Továbbtanulás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dániában tandíjmentes a felsõoktatás, és bárki jelentkezhet aki rendelkezik érettségivel.
Továbbtanulás Dániában Portál - SCEDA
Jól tudod, levelezõ tagozaton is lehet már bizonyos helyeken államilag finanszírozott képzésre jelentkezni. Bár azt nem írtad milyen képzés érdekel, de pl. a BKF-en mesterképzéseken levelezõn is van állami, itt meg tudod nézni az összes képzésüket:
www.felveteli.bkf.hu
Kérdésem az h az igaz h most már van levelezõsö államilag támogatott szak?
de aminek a legjobban örülök, hogy miután végeztem, két hónapra rá találtam is munkát szakmán belül <#hawaii>#hawaii>
DE HA... !
Pesti iskolákat igazából nem annyira ismerem, mivel én Gyöngyösre jártam a KRF-re, ott pont van olyan szak, amire te szeretnél menni 😊
DE HA... !
DE HA... !
Én most adom be a jelentkezésemet, és vannak még kételyeim. Valami Turizmus szak érdekelne.
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
Ennek se árt utánanézni.
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.
Van itt olyan aki esetleg ismeri a Károly Róbert Fõiskolát vagy van ismerõse aki oda jár/járt ?
filmes szakma After Effectsel(Fõleg utómunkázás,elõre felvett robbansáok pl.,zöld háttér elõtt felvett jelenetek filmbeillesztése szinezés speckó effektek).Ilyen oktatnak valahol?
A másik a 3D modellezés.Animációkhoz,filmekhez,esetleg játékokhoz.
Ezek érdekelnek,de nem tudom hogy hol lehet ilyet tanulni..Olyan hely lenne jó,ami viszonylag közel van(Eger->Miskolc->talán még BP.,2 óra utazás oda vissza talán nem vészes annyira).Nem tudom,h milyen szakon,karon keressem az a baj.Jó lenne találni egy nekem való egytemet...(Zárójelben jegyzem emg,h naagy + pont ha az egyetemen sok szép lány is van!:p)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
A fennt említett egyetemekkel kapcsolatban szeretnék véleményt kérni azoktól, akik ott tanulnak.
Az lenne a kérdésem, hogy engem érdekelne a rendszerinformatikus munka, szakma de egy sima OKJ-vel nem érek semmit kéne szereznem mellé egy diplomát is.Tudnátok valami tanácsot adni, hogy mit válasszak gazdasági,mérnöki vagy talán programtervezõi kart??És hogy melyik suli lenne erre a legtökéletesebb.
A válaszokat elõre is köszönöm!!
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
ALÁÍRÁSGYÛJTÉS
de amúgy egyértelmû .. az informatikus az informatikával fog foglalkozni, a villamosmérnök meg a villamos dolgokkal. erõsáramú motoroktól kezdve az ipari automatizálásig, plc programozás, IBGT-k (ezek speckó erõsáramú tranzitsztorok gyors váltási sebességgel) .. stb.. persze ma már a villamosmérnököknek is alap a gép és bizonyos informatikai tudás. míg a mérnök informatikus megtanul programozni hardver így, szoftver úgy.. hálózatok, adatbázisok, topológia és relációs algebra, stb.. és megtanulja (elvileg) ezt a tudását kamatoztatni az iparban.
mondjuk van egy cég, ott dolgozik a béla , aki villamosmérnök .. és kitalálja megtervezi a cég automatizálási rendszerét , kiírják a pályázatot azt meg megnyeri a feri, aki leprogramozza hozzá a dolgokat (a teljes backendet, kijönnek megcsinálják az intranetet, beüzemelik a szervereket, összedobják a web-es front-endet.. stb...)
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
football without ultras is nothing
az lenne a kérdésem, hogy a mi a lényeges különbség a bme villamosmérnöki és mûszaki informatika szakok között. persze már találtam egy csomó, szépen megfogalmazott leírást, de az lenne a legjobb, ha valaki, aki ért hozzá vagy oda jár, le tudná nekem írni egy-két mondatban, érthetõen, hogy mit fog csinálni egy villamosmérnök és egy mûszaki informatikus, ha "nagy lesz" <#vigyor0>#vigyor0>
elõre is köszi
Veszprémi egyetemrõl valaki tudna véleményt mondani? az kiváltképp jó volna ha egy hallgatója lenne az illetõ 😊
Kösz mindenkinek! <#wave>#wave>
REAL MADRID
Legjobb ha elinditod a photoshopot/flasht akarmit es elkezdesz rajzolgatni / whatever vele.
Amit "tanitani" lehet azt el tudod olvasni netes tutorialokban is.( sõt még többet is)
(on) jul26- minden kiderül/mindenki derül?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.