Zalman hívõk topicja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Keresek egy Zalman CNPS9700-as proci hûtõt. Aki tud ilyet eladót én vevõ vagyok rá!
Lenne egy apró kérdésem. Tudtok olyan gyártót modnani akik gyártanak olyan igazán nagy hûtõket -hûtõtornyokat vagy miket^^- amik több szervergép hûtésére szolgálnak. Fontos lenne elõre is köszi..^^
Nekem olyan kérdésem volna hogy valaki használ-e asus p5ld2/c alaplaphoz zalman 9500as hûtõt?Az érdekelne hogy felül a tápegység felé túllóg-e az alaplapon a hûtõ bordája.
Megéri a plusz 1000 Ft-ot a Vf700 Cu az AlCu-val szemben?
A4-es nyomtatópapírt cserélnék hasonló típusú Audira.
Én pórul jártam az Abit KN8 alaplappal, jól elrontották a tervezésnél.
Olyan kérdésem volna hogy a galaxy videókártya amin zalman hûtés van hány helyet foglal el?
Ez a típusú cooler: Zalman cnps7000b-alcu cooler kompatibilis ezzel az alaplappal:Asrock 939NF6G?
Ha, nem akkor milyen zalman cooler kompatibilis ezzel a lappal?
Elõre is köszönöm!
most is van 2 vinyó hûtõm ettõl a cégtõl és egy chipset hûtésem.
(mindegyik passzív)
Na most mikor megvettem az elsõ 64 bites procimat,és kicseréltem a tápomat egy passzív tápra, kiderült,hogy az a Zalman ami eddig az egyik leghallkabb volt a rendszeremben,amit csak azért tartottam annak,mert nem hallottam az aktív hûtési tápom miatt,ki kell cserélnem,mert még a leglassabb forgási sebességen is katasztrófa volt a hangja.Magyarán hangos volt, pedig nagyon csili vilin nézett ki.(passzív tápnál érdekes a szitu, mert nagyon lehet hallani mellette a proci hûtést<#wow3>#wow3>)
Viszont a 9500-as procihûtõ meg nem hozott semmi változást a 7000-es vonalhoz képest, ugyanúgy hangos egy halk rendszerben(relatíve),és a hûtés sem lett sajnos semmivel sem jobb,pedig a heat pipe miatt ennek nem igy kellett volna lennie.
Ez meg azért valjuk be, nem egy fejlõdési szint.
Ha jó hûtés kell, és még legyen is olcsó akkor Artic cooling Freezer,vagy ha
van lóvé akkor Ninja.
Ezek ott vannak a szeren és tényleg nincs hangjuk.
Vagy az enyém ami egy Vapochill micro és egy Zalman 8cm hûtõ áll és 12v-ról üzemel.
Na ennek tényleg nincs hangja.
Igy a notim hangosabb mint a pc-ém.
A másik meg, hogy ritka szar hûtés teljesítménye van ennek a hûtõnek.
Kevesebb pénzért kapsz már szebbet és jobbat.
vagy te latsz p5n32 alaplapot?
csak mondjuk angolul van,ami igen nehéz nyelv...........:)<#nyes>#nyes>
dodo vazze
cnps9500
Az lenne a kérdésem, hogy egy Asus K8N4-E alaplap gyári chipset ventilátor hûtõjét, helyettesítheti e egy zalman passzív chipszet hûtõ, anélkül hogy emelkedne a hõmérséklet terhelés alatt?
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
Zalman ZM-NB32K bordát néztem az A8N5X alaplap chipset gyári hûtõ helyére(ugyanis kezd beszarni). Ez jó lesz nekem? Csak mert ezt Northbridge Chipsethez ajánlják ami ugye a Proci és a Vga slot között helyezkedik el az alaplapon, ahova meg én akarom rakni lent van alul bal oldalt az alaplapon.
Remélem fel tudom szerelni :( Vélemény?
Amúgy tegnap vettem vgara is Zalmant (VF700ALCU) mert zavart, hogy 1 óra aktív játék után 71-72 fokos volt a picit húzott 7800GT -m (450/1100) GPU ja(most 61 bár tegnap 3 fokkal kevesebb volt a szobában is viszont ez már szimpibb állítólag 65 fokig teljesen egészséges).
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
Asus P8P67Pro, i5-2500K, 16G DDR3-1600, Kingston HyperX SSD, WD Caviar Black HDD, GTX560Ti
még nehezebb és még több helyt foglal, ráadásul ugysem használnám ki annyira a hûtését (nem húzom a procimat)
Nem fog belelógni semmibe?
ja, és el fogja bírni a súlyát (700 valamennyi gramm)?
a hang nem erdekel igazan...de nemtom mit tegyek...
tehat levegot nemsokat fog tudni szivni... ( nahjo..fog dehat.. megse sokat) vagy inkabb menjek a heatpipeos cuccal amire raknek op 1 ventit?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A bekarikázott részre gondoltam...
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Összenyomod a pöcköt és megpróbálod átnyomni a kártyán. Ha nem tudod kézzel összenyomni, akkor fogóval próbáld meg, de a fogóra ragassz szigetelõszalagot, nehogy megsértsd a kártyát..."
Hy ugye a kártya felsõ részén lévõ pöcökre gondolsz?
Összenyomod a pöcköt és megpróbálod átnyomni a kártyán. Ha nem tudod kézzel összenyomni, akkor fogóval próbáld meg, de a fogóra ragassz szigetelõszalagot, nehogy megsértsd a kártyát...
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510