Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Arch nevû régi fórumozó leányzóról tud valaki valamit esetleg? :)
FOLYIK A FÜGGÖNY
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
[merlinw.org]
Szeretnél hercegnõ lenni?
Gyere hozzám feleségül!
De jól gondold meg, mert ez a házasság örökké tart!
A pénz nem boldogít, az erõszak csak arra megoldás, hogy segítsen eltávolodni az anyagi világtól
A kép fõ mondanivalója a természettudatos (növény) és a hagyománytisztelõ (népmûvészeti függöny) értékek harmóniájának megtalálása.
Szerintem a tükörnek és a fejet körbeölelõ lámpáknak (?glória?) is van üzenete.
Mi a franc lehetett a reggeli kávémban? o0
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.