A barát nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.jpg)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
De most nem vele volt bajom. Ill... most tulajdonképpen nem is emberekkel volt bajom, hanem egy helyzettel. De nemtok vele mit kezdeni, úgyhogy... várok.
És Veled mizujs? Gyerkõc jól van? Rosszalkodik rendesen meg minden?😊
mar azt se engedi? 😊
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Meg ha nem haragszol(ha igen akkor is😊), egyik képed beraktam veszett jö nö topicba....
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Cumi, tökéletesen egyetértek. Asszem én sem írogatnék most itt, ha az az egy-két igazi jóbarátom nem lett volna mellettem!!
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Talán annyiban, hogy a rendes pasi vmiért nem kell a nõknek.
Azt énis tapasztaltam, hogy akivel kemény voltam az futott legjobban.
[/cserf][/fülünyúl]
Egyébként lehet benne valami. Egyébként én sem caltam meg soha a barátnõm, szal ez nem nagy cucc, ha valaki tényleg szereti másikat. Egyébként Kata, ha azt mondod 6-szor voltál szerelmes, akkor szerintem igazán még nem voltál sosem szerelmes. Bocsi, hogy régi témáról írok, csak most kezdtem el olvasni.\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Az más kérdés, hogy a férfiak kezdeményezõbbek.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.