A barát nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zakika
egyenlore meg nem rosszalkodik, rendesen hagy aludni is neha... mar kezd ulni es almat papizni (szombaton en etetttem)

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Arch
😊)) nem hinném hogy párom jár ide...
De most nem vele volt bajom. Ill... most tulajdonképpen nem is emberekkel volt bajom, hanem egy helyzettel. De nemtok vele mit kezdeni, úgyhogy... várok.

És Veled mizujs? Gyerkõc jól van? Rosszalkodik rendesen meg minden?😊

zakika
nem panaszkodhazsz?
mar azt se engedi? 😊

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Arch
Fogjuk rá😊

zakika
hat igen, nagy volt a szomorusag.... remelem nalad azert minden rendben

Arch
Voltam én néha, csak olvasgattam csendben. 😊

zakika
szia arch, de reg nem voltal...

Arch
Miért nem?😊

Guest
Arch, ezt szerintem te nem ebbe a topikba akartad... 😊
Arch
Akartam nemrég mondani, hogy lehetne egy topictalit tartani, de lehet, hogy mégsem lenne jó ötlet. Mki bánatosan mesél, leissza magát a sárga földig... ehh. 😊)

Guest
Nana...
Tuvok
na

Loál János
Na?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Tikal
ne szivd mellre

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dynamic
hanem kezdeményezni = kezdeményezni
Dynamic
Ez nem hiszem, hogy réteg kérdése lenne.Az angyali lánykák sokszor nem is annyira angyaliak, csak nyílván nem õk fognak közeledni, hanem kezdeményezni, hanem "várják" a férfit.Sõt,-nem tagadom-voltam már férjes nõkkel és ezeknél pl. mindegyik esetben a nõ volt a kezdeményezõ.De volt már ártatlan virágszál hûséges barátnõm(legalábbis totál úgy nézett ki), akiért tûzbe tettem volna a kezem, hogy "megcsalni?õ, engem soha...", aztán szerencse, hogy nem égettem meg a kezem.Szóval nagyon sok nõ hajlik az ilyen dolgokra, még olyan is akin ez nem látszik.Ezzel nem akarok általánosítani, hogy minden nõ..., de azért fenntartással kezelem ezt az örök hûség címû dolgot.
Breki33
mást nem? P
Breki33
mikes is ezt mondta az apartmanjában P
K.András
Szerintem köze nincsen a szépségnek ahoz hogy megtalálod e az igazit vagy sem,és szerintem ne menjen a pénzre mert ugy pláne nem találja meg, és ö pedig azt szeretné...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Evil
Azert vannak a jo baratok....

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Breki33
huhhhhhhhhhhh
már megijedtem
K.András
Nagyon szép lány vagy(megnéztelek honlapodon),nem is értem miért nincsen szerencséd a pasikal 😊))
Meg ha nem haragszol(ha igen akkor is😊), egyik képed beraktam veszett jö nö topicba....

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Breki33
akkor éljenek az igaz barátok
Gfreiter
Nem leszek, bár gondoltam rá, de nem tok olyan lenni 😞
Cumi, tökéletesen egyetértek. Asszem én sem írogatnék most itt, ha az az egy-két igazi jóbarátom nem lett volna mellettem!!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Breki33
légy, istenem :-)
Breki33
de nehogy most emiatt szemét macho légy :-)
Breki33
aham
Gfreiter
Mármint utánad?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Breki33
na még korán van P
Breki33
Hát itt inkább pirosKa-tá-val értek egyet :-)

Talán annyiban, hogy a rendes pasi vmiért nem kell a nõknek.
Azt énis tapasztaltam, hogy akivel kemény voltam az futott legjobban.
Gfreiter
Nem, nem az. Ez egy konkrét eset. Összesen két barátnõm volt, mindkettõvel ugyanez volt a sztori. A nõk sosem tudták igazán becsülni a férfiakat.

Kata
Ahogy többen is mondtátok: nem volt szerencsém a pasikkal. Véleményem szerint neked meg a nõkkel nem, ha ez az általánosított véleményed.

[/cserf][/fülünyúl]

Gfreiter
Nem. Szakítottunk egy fél év után. Most megin találkozgatunk, de már nincs semmi. Bár én hülye még mindig szerelmes vagyok bele mindezek után. De õ keres engem mindig mindenféle ürüggyel, pl Karácsonykor, hogy menjünk együtt vásárolni, most vett egy kocsit, és hogy segítsek neki vezetni, meg mutassam meg a várost, stb. De mondtam neki, hogy ha megtanítom vezetni, utána lehet, hogy nem kéne találkozni többet, mert minden tali után szenvedek. Most is ezért ültem itt egész éjjel, hogy ne rá gondoljak.

Breki33
és most mi van?

folytatódik a szappanopera?
Jano

Sorstárs...

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Gfreiter
Tapasztalatom a nõkrõl: az elején tündér, odavan érted, ölelget, puszilgat. Azután nyaggat, hogy vidd magaddal mindenhova. Kiderül, hogy nem bírja a haverjaidat (kisajátítás?) Ezután következik, hogy otthon marad anyucival, és nézi a valóvilágot, meg a brazil szemetet. Majd kitalálja, hogy a kapcsolatotok nem a régi, és szakítsatok inkább. Eközben te végig kõkeményen lovag maradsz, mindent megteszel érte (legalábbis én hülye ezt csináltam...). Azt már nem is említem, hogy fél év múlva visszajön, és kiderül, hogy volt egy fasz azóta benne, és rájött, hogy mégiscsak te vagy az igazi. Hát ez az én tapasztalatom. Biztos vannak rendes csajok is, de ilyen alapon (#2-es hozzászólás) én is állhatnék így minden nõhöz.

Gfreiter
Akkor mér használunk mind kotont? Egyébként lehet benne valami. Egyébként én sem caltam meg soha a barátnõm, szal ez nem nagy cucc, ha valaki tényleg szereti másikat. Egyébként Kata, ha azt mondod 6-szor voltál szerelmes, akkor szerintem igazán még nem voltál sosem szerelmes. Bocsi, hogy régi témáról írok, csak most kezdtem el olvasni.

traXion

The Garrett
lol a mondat 2. felével énis!! 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Breki33
akkor asszem megvan a megoldás
mikor mehetünk az esküvõre? :-)
traXion
Minden lány különbözõ de Dynamicnak is igaza van.

Dynamic
Errõl a hûség témáról meg annyit, hogy a megcsaláshoz mindig kellenek egy nõk is akik nem biztos, hogy egyedülállóak ugyebár.Akkor miért is CSAK a férfiak hûtlenek?
Az más kérdés, hogy a férfiak kezdeményezõbbek.
traXion
Ezzel teljes mértékben egyetértek!

Dynamic
A nõk mind egyformák.Állandóan nyávognak, idióta sorozatokat néznek, és társaságban nem képesek egyedül elmenni pisilni 😛
ollie
Sajnálom hogy ilyen tapasztalataid voltak. Sajnos igaz, hogy rengeteg férfi ilyen, de a nõk sem éppen ártatlanok ezen a téren. Ne értsd félre, nem rád értettem, de sajnos ilyenek vagyunk mi emberek. E mellett kívánom, hogy olyan bartátot találj magadnak, aki nagyon hûséges lesz hozzád. Én is ilyen nõt keresek, ezért vagyok én is nagyon óvatos és ezért nincs már barátnõm 3 éve, ugyanis én sem kedvelem az "egyéjszakás" kalandokat.

traXion
Ott a pont! 😄

Tikal
hát ez cumi

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Taranov
Tényleg, ott tartottunk, hogy még mindig nem tettél be magadról képet 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Pyx
vigyázzá! 😄

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

PResident Evil
loál nõi uralom powa !!!