Nagy joystickos topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sima ps2 joystickot tudok csatlakoztatni pc-hez?vagy kell hozzá valamilyen átalakító?ha igen milyen átalakítót ajánlotok?
köszi elõre is a választ!
üdv
Isten nem bottal, hanem VMware.
Az nem-e lehet-e, hogy az elemek vannak megfáradva?
Benyaltam a fagyit szépen... Mivel manapság volt egy kis idõm, így a mai napon levettem a polcról a Saitek Cyborg Evo Wireless típusú joyomat, mondván a friss, ropogós elemet belepattintva forgok párat... Aham... Driver telepítés stb után jött a config képernyõ, majd a meglepetés... A joy valamiért semmire sem reagál... Elemet belerakom a visszajelzõ fény világít ugyan, de kb 10-15 sec után kialszik, gombnyomásra nem éled újra, csak ha ki-be teszem az elemet, de ismétlõdik a fent leírt történet... Gondolkoztam, hogy szétpantitom a szerkezetet, de mint technikai analfabéta max kifújkálnám, de hogy mit ellenõrizek azt nemtudom... Próbáltam drivert, sst-t újratenni, hátha a joy és az adapter közti kommunikációval lenne valami, de ez esélytelen, mivel ha minden okés a drágának 10 perc után kéne kikapcsolnia automatice... Szóval remélem valakinek van egy hírtelen ötlete, vagy szûkös gazdálkodási lehetõségembõl gyûjtök a lentebb Reaper által linkelt FLY 5-re, amit nagyon még neten se láttam agyarországon... Addig meg nyomogatom a fellejobbrabalra nyilakat... Fuck...
update: leejtve, megtaposva nem volt, annyi, hogy kb fél, 3/4 éve nem volt üzemelve...
update2: szétszedtem a talpat, tiszta, mint újkorában, továbbá megszakadás sincs... Mondjuk akkor elemet se venné fel... grrr...
Éredeklõdni szeretnék, Saitek x52 pro joy hoz lehet e funkció gombokat valahonnan beszerezni. Sajnos a C gomb a joyból kiesett és elveszett😞.
Elõre is köszönöm a segítséget!
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Az enyémnek is ez volt a baja 😊
Szóval alkohol vagy bármilyen alkoholtartalmú tisztító akármi jó ... kenõanyagot NE! (WD40-et SEM!!!)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ha nem garanciális a cucc, akkor egy alkoholos tisztítás a twist-potinak és meg van oldva a gondod 😊
Itt egy videó arról, hogy hogyan is kell megcsinálni:
ha forgatom a joy-t a Z-forgás így ugrál, néha meg egyfolytában kitér valamelyik irányba. Így egyszerûen lehetetlen vele játszani. Esetleg tud valaki megoldást?
Továbbá szerintetek megérné lecserélni egy Thrustmaster T.flight Hotas X-re?
Elõre is köszi!
Tudom nem új probléma, biztos régebb óta jelent gondot érdekelne, hogy a mai vagy régebbi játékoknál miért van az hogy feltettem drivert meg minden szart, mégis a 2 analógos kar nem megy rendesen.
Miért gyártanak analógos joy-okat ha egyszer nincs olyan játék amiben a jobb analóg kar tökéletessen menne.
Van erre megoldás vagy ezért a játékok a hibásak hogy nem támogatják?
Van valami segédlet, leírás teszt vagy egyébb oldal a neten ahol ezt a támogatottságot meg lehetne nézni?
Mert ha veszek analógos joy-t, azért nem volna rossz tudnom hogy melyik fog mûködni.
a dxwiev az elindul de azzal csak meg lehet nézni a potik mozgását, de nem lehet kalibrálni és elmenteni a beállitásokat.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mert most elöjött egy olyan jelenség hogy a potiknál csak a min és max értékeket érzékeli köztes állapot nincsvagy nem érzékeli egyáltalán
.Vagy olyan hogy winbe jonak néz ki játék alatt meg elmászik .
Valami jó angolos lefordíthatná a lényeget... 😊
www.smart-bus.hu
kicsit hülyeségnek tûnhet, de szerintem ötletes
van egy logitech dual action usb gamepadem és fel van téve hozzá a logitech profiler. rájöttem, hogy a photoshopot tudom vele irányítani, ha beállítom, most ugyanezt meg szeretném csinálni a windows-zal is, de sajna csak az explorert (inézõ/sajátgép) lehet. nincs rá valami megoldás vagy külön program?
Amugy meg probálj valami maradobb anyagot kenni oda mert a spray elpárolog és nem lesz meg a megfelelö felület.
Ilyen szilikon sprayel próbáltam csúszósabbá tenni, nem jött be. Próbáltam 2 dróttal összehúzni a rugót, normál emberkézzel elég nehéz elegendõen megúzni és közben meg is kötni.
Gépzsír meg szerintem pillanatok alatt, kint vagy bent a mágneses tányéron landolna.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
http://www.amazon.com/Thrustmaster-Rally-Force-Feedback-Clutch/dp/B000KRXA8W
ezt vagy a logitech dfgt -t ?
körülbelül egy áruk van
\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"
Amúgy ez a szoftver tökéletes példa a bloatware fogalomra 😄
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
http://simhq.com/forum/ubbthreads.php/topics/3109667/77.html
Meg tudod adni a boltotok honlapját?
Mostanában ugyan keveset játszunk, meg van is még Formula13 néhány kartonnal, de késõbb lehet, hogy tudunk üzletelni...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Mondjuk a Dye szilikonzsír qrva jó!
www.smart-bus.hu
És a külseje tisztításához tudnátok ajánlani vmait. Ráragadt vmi nagyon makacs szutyok és nem akarok Ciffel nekiesni... vki azt mondta nekem erre, hogy alkohol a tuti (bár nem vagyok benne biztos, hogy a tisztításra értette 😄)
Szétszedtem, lekapirgáltam valamennyit a szárából, és többé-kevésbé használható lett. (Mármint az asszonykám 9 éves unokaöccsének lett használható, nekem nem annyira...)
A vörös zsír valószínûleg valami régi kálium bázisú KZS lehetett, már vagy 15-20 éve nem láttam olyat.
www.smart-bus.hu
Bár lehet a színezése nem jelöl semmit sem 😄
www.smart-bus.hu
Nekem ezért kellett kukáznom a cyborgot... bekentem valami szarral a tányért, és úgy megmarta, hogy használhatatlan lett... :S
www.smart-bus.hu