Nagy joystickos topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chris Redfield
Tudtommal nincs átalakító.

szevasztok! 1 olyan progit tudnátok ajánlani, ami fullscreenes játékok közben is látom, hogy a joystick milyen pozicióban van? pl tesz 1 pontot a kép közepére, és tudom követni, hogy éppen középen (alapállapotban) van-e vagy kanyarodok oldalra.. a google earth repülõgép szimulátornál alkalmazott technikára gondoltam... csak fullscreenes game-eknél mindegyiknél müködjön.. thx elõre is
hello!

sima ps2 joystickot tudok csatlakoztatni pc-hez?vagy kell hozzá valamilyen átalakító?ha igen milyen átalakítót ajánlotok?

köszi elõre is a választ!

üdv

42nd Intruder
Win 7 és müködött vele... Valami alkatrész megfáradhatott és feladta a harcot... Gabajodás sem lehet, mert írtam (legalábbis akartam), hogy szoftveresen nincs gond, a stick-et felismeri a rendszer, telepíteni nem is lehet anélkül, továbbá az a baj, hogy a joy maga nem kapcsolódik be. Tehát ha megnyomok egy gombot, akkor 10-15 percre ha van jel, ha nincs müködnie kellene, nah ez most nincs... Elemek meg újak... Sajna ez van... Majd ha sikerül egy FLY 5 befigyel, addig meg max mást rángatok... 😄

sure
Ja látom LM friss, bár ha tízdaraboteccázasé márkájú, vagy tölthetõ, akkor még mindig játszhat ez az opció. Azért mielõtt kidobod, próbáld meg másik számítógépen megnézni...

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
Én pont most rendeltem be egy ilyet, a Black Shark megvásárlásának örömére, a PS3 kompatibilitásra külön kíváncsi leszek (bár jelenleg csak egy Apache meg HAWX demóm van, amivel ki tudom azon a platformon próbálni, remélhetõleg már holnap...)

sure
Nem lehet, hogy a Windowsban (XP-d vagy hetesed van?) valamelyik service, ami a wireless devicéket kezelné, nem fut? (mittudomén, Plug and Play, vagy Universal Plug and Play, ilyesmik...) Illetve, ha használsz más drautnélküli eszközt (egér, billentyûzet, VR sisak stb....), és ha azt kikapcsolod, akkor se ismeri fel a joyt?

Az nem-e lehet-e, hogy az elemek vannak megfáradva?

42nd Intruder
Fuckerland...
Benyaltam a fagyit szépen... Mivel manapság volt egy kis idõm, így a mai napon levettem a polcról a Saitek Cyborg Evo Wireless típusú joyomat, mondván a friss, ropogós elemet belepattintva forgok párat... Aham... Driver telepítés stb után jött a config képernyõ, majd a meglepetés... A joy valamiért semmire sem reagál... Elemet belerakom a visszajelzõ fény világít ugyan, de kb 10-15 sec után kialszik, gombnyomásra nem éled újra, csak ha ki-be teszem az elemet, de ismétlõdik a fent leírt történet... Gondolkoztam, hogy szétpantitom a szerkezetet, de mint technikai analfabéta max kifújkálnám, de hogy mit ellenõrizek azt nemtudom... Próbáltam drivert, sst-t újratenni, hátha a joy és az adapter közti kommunikációval lenne valami, de ez esélytelen, mivel ha minden okés a drágának 10 perc után kéne kikapcsolnia automatice... Szóval remélem valakinek van egy hírtelen ötlete, vagy szûkös gazdálkodási lehetõségembõl gyûjtök a lentebb Reaper által linkelt FLY 5-re, amit nagyon még neten se láttam agyarországon... Addig meg nyomogatom a fellejobbrabalra nyilakat... Fuck...

update: leejtve, megtaposva nem volt, annyi, hogy kb fél, 3/4 éve nem volt üzemelve...
update2: szétszedtem a talpat, tiszta, mint újkorában, továbbá megszakadás sincs... Mondjuk akkor elemet se venné fel... grrr...

Hello mindenkinek!

Éredeklõdni szeretnék, Saitek x52 pro joy hoz lehet e funkció gombokat valahonnan beszerezni. Sajnos a C gomb a joyból kiesett és elveszett😞.

Elõre is köszönöm a segítséget!
mijki
valaki megtudná mondani, hogy a Saitek Cyborg X rudder potiját hogy lehet tisztítani? Hol van? Videó jó lenne.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Kontakt spray a rudder potiba. Az enyém újonnan is csinálta.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

rendben! köszönöm! beszerzem a szükséges kellékeket és megpróbálom 😊

DummyBoy
Nem tudom ... én anno mikor az enyémet takarítottam, én sima tiszta alkoholt csepegtettem bele, majd megtekergettem, és megvártam mg megszáradt ... aztám lecsekkoltam 😊

Az enyémnek is ez volt a baja 😊

Szóval alkohol vagy bármilyen alkoholtartalmú tisztító akármi jó ... kenõanyagot NE! (WD40-et SEM!!!)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

uhh köszi! nagyon jó a link!!! 😊 pontosan mit használ a srác? sûrített levegõ, kontakt spray vagy valami speckó zsír? (sorry for my bad english) 😄

DummyBoy
Szerintem nem érdemes elcserélni 😊 Az X-52 ár/tudás arányban a bestbuy a piacon.

Ha nem garanciális a cucc, akkor egy alkoholos tisztítás a twist-potinak és meg van oldva a gondod 😊

Itt egy videó arról, hogy hogyan is kell megcsinálni:

hello! van egy X52-esem és hozzá egy ILYEN problémám...

ha forgatom a joy-t a Z-forgás így ugrál, néha meg egyfolytában kitér valamelyik irányba. Így egyszerûen lehetetlen vele játszani. Esetleg tud valaki megoldást?

Továbbá szerintetek megérné lecserélni egy Thrustmaster T.flight Hotas X-re?

Elõre is köszi!

Chris Redfield
Szevasztok.
Tudom nem új probléma, biztos régebb óta jelent gondot érdekelne, hogy a mai vagy régebbi játékoknál miért van az hogy feltettem drivert meg minden szart, mégis a 2 analógos kar nem megy rendesen.

Miért gyártanak analógos joy-okat ha egyszer nincs olyan játék amiben a jobb analóg kar tökéletessen menne.
Van erre megoldás vagy ezért a játékok a hibásak hogy nem támogatják?

Van valami segédlet, leírás teszt vagy egyébb oldal a neten ahol ezt a támogatottságot meg lehetne nézni?
Mert ha veszek analógos joy-t, azért nem volna rossz tudnom hogy melyik fog mûködni.

repvez
dxtweak 2-es progit hogyan lehet elindulásra és müködésre birni win7 32 bit alatt ?
a dxwiev az elindul de azzal csak meg lehet nézni a potik mozgását, de nem lehet kalibrálni és elmenteni a beállitásokat.
Her Laca
Vagy jól be zsírzód,vagy csapágykosár a tányér alá.Bicikli kormány,vagy hajtókar csapágy.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

repvez
tud nekem valaki abban segiteni, hogy hogyan lehet a joyt jol bekalibrálni ugy hogy ne másszanak el minden játékinditáskor a tengelyek?
Mert most elöjött egy olyan jelenség hogy a potiknál csak a min és max értékeket érzékeli köztes állapot nincsvagy nem érzékeli egyáltalán
.Vagy olyan hogy winbe jonak néz ki játék alatt meg elmászik .
G940 reversal bug-al kapcsolatos friss infók CharlesB-tõl. ÍME
Valami jó angolos lefordíthatná a lényeget... 😊

www.smart-bus.hu

hali
kicsit hülyeségnek tûnhet, de szerintem ötletes
van egy logitech dual action usb gamepadem és fel van téve hozzá a logitech profiler. rájöttem, hogy a photoshopot tudom vele irányítani, ha beállítom, most ugyanezt meg szeretném csinálni a windows-zal is, de sajna csak az explorert (inézõ/sajátgép) lehet. nincs rá valami megoldás vagy külön program?
repvez
probáld gyorskötözövel ott csak hutni kell és magátöl össze is huzza a rugor meg még meg is marad abba a pozicioban ahogy szeretnéd.

Amugy meg probálj valami maradobb anyagot kenni oda mert a spray elpárolog és nem lesz meg a megfelelö felület.
Tud valaki rugógyengítést x52-re úgy hogy ne kelljen szétszedni? Mert szétidegel amikor apró mozdulatnál az a tetû tányér amit a rugó nyom hozzátapad a lyuk szájához, és így az apró mozdulatból egy hirtelen darabos mozdulat lesz, és még recseg is.

Ilyen szilikon sprayel próbáltam csúszósabbá tenni, nem jött be. Próbáltam 2 dróttal összehúzni a rugót, normál emberkézzel elég nehéz elegendõen megúzni és közben meg is kötni.
Gépzsír meg szerintem pillanatok alatt, kint vagy bent a mágneses tányéron landolna.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

melyiket érdemes szerintetek?

http://www.amazon.com/Thrustmaster-Rally-Force-Feedback-Clutch/dp/B000KRXA8W

ezt vagy a logitech dfgt -t ?

körülbelül egy áruk van

TidusX
Szevasztok! Lenne egy kérdésem. Ezt rá lehet kötni PC- re? Mert nemigazán értek hozzá... Mit jelentenek a GPF/C.D piros kapcsoló? http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=184792243

\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"

Ja és 16 karakternél ne legyen hosszabb a megnevezés, mert fagyhat a szoftver.

A sima is kiírja, csak egybõl nevet kell neki adni, mert késõbb már nem tudod átnevezni(marad az alap UNTITLED 1-2-3...stb)

köszi. A driver is ugyanaz? Mert ha jól tudom a pro-nál lehet configolni mit írjon ki az mfd-re, simánál meg nem.
Amúgy ez a szoftver tökéletes példa a bloatware fogalomra 😄

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

DummyBoy
Ugyanaz a kettõ, szóval töltsd le nyugodtan a Pro-jét 😊

Sima saitek x52-höz hol lehet megtalálni a profilozó szoftvert? Mert a szerencsétlen hülyék már el is felejtették a weboldalon, mert ott már e szó sincs a simáról, csak a pro-ról. ftp-n meg egy 6 éves cucc van... csak driverbõl van frissebb.

Hm... ha a kepek nem mukodnenek akkor itt vannak a forum 77es oldalan:

http://simhq.com/forum/ubbthreads.php/topics/3109667/77.html
Elorendelheto a warthog, csupan 340 font :-)

Facts

PM ment

off

Meg tudod adni a boltotok honlapját?
Mostanában ugyan keveset játszunk, meg van is még Formula13 néhány kartonnal, de késõbb lehet, hogy tudunk üzletelni...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Is, meg a pult túloldalán is állok, de nem a linkelt boltban, hanem a konkurenciánál 😊

Szintén festékharcos vagy? <#taps>

Bazzeg, beszarok, joy-os topikban paintballos link 😊
Mondjuk a Dye szilikonzsír qrva jó!

A doboza alapján velem egyidõs volt! 😄

www.smart-bus.hu

Szappanos víz.

Köszi...

És a külseje tisztításához tudnátok ajánlani vmait. Ráragadt vmi nagyon makacs szutyok és nem akarok Ciffel nekiesni... vki azt mondta nekem erre, hogy alkohol a tuti (bár nem vagyok benne biztos, hogy a tisztításra értette 😄)

DummyBoy
Én az X52 Pro tányérjához Ballistol-t használtam, fémes kapcsolatokhoz azt ajánlják, mûanyaghoz pedig grafitos zsírt.

Bocs, lemaradt:

EZ biztosan jó, ilyennel kenem a Microsoft Sidewinderemet.

Ja, én meg fegyverolajjal kentem meg anno az ST290-est. Tökéletesen megszorult...
Szétszedtem, lekapirgáltam valamennyit a szárából, és többé-kevésbé használható lett. (Mármint az asszonykám 9 éves unokaöccsének lett használható, nekem nem annyira...)
A vörös zsír valószínûleg valami régi kálium bázisú KZS lehetett, már vagy 15-20 éve nem láttam olyat.

Gyárilag azzal kenik, úgyhogy nem valószínû a károsodás.

A vörösökkel csak a baj van! 😄

www.smart-bus.hu

pointer4
Vörös zsír? Láttam már olyat pedig, fõtengely csapágyára kentünk olyat, hogy amíg odaér az olaj, se csússzon szárazon 😄
Bár lehet a színezése nem jelöl semmit sem 😄
Jelöletlen dobozban randa veres trutyi... Fater szerint kiváló mûanyaghoz... az volt, kiváltotta belõle a mû anyagot! 😄

www.smart-bus.hu

pointer4
Milyen zsír az ami marja a mûanyagot? 😄 Honnan vót, orosz laktanyából ?😄
Az a lényeg, hogy olyan zsírt vegyél, ami nem marja meg a mûanyagot!

Nekem ezért kellett kukáznom a cyborgot... bekentem valami szarral a tányért, és úgy megmarta, hogy használhatatlan lett... :S

www.smart-bus.hu