: Chaten ismerkedünk meg. Egy szobatalin találkoztunk elõször, de csak épp hogy. Én már mentem, Õ meg épp jött. Pár szót beszéltünk csak.
Van egy barátnõm akinek van két gyerkõce. A kisebbik, 1 éves kislány. Megkért, hogy vigyázzak rá egy nap, mert átrakhatatlan programja volt, de szülõk nem értek rá vigyázni a kislányra. Megkérdeztem B.t hogy jönne-e felvigyázni velem. És jött. Innen indult a dolog. Elég jóba lettünk. Mondhatni imádtuk egymást. Járkálunk ide-oda, és nagyon jól elvoltunk. B. egy csacsogó, kötözködõ, állandóan vigyorgó és hülyülõ fiú. Volt. Aztán megváltozott. Szinte egyik napról a másikra. Összejött egy lánnyal. Nem tudom, hogy ez az Õ hatása-e, de engem nagyon zavar. Nem is annyira az, hogy nem találkozunk mostanában, hanem az, ahogy azóta bánik az emberekkel. Szótlan lett. Chaten is, meg élõben is. Ha írok neki smst, nem válaszol. Ha chaten kérdezem mi lett vele, b*szogatásnak veszi. (ezt Õ maga írta így.) ...
Pénteken láttam utoljára B.t. Letörtnek tûnt. Mosolyogni egyszer láttam. De nem úgy mint régen. Nem szívbõl...
Chaten szinte sosincs az utóbbi idõben. Próbálom elérni valahogy, hogy mondjon egy helyet és idõpontot mert beszélni szeretnék vele úgy, hogy látom az arcát mikor válaszol a kérdéseimre, meg úgy egyáltalán. De erre sem írt semmit. Se chaten, se smsben, se sehogy nem lehet elérni. És nem csak velem ilyen. Az összes barátjával.
Szerintetek mi lett vele? Mit csináljak vele? Hagyjam az egészet a fenébe? Õszintén szólva, megpróbáltam és nem megy... Nem vesztettem még el így barátot, hogy nem volt rá ok...

sajna nincs digitalis fenykepezo gepem, csak miniDV kameraval csinaltam