Zalman hívõk topicja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy Zalman VF 700 CU hûtõvel hány kártyahelyet foglal el a videokártya?Csak mert még van egy hangkari is a gépben azt remélem be fog férni...
Még vmi aki szedett már le connect 3d 9800 Proról gyári hûtést az irjam ár le hogy csinálta mert nemigazán tudom leszedni eröltetni meg nem akarom nem akarom hazavágni a karit...
Mondjuk egy kisebb fordulaton pörgõ vetit még rárakhatok bármikor...
Thx. Asszem nekivágok, aztán majd beszámolok a tapasztalataimról.
A külön ventivel meg ilyenekkel az a baj, hogy általában ezek a chipsethûtõk körömhegynyi kis hûtõlamellákkal rendelkeznek, szóval én azért nem próbálnám nem ilyen megoldásokkal hûteni az álló ventijû gyári hûtõt...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nekem nincs gondom Zalman passzív hütõvel. Asus A8N-SLI alaplapomon cseréltem le northbridge (n-force) hütõmotrot, Zalman (ZM-NB47J) bordára. Eddig nem volt a hõfokkal gondom. ZM-NB47J
Na akkor arra varjatok gombot, hogy van egy inno 6600gt-m. Amint azt mindenki tudja a hûtése nagyon ratyi. Namost bevállaltam egy zalman vf700-at és ráraktam. z volt pénteken. Aztán másnap vettem észre, mikor öcsém játszik a colin05-el, hogy nagyon rosszul megy. Na elõ egy 3dmarkot és lefut. A 03-ban 2500pöty. Azt hittem, hogy a felrakás közben b@sztam el valamit, de nem. Visszaraktam a gyárit és mint ha mi sem történt volna. Aztán megint vissza a zalman csodát és kb mint egy 5200-es lassúsága. Szóval a gyárival hibátlan a zalmannal meg lassúlás
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Asus A8N-SLI Delux alaplapi chipre tudna valaki mondani egy jó Zalman hûtõt?
VGA-ra most vettem egy VF700-CU-t és nagyon meggyõzött :-)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A proci meg egy biosfrissítést követõen belemegy...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Vizhütö szetteknél 30 e és afölött vannak jok, vki pedig olcsobbér összerak házilag.
10.000?