Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
★★★★★
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
elmentem a saját diszkómba aztán 3 csajjal tértem haza, pedig még csak éjfél volt, itt a kép:
Mert ha nem lesz minimum létszám akkor azok sem tudnak részt venni, akik már jelentkeztek, és számítanak a falmászó - túlélõ táborra, és várják a napot hogy csomagolhassanak és elvigye õket anyu - apu egy nyári kalandra.
ja de ez az sg, itt csak keleti csajok meg batmen lehet, ja azsem.
:D
tereléstõl mentesen: köszönöm a kedvességet, amikor postoltam már elõre számoltam a napokat amíg ki leszek tiltva, és bevállaltam.
de bíztam moderátoraink jó lelkében és a szerencsecsakrában. és segített.
mert látjátok ti is.
nem akarok én semmi rosszat.
akkor se ha épp t-mobile reklámnak nézitek a beszélgetéseimet.
u dont have to listen anybody else but me
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
u dont have to listen anybody else but me

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!
Esett az esõ meg fosidõvolt, de legalább kis divatbuzik eltûntek nagyrészt.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
http://www.hellring.com/
Most akkor mindenkinek írni fogsz aki nem a szõrös pofijáról vagy a csupasz puncijáról rak képet?
Minden ami a fórumozókkal kapcsolatos az jöhet, és ez éppen az.
meg se hallgattam.
nem ide való és kész
CSakhogy a Pattanásos Lúzer stílusodnál maradjak amúgy.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.