Nagy joystickos topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ez tuti...biztos nem lesz baja?
(csak azért kérdezem, mert más - de azért hasonló 😉 - témában hallottam már igen értérõ véleményeket..)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Vettem használtan egy Saitek Cyborg Evo Force Joy-t, teljesen jól mûködik, csak kicsit redvás kívül beül. Megbucoltam és gondoltam kenni kéne vmi síkosítót a joy forgó részébe is, mert ici-picit akadozik, csak nem tudom milyen anyag lenne jó bele, ami biztosan nem okoz benne kárt.
Elõre is köszi a segítséget.
Tud vki megoldást a problémára? Köszönöm elõre is!!
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
anno ilyet akartam venni, csak szinte beszerezhetetlen volt, így sima Cyborg Evo-t vettem. Ezen az X-en külön lehet 2 hajtómûvet irányítani, stb...
Ma elmentem a Westend Médiamárktba joyért, melyet találtam is, egy saitek Cyborg evo Wireless-et, de elemes ami szar, és 13 ezerért túl sok nekem. Majd elmentünk a 10 percre lévõ Ls Computer boltba, ahol nem volt Saitek, azt mondták nehéz beszerezni magyarországon, és minimum 2-3 hét.
Hát itt még joyt se lehet kapni??
Aki tud boltba Saitek Evo Joystick USB-et, az létszíves írjon ide egy linket. Köszönöm.
meglesem ezeket
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Vettem pc-re egy xbox360-as gamepadet.Mondtok nekem par jatekot amiket elvezet vele tolni?Pes-eztem vele az szuper,meg a streetfightert fogom emg kiprobalni,de vmi autos is kene v akarmi 😄.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Logitech Chillstream-em már megvan egy jó ideje, de mostanában arra figyeltem fel, hogy amikor bedugom USB-be és bekapcsol a gamepad, akkor a ventillátora kerreg, búg, etc. Arra gyanakodom hogy esetleg valami bement a kis nyíláson vagy esetleg kilazult egy csavar a ventillátoron mert ha megrázom akkor valami kocog benne. Szerintetek? Összes csavart kiszedtem de van 1 amit nem tudok megmozdítani pedig már vagy fél órája szarakodok vele...
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
van esetleg valakinek Saitek pro rudder pedals-al tapasztalata win7 alatt?
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Gamepadok közül melyiket ajánljátok inkább?
Logitech Rumblepad II vagy X360 controller for Windows?
Vagy ebben az árkategóriában(vagy lejjebb...) melyiket érdemes venni?
Elõre is kössz a segítséget.
www.smart-bus.hu
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
www.smart-bus.hu
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Érdeklõdnék, hogy mi a helyzet a közös repüléssel, amit a múltkor beszéltünk? Nekem azóta megvan a FC2, bár tök amatõr vagyok, de benne lennék egy közös repülésben, esetleg még tanulhatok is valamit tõletek!
www.smart-bus.hu
Csak azt tudod megnézni, hogy mit állítottál be az SST-ben (A Saitek saját Software-ében ...)
De ehhez is be kell állítani a joy Control panelében ...
Menj be a Control Panel-be, ott MFD fül és a jobb alsó sarokban ott van a Clutch Settings. Ott be kell pipálni, hogy Enable Clutch Mode - Ekkor ha egyszerre lenyomod az i jelû gombot és amit meg akarsz nézni, akkor megjelenik az MFD-n ... a Latched mode pedig azt jelenti hogy nem kell egyszerre lenyomni, hanem ha lenyomod, akkor addig érvényes marad amíg mégegyszer le nem nyomod ... (Asszem ... én mindig kikapcsolom ... 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
nemtudom jó helyre írok e de az a gondom hogy van egy Saitek X52 es joyom és annyi a bajom vele hogy van a gázkaron egy információs gomb ami segítségével megtudom nézni hogy mit hova állitottam be de valamiért ez nekem nem müködik ehez szeretnék segítséget kérni!
köszi
A gond ott kezdõdik, hogy nem mindegy, hogy kényelmes neked a joy ... Van aki a "lába között szereti" (Rossz aki rosszra gondol 😊 ) valamint van aki maga mellett ...
Én nem akarok ilyen messzire elmenni 😊 Meg nekem sajnos a nappaliban van a gépem, szóval nem árt ha a fõnökasszony szépérzékét sem bántja a cockpit, mert ugye mint minden rendes családban, nem csak a pénzügyminisztérium tartozik hozzá, hanem a légiforgalmi iányítás is 😊
Én most a jelenlegi székemre (Vagy a következõre ...) szertnék ilyen playseat szerû tartókat felapplikálni, amire elfér a HOTAS ... Bár én jobbára úgy repkedek, hogy a joy mellettem van ...
De jók ezek a cockpitek, szoktam nézegetni azt a topikot 😊 Ha a tieid, akkor elismerésem 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
4 cockpitet építettem konkrétan, azokról van adatom 😄
ehhez 12m 20*20 zártszelvény kellett ~ 3.000fT.
ehhez 16,5m 20*20, meg 13m vegyesen (40*80,40*40,80*20,60*40) zártszelvény kellett. 17.000fT
ehhez 7m 20*20, meg 16.5m 40*20 14.000fT
ehhez 13m 20*20, meg 27m 40*20 21.000fT
Vágással számolva egy átlagos vaskereskedéseben.
Ponnt a napokban írt egy srác, hogy ITEM szerû alu profilokat forgalmaznak a melójában, magyar gyártásúak. itt
Jóval drágább a dolog, de otthon is meglehet csinálni, nappaliban 😄
Illetve van egy srác, Carlos(Fly), aki szokik ilyeneket csinálni.
Sharks: biztos van olyan része, a két szimnek ami hasonló megoldást igényel. Azért próbáld meg feltenni a konkrét kérdést nyugodtan!
www.smart-bus.hu
Igaziban? Háááát... a vitorlázáson én is gondolkozom, de horror ára van... 😞
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu