A barát nevű élőlény

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Nem látod, hogy nem vagyunk vevõk a cinizmusra, próféta bácsi? 😊 - Nem magányos, nem látod?!

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Bocs! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Loál János
Ó, köszi! De az nem búvárszemüveg, hanem egy gizda Oakley!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Tikal
magányos, nem látod?

de most tényleg, ez nem egy társkeresõ 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tuvok
Ez meg a másik, pontosan ugyanúgy akarja, ebben nincs semmi rossz, a testi örömszerzésre szüksége van mind a férfinak, mind a nõnek. Esetleg a nõk kevesebbszer adnak neki hangot, de ez sem mindig igaz, van amikor õk a vadabb fél.

Kata
Nem. Majd ha villog az Applause felirat.

[/cserf][/fülünyúl]

Kandurex
és? Most köll tapsolni?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kata
Szóval a barátokról annyit, hogy nékem is megadatott 6-szor megismerni mi az a szerelem, meg persze ennek velejárója: a barát. Sajnos mind a 6 esetben kiderült, hogy kkorunk férfiai híján vannak az õszinteség és a hûség jellemvonások egyikének, vagy mindegyikének. Ezért is nem erõlködtem a másfél éve történt legutóbbi szakításom óta újabb kapcsolat kialakítását, újabb "barát" becserkészését. Mondjuk hozzáteszem, legutóbbi kapcsolatom megromlásába az is belejátszott, hogy a munka és a suli sok idõmet elvett, és nem tudtam elegendõ idõt fordítani a "barát" nevû élõlényre, aki köztudottan érzékenyebb lelkületû, mint mi nõk, és ezt hamar zokon veszi, illetve elõszedi a "biztosmegcsalsz" címû lemezeket. Ez pedig már a kölcsönös bizalom megromlásának is jele. Az pedig már régen rossz. Hozzáteszem, nem vagyok az a melegágyból melegágyba típus, még egy páromat sem csaltam meg soha. Lehet, hogy hülye vagyok, de én erre büszke vagyok...

[/cserf][/fülünyúl]

Kandurex

Loál János
Ne használ túl erõs szavakat. Egy törékeny nõnek ez nem áll jól. 😄D

tomsolo
miért, egy nõ nem ezt akarja? 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Loál János
Loál! De ne felejtsd el, hogy én vagyok Jano is! Az Õ logói meg... Angyaliak! 😄DD

Tuvok
Meg ahogy Móricka elképzelte. 😛

Kata
És mindig nekünk van igazunk. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Tuvok
Ja, és különben is, a nõknek és a férfiaknak pontosan ugyan annyi 'hibájuk' van, persze mindkét fél az igazát akarja. De ez így van rendjén, Ti se nélkülünk, mi se nélkületek...

Tuvok
kamu

Kata
Máj ném iz Ká. Ká Osz. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Ó, János! Középsõujjad egyenessége felizgat, megcsillanó aranyfogadtól szívem gyorsabban ver, és az a búvárszemüveg! Elalélok szexepilledtõl, te angyal! 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
lol Kata visszatért és rögtön felforgatja az egész fórumot

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
Ja, ez a perverzióm. Ha netán eközben ott középen egy rotyogó üstben csücsülnék, vagy egy máglyához kötözve lennék, sokkal jobb lenne, mert hamar megváltana a te fajtádtól. 😛 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Kandurex
Egészen más fogalmaim vannak az angyalok nick képérõl 😊

Loál János
Nem, most értelmezted félre.

Kata
Hoppá. Most értelmezem csak a mondatod. Szóval itt én fogok udvarolni nektek... Majd igyekszem! 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Loál János
Átlátok a szitán! Élvezed, hogy a skacok itt "körbeugrálnak"! 😄

Kata
Nem akarok. Minek? Úgysem hoznátok kilószám az arany-áldozatokat bemutatni... 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Tikal
ott a pont

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal

lehetsz Istennõ ha akarsz

Kata
Eszed elvitte a télapó?! Mafla!

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Akkor kinevezünk Tikal prófétának. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Loál János
Mondjuk az alcím az is lehetett volna, hogy Katának udvaroltatásra fentartott topik bénáknak. 😄DD

Kandurex
csakis

Tikal
azért váltogatják mert nem megy semmi érdekes sose 😊

Loál János
Akkor én nem pasi vagyok, hanem egy angyal.

Kandurex
"A pasik mind egyformák, disznók, meg mind ugyanazt akarja. Ja meg hûtlenek, a szennyes ruháikat szanaszét hagyják, és ha tévéznek állandóan váltogatják a csatornákat!"

magamra ismertem, köszi

Tikal
szinte éreztem egy ilyen topic eljovetelét és azt is hogy te nyiotd majd

Kata
Szerintem is. 😄DDDDD

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Most akkor a barátok is ki lesznek beszélve a barátnõk után. 😛

A pasik mind egyformák, disznók, meg mind ugyanazt akarja. Ja meg hûtlenek, a szennyes ruháikat szanaszét hagyják, és ha tévéznek állandóan váltogatják a csatornákat!

[/cserf][/fülünyúl]

Kandurex
vazzzeh

← ElőzőOldal 4 / 4