A barát nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

moni
Ja igaza volt punkernek megjöttem, lenyomjuk õket, igaz Kata??😄DD

\"A lehetetlen nem létezik!\"

Taranov
Loser. Na mindegy 😄DDD

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

traXion
Pff 😊

traXion
Így van!

Pyx
engem zavarna...

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Taranov
No de nem zavarja a korkülönbség.
Mondjuk sokan vannak itt, akiket nem zavarna szerintem

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Apropó, hogy így összefutottunk Kalavári kolléga:

Nem tetszik az aláírásod.

Csak jelzem miheztartás végett 😊

Pyx
"Életkor: 14-18 között"

ricsi1
addig barát ameddig kérni kell,amikor már adni...

traXion
Nem a monim, más Monija... 😊
De engem nem zavar a korkülönbség! Én tökéletes férfi vagyok!

Sadun Tryst
wow...
igazából az a legpoénosabb az egészben, hogy az itt jelenlévõk 95%-a férfi. ha nem 99... szaaaaal...
hol vannak a lányok? 😛

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Calver
Trax! Ugye t'od Kata túl idõs hogy lecsapj rá! Meg amugy is, Monid féltékeny lenne!

"The trees move. Do you not see it?"

szurmakotium
"A pasik mind egyformák, disznók, meg mind ugyanazt akarja. Ja meg hûtlenek, a szennyes ruháikat szanaszét hagyják, és ha tévéznek állandóan váltogatják a csatornákat!" ...
".. korunk férfiai híján vannak az õszinteség és a hûség jellemvonások egyikének, vagy mindegyikének."

az általánosítás helyett inkább mondd úgy, hogy te még nem találkoztál az ellenkezõjével ...

mondjunk biztos nem könnyû találni ...

By the perception of illusion we experience reality.

traXion
Soxerencsét. Sok kell Kata!

tomsolo
ehh... nem mondtam én ilyet... de az a baj ezzel az egész témával, hogy ezt szinte mindenki hinni akarja nem pedig érteni...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Tikal
😊 és mibol gondolod hogy te gondolod jol?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

tomsolo
háát amenyire visszaemlékszem még a magántanulmányaimra pl. abban hogy a a libidó minden emberi cselekvés hajtóereje..., nem volt még képes ketté választani az éntudatot a tudattól... ilyesmik...

Tuvok
Freud-tól az Elnyomás-t és Nietzsche-tõl a Jó és gonosz mögött-et.

Taranov
Ez az 59-esre volt válasz bocs 😊)

Taranov
Valóban?

Tikal
ez tiszta, csak az ilyen általánositások nem jonnek be....biztos neki sincs mindenben igaza, de attol még nem hulye fazon...
talán olvastad már konyvét?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tuvok
A tévedésen és az emberen van a hangsúly. Szvsz.

Tikal
biztos, õ pl miben? 😊

tomsolo
...tévedett már nála nagyobb ember is..

Kata
Szuper! Köszi! 😄DD

[/cserf][/fülünyúl]

Tuvok
nemtán ilyen problémád van? huh...

Tikal
freudot nem nevezném faszság irogatonak....

Tuvok

Kata
Tényleg?! :o

[/cserf][/fülünyúl]

tomsolo
aha.. az önkielégitéstõl meg meg lehet vakulni és szõrös lesz a tenyered is... 😄DD

Kata
Ööö... izé... nincs inkább egy Garfield képregényed? 😄DD

[/cserf][/fülünyúl]

Tuvok
1. nem ezer éves
2. van benne igazság
3. valszeg az írója nem nézte végig az állatvilágot a papucsállatkától a majomig

tomsolo
"A megcsalás az embernél állati származására vonatkoztatható vissza..."

Hát persze. Kivéve a gólyákat, füsti fecskéket, rókákat meg az összes többi monogám állatfajtát...

Miért kell ilyen ezeréves faszságokat be rakni elemzgetésre?

Taranov
Hát még jó, hogy váltogatjuk, ha egyiken sincs semmi, a nõk bezzeg megelégednek a szappanoperákkal meg a valóságsókkal

Tuvok
Na lehet elemezni:

A megcsalás az embernél állati származására vonatkoztatható vissza. Ugyanis az állatvilágban minden faj hím tagja saját génjének fenntartására törekszik, ezt úgy érheti el, hogy a lehetõ legtöbb nõsténnyel párosodik.
A nõstény pedig a lehetõ legerõsebb hím génjének fenntartására törekszik, ezzel magyarázható a nõ válogatós mivolta, azért választja a megcsalást, hogy egy általa erõsebbnek vélt génállomány fennmaradását biztosítsa. Ez eddig tudományosan bizonyított tény. De magyarázható ezzel az emberi megcsalás? Jelenthet bocsánatot egy emberi kapcsolatban a gének tulajdonsága? A válasz egyértelmûen nem. Hogy miért? Az ember távol tartja magát állati mivoltától, pedig csak a legfejlettebb állat. Azonban van egy dolog, ami megkülönbözteti az állatoktól ilyen téren, ami az állatokban nincs, vagy csak nagyon primitív módon van jelen: a szerelem. A szerelem, mint a mai napig meg nem fejtett érzelem miatt nem megbocsátható a megcsalás az embereknél. Az állatvilágban nem létezik kölcsönösen érzett szerelem, csupán ösztönös összetartozás. Létezik az állatvilágban megcsalás? A válasz: természetesen. Pontosan a gének miatt. Az ember alapvetõ, mondhatni ösztönös önmagasztaló, nagyképû viselkedése adhat okot a szerelem
nemes érzelmének megszegésére. Tegyük fel a kérdést: ha szerintünk az embert a szerelem választja el az állatvilágtól, ahol a megcsalás természetes dolog,
akkor létezhet szerelem megcsalás mellett? A válasz valószínûleg nem. Természetesen nem lehet a megcsalást választókat az állatvilágba minõsíteni, csupán nem jellemezhetõ a szerelem érzelmével.

Freud vagy Nietzsche, már nemtom.

Tuvok
jah, nincs elég nõ, hogy tele legyen floodolva, mint a "barátnõ"
De majd Kata megoldja 😊

tomsolo
persze a nõk nem vesznek elõ sose ilyen " biztos megcsalsz" lemezeket.. ááááá sose...

Loál János
Hát ez a topik meghalt!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Tikal
pedig vannak...csak te nem találkoztál még veluk...

Loál János
Én sem találkoztam olyan lánnyal, bár eddig nem is nagyon kerestem. Most végeztem életem elsõ komolyan vett kapcsolatával, csalódás volt, pedig nagyon jól indult. Képes vagyok elfogadni a másik "dilijét", ahogy mondanád, ha látnám, hogy van értelme, hogy viszonozzák.

Loál János
Dzsénóu-félék, ahogy mondod! 😄 (De ez komoly.)

Kata
Számíthatsz rá. Ádámtól kezdjük. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Tuvok
Éva meg az alma 😊))

Kata
De jó! Én még nem találkoztam olyannal. Pedig toleráns ember vagyok, tisztában vagyok, hogy nekem is vannak dilijeim, és másokét is elfogadom. Egy bizonyos határig persze.

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
Gondoljatok bele mi lesz itt ha elõkerül Moni és majd 2 osztják az igét, tuti a fejünkhöz vágják az elmúlt 20000 év összes sérelmét..... 😊)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Pyx

Kandurex
Mint például holmi angyallelkû Janófélék mi? 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Loál János
köztünk PÁRDON!

Tuvok
Legyél is büszke, ezt nem sokan mondhatják el magukról. Bár egy kapcsolatnak esetleg az eleje függhet a 'megcsalsz-nemcsalsz' dologtól, késõbb már sokkal többmindentõl függ, viszont ha tényleg rátalál vkire az ember, akkor eszébe se jut a megcsalás. Szvsz.
Egyébként van 1 kis irományom a megcsalásról, de csak ha érdekel vkit...

Loál János
Sok a sérelmed, fájdalmad mint Nõ, de ugyanez elõfordul Férfiban is, nem mindenki tuskó, vannak érzõ lények kötünk is...