Zalman hívõk topicja

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Audi TDI
Sziasztok!
Keresek egy Zalman CNPS9700-as proci hûtõt. Aki tud ilyet eladót én vevõ vagyok rá!
yesss
csõvi all!
Lenne egy apró kérdésem. Tudtok olyan gyártót modnani akik gyártanak olyan igazán nagy hûtõket -hûtõtornyokat vagy miket^^- amik több szervergép hûtésére szolgálnak. Fontos lenne elõre is köszi..^^

Zocsi
Nekem is Zalman-om van a procin, meg az északi hidamon levõ aktív hûtést is lecseréltem zalman passzívra... Imádom! :D

akkor szerzek valami sniper puskát :D
Solten
Melegfelvonulás lesz? <#vigyor>

Saor Alba

Hmmm, fejbõl nem tudom megmondani, kb fél éve nem is néztem :D
Az jó.És mennyire melegszik úgy?Nekem alapon megy szóval semmi tuning, csak már nagyon "zörög".

ehh, agyik=agyig
Én is ezt használom, és ha nem húzod agyik a deszkát, akkor semmi gond nem lesz vele.
Sziasztok.Azt szeretném kérdezni hogy ha egy chaintec vnf4 lapon lecserélem a gyári chipset hûtõt egy ZALMAN ZM-NB47J passzív hûtõre az nem fog e túlmelegedni.Mert a jelenlegi egy kicsit kezd hangossá válni.HA tudtok véleményt mondani az jó lenne mert látatlanba nem szeretném kipróbálni.

Hello.

Nekem olyan kérdésem volna hogy valaki használ-e asus p5ld2/c alaplaphoz zalman 9500as hûtõt?Az érdekelne hogy felül a tápegység felé túllóg-e az alaplapon a hûtõ bordája.

Igen. Volt szerencsém mindkettõhöz. Ha 3-5 fok számít, akkor mindenképpen megéri.
BiG G
nem

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Hello
Megéri a plusz 1000 Ft-ot a Vf700 Cu az AlCu-val szemben?

A4-es nyomtatópapírt cserélnék hasonló típusú Audira.

TothLaci
Összesen kettõt, egyiket természetesen mindenképpen elfoglalja, a másik meg kell a szellõzésnek.
Én pórul jártam az Abit KN8 alaplappal, jól elrontották a tervezésnél.
Hello.
Olyan kérdésem volna hogy a galaxy videókártya amin zalman hûtés van hány helyet foglal el?

Hali!
Ez a típusú cooler: Zalman cnps7000b-alcu cooler kompatibilis ezzel az alaplappal:Asrock 939NF6G?
Ha, nem akkor milyen zalman cooler kompatibilis ezzel a lappal?

Elõre is köszönöm!
CSOCSO
akkro lehet valami hype 6+ lesz belole vagy micsoda
kb 4 éven keresztül Zalmam hûtésem volt.
most is van 2 vinyó hûtõm ettõl a cégtõl és egy chipset hûtésem.
(mindegyik passzív)
Na most mikor megvettem az elsõ 64 bites procimat,és kicseréltem a tápomat egy passzív tápra, kiderült,hogy az a Zalman ami eddig az egyik leghallkabb volt a rendszeremben,amit csak azért tartottam annak,mert nem hallottam az aktív hûtési tápom miatt,ki kell cserélnem,mert még a leglassabb forgási sebességen is katasztrófa volt a hangja.Magyarán hangos volt, pedig nagyon csili vilin nézett ki.(passzív tápnál érdekes a szitu, mert nagyon lehet hallani mellette a proci hûtést<#wow3>)
Viszont a 9500-as procihûtõ meg nem hozott semmi változást a 7000-es vonalhoz képest, ugyanúgy hangos egy halk rendszerben(relatíve),és a hûtés sem lett sajnos semmivel sem jobb,pedig a heat pipe miatt ennek nem igy kellett volna lennie.
Ez meg azért valjuk be, nem egy fejlõdési szint.
Ha jó hûtés kell, és még legyen is olcsó akkor Artic cooling Freezer,vagy ha
van lóvé akkor Ninja.
Ezek ott vannak a szeren és tényleg nincs hangjuk.
Vagy az enyém ami egy Vapochill micro és egy Zalman 8cm hûtõ áll és 12v-ról üzemel.
Na ennek tényleg nincs hangja.
Igy a notim hangosabb mint a pc-ém.

Silent! nekem ilyen van a szar hûtést cáfolnám és nem cserélném el szebbre jobbat meg még nem is kerestem. + nem is nagyon találnák.

Azt írtad hogy az oldalukon semmi info.na most ha nincs a listájukban, akkor csak egyet jelenthet, mégpedig azt, hogy a Zalman nem támogatja ezt az alaplapot.Tehát az info megvan, csak az értelmezéssel van némi gond.
A másik meg, hogy ritka szar hûtés teljesítménye van ennek a hûtõnek.
Kevesebb pénzért kapsz már szebbet és jobbat.

nekem sincs benn a lapom a listába de megmondom öszintén nem is néztem ezt a listát 775re jó azt megvettem.

CSOCSO
megegyszer mondom.. az oldalukon semmi info!!!!!! de neked pisztos a magyar nyelv is nagyon nehez nyelv...
vagy te latsz p5n32 alaplapot?
van itt info
csak mondjuk angolul van,ami igen nehéz nyelv...........:)<#nyes>
dodo vazze
cnps9500

CSOCSO
9500 os felmegy a p5n32 es asusra?? az oldalukon semmi info rola... par nepun belul kene a tuti valas.z.. valaki?
ZALMAN ZM-NB47J talán ezzel nekem is ilyen van rajta.

TothLaci
Jó, meg minden, de ez nem hûti az alaplapot...
miért nem vesz mindenki ilyet? ZALMAN CNPS9500-Cu LED

Col Andrew
Hi!
Az lenne a kérdésem, hogy egy Asus K8N4-E alaplap gyári chipset ventilátor hûtõjét, helyettesítheti e egy zalman passzív chipszet hûtõ, anélkül hogy emelkedne a hõmérséklet terhelés alatt?

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Narancs
Elfér, és aki mégegyszer azt mondja kevés a zalman borda az nf4-re jelképesen kiherélem. Heti 10X legalább elõkerül, és mindíg ugyanazt játszuk le, linkelgetjük be és a vége mindíg az, hogy nekem van igazam. Ezegyszer csak higgyétek el amit mondok.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Szerintem kevés, mert a csipszett nagyon melegedös. Én speciel egy Vantec Iceberg 4-es ( nem pro!!!) vga hütöt használok.

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

Sheltem
Sziasztok

Zalman ZM-NB32K bordát néztem az A8N5X alaplap chipset gyári hûtõ helyére(ugyanis kezd beszarni). Ez jó lesz nekem? Csak mert ezt Northbridge Chipsethez ajánlják ami ugye a Proci és a Vga slot között helyezkedik el az alaplapon, ahova meg én akarom rakni lent van alul bal oldalt az alaplapon.
Remélem fel tudom szerelni :( Vélemény?

Amúgy tegnap vettem vgara is Zalmant (VF700ALCU) mert zavart, hogy 1 óra aktív játék után 71-72 fokos volt a picit húzott 7800GT -m (450/1100) GPU ja(most 61 bár tegnap 3 fokkal kevesebb volt a szobában is viszont ez már szimpibb állítólag 65 fokig teljesen egészséges).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Milyen házat vegyek topik helyet, inkább ide írom:) Ezt vegyétek: http://www.extreme-pc.ca/showproduct.asp?productid=369257&menu1id=12&menu2id=70&menu3id=62

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

A 7700AlCu elég jó alternatíva, könnyebb, mint a full-rezes. Asus P4P800-SE-m van, ott nem üt semmit, ráadásul a lapot is hûti, 28-32 fokos a lap.

Asus P8P67Pro, i5-2500K, 16G DDR3-1600, Kingston HyperX SSD, WD Caviar Black HDD, GTX560Ti

Gondolom a 7700-CU már nagy falat lenne neki, és töl felesleges lenne nem?
még nehezebb és még több helyt foglal, ráadásul ugysem használnám ki annyira a hûtését (nem húzom a procimat)

CSOCSO
elbirja de ne dobald... es ra fog menni!
Szerintetek ha veszek egy Zalman CNPS-7000 CU hûtõt,akkor az rá fog menni az Asus P4P800-X -es alaplapomra?
Nem fog belelógni semmibe?
ja, és el fogja bírni a súlyát (700 valamennyi gramm)?

ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz :P
CSOCSO
a masik gepben egy 9800 pro van.. a zalman heatpipe+op1 cuccossal.. fogalmam sincs mennyire jo mert azon akartyan nincs homero..

a hang nem erdekel igazan...de nemtom mit tegyek...
Õszintén, fogalmam sincs. Én leginkább azért vettem, mert csendes, és mellette még hût is rendesen. Ha az OP venti is csendes (ha egyáltalán ez neked számít), és nem húzod a kártyádat, akkor biztos elég neki az is.
CSOCSO
szerintetek erdemes ugy zalman vga hutot venni ( most a fatal1ty gou hutore gondoltam) hogy semmi hely nincs a huto es a hangkari kozt??
tehat levegot nemsokat fog tudni szivni... ( nahjo..fog dehat.. megse sokat) vagy inkabb menjek a heatpipeos cuccal amire raknek op 1 ventit?
jah, persze Zalman hûtõvel :)
nekem 46 fok a 6600 GT, most léptem ki wowból.
Punker
127-ig jó nem? :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Hi leirnátok hogy hány fokos a vga-tok terhelés közben ? mert az enyémet túl melegnek tartom 6800GT 90C gyári hütõvel <#conf>
ok thx!
czky

A bekarikázott részre gondoltam...

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

"Én már szedtem le pont ilyen kártyáról gyári hûtõt. Hát mit ne mondjak kemény dió volt. A kezem majdnem letörött mire át tudtam nyomni a kártyán azt a mûanyag pöcköt, ami rögzíti a hûtõt.
Összenyomod a pöcköt és megpróbálod átnyomni a kártyán. Ha nem tudod kézzel összenyomni, akkor fogóval próbáld meg, de a fogóra ragassz szigetelõszalagot, nehogy megsértsd a kártyát..."

Hy ugye a kártya felsõ részén lévõ pöcökre gondolsz?
czky
Én már szedtem le pont ilyen kártyáról gyári hûtõt. Hát mit ne mondjak kemény dió volt. A kezem majdnem letörött mire át tudtam nyomni a kártyán azt a mûanyag pöcköt, ami rögzíti a hûtõt.
Összenyomod a pöcköt és megpróbálod átnyomni a kártyán. Ha nem tudod kézzel összenyomni, akkor fogóval próbáld meg, de a fogóra ragassz szigetelõszalagot, nehogy megsértsd a kártyát...

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Oldal 1 / 6Következő →