Dream Theater
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BOK-Csarnok (volt Syma)
DREAM THEATER
"IMAGES, WORDS & BEYOND - 25TH ANNIVERSARY TOUR"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Rock by the River
DREAM THEATER
+Guests
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
July 26, 2014 - Budapest Park - Hungary, Budapest
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
http://facebook.com/musicleander
http://facebook.com/musicleander
pár videó: http://www.youtube.com/playlist?list=PLEFFEB22810A85176
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Sportaréna
DREAM THEATER
dreamtheater.net
nem vagyok metálos, nem szeretem a kemény zenét, de a progresszív és a technikás vonal miatt már sok éve dt "fan" vagyok.
néhány végighallgatás után az jött le, hogy vannak a kötelezõ nyálasak, sok céltalanul és sztem fantáziátlanul riffelgetõ/kemény/szintikórusos szám, és van a breaking all illusions. ennél a számnál újszerûséget, sõt, fantáziát is érzek néhol. nem lesz a kedvenc albumom, de ha már van egy szám ami az elején megtetszett, akkor nem ez lesz a legrosszabb 😊
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Hát, nekem folyton vándorolnom kellett, mert a 2ésfélméter magas emberek folyton elémálltak, vagy a sarkamraléptek, fülembe ordították hamisan rosszul a szöveget, vagy csak kurjongattak, vagy a dinamikus elhalkulásoknál azt hitték végetért a szám és örömködtek, stb.
Mondjuk morcos is voltam már addigra, elvette az erõmet az esõ, a szar szervezés, a 2,5 órás sorbanállás, meg ha már kifizettem, megnéztem még pár fellépõt, és elfáradtam a DT-ig. 😞
én a sötétekbõl nem sokat tapasztaltam,igaz a 10.sor környékéig nem is értek el:-)
Viszont a koncert kurvajó volt! 😊 Valaki megjegyezte a számok sorrendjét? Vagy az megtalálható valahol?
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Voltam zárás elõtt. _______________
viszont ha valaki látott egy jóembert akinek tapsolás közben repült az órája majd lehajolt és megtalálta...na az én voltam😊
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
ha már úgyis viszek sátrat, lehet hogy felállítom a sarokban
szerk.: az új album pre-orderelve az amazonról... 😊
"Szia!
90-120 perc.
Köszi & várunk.
Tóni "
karcsú. node, jó lesz így is remélem. 😊