Kosárlabda

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tmacy
a logót

csum666
MIT?

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Tmacy
õõ..ide tudjátok adni?

csum666
Jó ez CSAK AZ ALBA:D ezt nem én csintam:D

Seaweed
fasza a logo...de keves a piros szin benne <#duhos2><#ravasz1><#wink>
Tmacy
majd odaadhatod :D
amugy a 16 az nem idõs..de nálam idõsebb :(

csum666
hát 16 az nem tom idõs e....

a debrétõl szoptunk van banner majd be lesz operálva:D

Tmacy
amugy ti mind "idõsek" vagytok?

Tmacy
Sokat elárul a végrerdmény kapcsán az a tény, hogy az Univerben pályára lépett az a tíz játékos, akit nevezett Meszlényi Róbert vezetõedzõ. Eszerint Dohány, Vida és K. Tóth Gyula is szerepelt a MAFC ellen.
Hogy az edzõnek erre lehetõsége legyen, arról a kezdõ ötös gondoskodott nagyszerû, ötletgazdag játékkal, szigorú védekezéssel, s azzal, hogy egy pillanatra sem vette senki félvállról a mérkõzést. Ennek köszönhetõen a negyedik negyed elejétõl végig folyamatosan ültek le a kezdõjátékosok, és érkeztek a többiek. A végére igazi fesztiválhangulat uralkodott a csarnokban, a közönség felállva ünnepelte a játékosokat és a szezon legnagyobb pontkülönbségû Univer-gyõzelmét.
*
UNIVER KSE-MAFC-ÚJBUDA 103-69 (26-14, 23-23, 27-16, 27-16)
Kecskemét, 800 nézõ. V: Kóthay, Papp
UNIVER: BRADFORD 18/6, Horváth Á. 9, Celej 15/6, MCCLENDON 16/3, LAPOV 20/6. Cs: K. Tóth, Mérész T. 4, Vida 6, Dohány 3/3, Horváth Cs. 12. Edzõ: Meszlényi Róbert
MAFC: Smigic 8/3, Pojbics 7/3, Green 15/6, Sajni 5, FISHER 13. Cs: Balogh Z., Molnár A. 15/3, Kecskés 6. Edzõ: Dinnyés Attila
Az eredmény alakulása. 4. p.: 8-6. 7. p.: 15-10. 13. p.: 31-20. 17. p.: 41-32. 23. p.: 51-41. 27. p.: 65-47. 33. p.: 86-56. 37. p.: 92-63
Kipontozódott: Kecskés (36. p.)

Tmacy
hát nem..de szerintem ti majdnem olyan jókl vagytok mint mi :DDD
najó ez kicsit egodús szöveg volt :D
de azért hajrá..inkább ti nyerjetek mint h a debrecen

csum666
Hát ez nem így megy....:D

Tmacy
a debrecen - albacomp jó meccs lesz majd valszeg..de szerintem elveritek a a debrecent mer mi is elvertük õket

Tmacy
hogy értve 14-18 között kéne lennem??
korban?
amugy nem leszek Yao Ming , mer ahoz már 195-nek kéne lenni kábé..

csum666
Basszák meg hogy a tv ilyen meccset nem ad!

Joey_The_Man
És különben is neked 14-18 között kéne lenned.. <#vigyor>

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Joey_The_Man
Akkor te egy Yao Ming leszel.. <#wink><#nevetes1>

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

csum666
Debrecen ALBACOMP

Ma nyerni kell!!

Tmacy
milyen meccs lesz ma?

Tmacy
jah és 13 éves vagyok :DDD

Tmacy
amugy én 180 vagyok és sokat szoktam ugrálni a plafonra és zsákolok az ajtófélfára a lufikkal..és ha megerõltetem magam elérem a gyûrût...és meg tudom fogni a labdát..ugy naggyából..

csum666
Jah láttam de a rangadó ma lesz!:D

Tmacy
tegnap voltam meccsen !!
nyertünk a mafc ellen 103 - 69 re asziszem..de nagyon elvertül õket..pedig ott jáccik green is :DD

Joey_The_Man
Nem nagyon vagyok otthon az itthoni bajnokságban.. :) A DAC-nak még egy meccsét se láttam élõbe... nem vagyok nagy drukker.. Egyszer lehet kinézek egy meccsre.. De az itteni kosárlabda messze nem olyan, mint az fehérvári..

csum666
Aha :D

Akkor neked inkbáb dac meccsen a helyed:D

Joey_The_Man
Ez így, ebben a formában nem igaz.. <#nyes> de azért rossznak se mondanám magam :)

Dunaújváros az én otthonom.. Albacomp pályáján is játszottam párszor.. <#smile>

csum666
TE?? merre lax?

csum666
NANÁ:D

És legalább jó tanuló vagy?:D

Joey_The_Man
Én már nem vok igazolt.. kb egy éve.. abbahagytam, mert napi 2 óra edzés a tanulás rovására ment.. azóta csak itthon.. meg eljárok ilyen streetball rendezvényekre..

Fehérvári vagy ?

csum666
Te igazolt vagy vagy edzésre jársz?

csum666
Hát sajnos hobbi szinten se már, régen sokat dobáltma most már cska meccsre járok:D

Joey_The_Man
Amúgy játszol valahol ? vagy csak hobbi szinten ûzöd a sportot ?

Joey_The_Man
Az igaz.. <#vigyor2>

csum666
Aha két kézzel tudok de 1el..:D de kis palánkra:D

Joey_The_Man
Az nem baj... ügyesen kell csak felvinni.. a videókon én setudtam megfogni.. most se ugy zsákolok..

csum666
OK szotkam én is:D de a labdát se tom megfogni:D túl nagy

Joey_The_Man
Meg mindig próbáld meg elérni... annyit ugrálj amennyit csak tudsz..Én még itthon is mindig a plafonhoz ugrálok.. <#wink>

Joey_The_Man
Lépcsõzz sokat :)

csum666
bazz én is akkora vok de hát azé közelébe se érek:D

Joey_The_Man
Télleg elég neccesen.. <#vigyor2>

Joey_The_Man
Mondom immel-ámmal.. pl. meccsen nem... de egy egylábas egykezeset.. sikerül néha..

Joey_The_Man
Sztem olyan 178 körül voltam.. de nem tudom.. abban az idõben kezdtel el nõni.. :D

csum666
és nagypalánkra 185 cm rel tucc zsákolni??

Joey_The_Man
Én most 185.. 2 éve.. nem tudom...

csum666
Jó kis videk mien magasak vagytok????

Joey_The_Man
Õõ kb 15 évesek voltunk... a gyûrû olyan 270 -en van... most is csak most rugós.. :) Nagy palánkra még üggyel bajjal.. néha sikerül néha nem.. :D

Tmacy
amugy kábé mekkora ez a gyûrû?
jhah és most már rendes gyûrûre is húztok?

Tmacy
ez kemény :D
hány évesek voltatok itt??

Joey_The_Man
Mostmár beszerztem a rugós gyûrût, uh nem kell félni, h leshajlik, leszakad.. :)

oneal1
nah majd lesz jó idõ mi is csinálunk

!Forza Ferrari!

oneal1
hát jah:))

!Forza Ferrari!