Kosárlabda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
je elvertük a Körmendet 89-68-ra !!
szép volt..szombaton albacomp jön asszem...az szép meccs lesz!
szép volt..szombaton albacomp jön asszem...az szép meccs lesz!
saját oldal sajnos nincs
de most a héten majd viszek olyan havert akinek van digit kamerája azzal kira lesz
de most a héten majd viszek olyan havert akinek van digit kamerája azzal kira lesz
!Forza Ferrari!
hali
nah voltunk öcsémmel egyet játszani..
csináltunk videót csak az a gáz hogy telefonal lett felvéve:))
de a lényeg látszik!
hova tudom feltölteni?
nagyon pici 2 videó
nah voltunk öcsémmel egyet játszani..
csináltunk videót csak az a gáz hogy telefonal lett felvéve:))
de a lényeg látszik!
hova tudom feltölteni?
nagyon pici 2 videó
!Forza Ferrari!
Ha akartok egy magyar fogadoirodat , ahol mindenre lehet fogadni es meg 2500 Ft bonuszt is kapsz akkor KATTINTS IDE
Kurva jó meccs lesz remélem!!!
Ha nyer a debre 3 csapat fog ugyanúgy állni ha yner az ALBA dombeszen!:D
Mi vagyunk a legnagyobbak hey hey
Ha nyer a debre 3 csapat fog ugyanúgy állni ha yner az ALBA dombeszen!:D
Mi vagyunk a legnagyobbak hey hey
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
2005. március 22., kedd, 18.00 Debrecen–Szolnok
A SPORT 1 Élõben adja!!!! Remélem idegenben megint nyerünk.....
A SPORT 1 Élõben adja!!!! Remélem idegenben megint nyerünk.....
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
monnyuk én éppne hogy belehuzom
de van 2 haverom...
õk nem normálisat
de mondjuk 40 kilóval kevesebbek:))
jah és + 5 centi
maj meglátod csak keriteni kell valami kamerát vagy mondom tesómnak hogy jönnön a digitfényképezõvel.
de van 2 haverom...
õk nem normálisat
de mondjuk 40 kilóval kevesebbek:))
jah és + 5 centi
maj meglátod csak keriteni kell valami kamerát vagy mondom tesómnak hogy jönnön a digitfényképezõvel.
!Forza Ferrari!
és arra majd tudtok zsákolni vagy csak simán jáccotok ??
amugy gondoltam h nem te vagy mert egy 190 centis 90 kilós kinézetû embert se láttam
mámint aki majd késaõbb ugy nézhet ki :)
amugy gondoltam h nem te vagy mert egy 190 centis 90 kilós kinézetû embert se láttam
mámint aki majd késaõbb ugy nézhet ki :)
jövõ héten ha klafa idõ lesz akkor huzunk haverokkal kosarazni és ha leszt kamera akkor majd linkelem a videket:)
!Forza Ferrari!
Összességében elmondható, hogy hatalmas különbség volt a két csapat között, és ez leginkább nem az eredménybõl derül ki, hanem a statisztikából. Az összes dobások tekintetében például a mi együttesünk 56, a ZTE 41 százalékos pontossággal dobott, a büntetõket az Univer 95, a ZTE 85 százalékban értékesítette, 33 lepattanónkkal szemben nekik 18 volt, nálunk 27 gólpassz volt, náluk 7, és az IBM-pontokban sem álltak jól: 163 az Univernek, 86 nekik.
S ha már a számoknál tartunk, Tomasz Celej 27 pontját 78 százalékos, egészen kiváló pontossággal dobta, 11-bõl 10 büntetõt is értékesített. Chad McClendon pedig 51 IBM-ig jutott – egészen kivételes teljesítmény.
Ráadásul mindenki pályára került a tízes keretbõl, vagyis – ahogy Meszlényi Róbert a mérkõzésre készült mûsorfüzetben jósolta – nyugodt gyõzelmet aratott az Univer KSE, ezzel visszavágott a ZTE-nek az õszi vereségért.
Univer KSE-ZTE KK 103-75 (29-19, 35-16, 22-20, 17-20)
Kecskemét, 600 nézõ. V.: Szabó Gy., Cziffra
Univer: Bradford 10/6, Celej 27/9, Horváth Á 6, McClendon 22, Lapov 15/9. Cs.: Mérész 9/3, Boros 4/3, Vida, Dohány 1, Horváth Cs. 9
ZTE: Cseszlai 8/6, Fullove 24/6, Csaplár-Nagy 12, Keresztes 14, Kámán 6. Cs.: Simon 4, Kováts, Hoffmann 7/3, Volf 2, Wehner
jah és 103 - 75 lett ha ez nincs beleirva
S ha már a számoknál tartunk, Tomasz Celej 27 pontját 78 százalékos, egészen kiváló pontossággal dobta, 11-bõl 10 büntetõt is értékesített. Chad McClendon pedig 51 IBM-ig jutott – egészen kivételes teljesítmény.
Ráadásul mindenki pályára került a tízes keretbõl, vagyis – ahogy Meszlényi Róbert a mérkõzésre készült mûsorfüzetben jósolta – nyugodt gyõzelmet aratott az Univer KSE, ezzel visszavágott a ZTE-nek az õszi vereségért.
Univer KSE-ZTE KK 103-75 (29-19, 35-16, 22-20, 17-20)
Kecskemét, 600 nézõ. V.: Szabó Gy., Cziffra
Univer: Bradford 10/6, Celej 27/9, Horváth Á 6, McClendon 22, Lapov 15/9. Cs.: Mérész 9/3, Boros 4/3, Vida, Dohány 1, Horváth Cs. 9
ZTE: Cseszlai 8/6, Fullove 24/6, Csaplár-Nagy 12, Keresztes 14, Kámán 6. Cs.: Simon 4, Kováts, Hoffmann 7/3, Volf 2, Wehner
jah és 103 - 75 lett ha ez nincs beleirva
ha 90 lennék .......bele se mernék gondolni miket tudnék mûvelni:))
bár most azon vagyok hogy könnyebb legyek:)
bár most azon vagyok hogy könnyebb legyek:)
!Forza Ferrari!
geca majd ha lesz jó idõ vagy megint lesz városi meccs csinálok zsákos videt!:D
beszartok::))
190 vagyok és 120 kg:)
beszartok::))
190 vagyok és 120 kg:)
!Forza Ferrari!
ma Univer - Dombóvár
tuti nyerünk!!Hajrá UNIVER!!
amugy most tökre örülök mert végre "jó idõ" van..
csak nagyon fúj a szél..legalábbis nálunk
tuti nyerünk!!Hajrá UNIVER!!
amugy most tökre örülök mert végre "jó idõ" van..
csak nagyon fúj a szél..legalábbis nálunk