Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm.
★★★★★
A georgesmatyas nevû regem képeit is. (gondolom nem kell hozzá IVIS arcfelismerõ, hogy a hasonlóságot felfedezze a T. Képtárkezelõ.<#idiota>#idiota>
Kösz!
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
ezt én vettem fel a telómmal, nem valami jó minõség, de valahogy így kell menni vele :D
★★★★★

Legy egy fain noe bárkája film is Russel gladiator crowwal, majd csekkold.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Ha tud vki olyan 15k körül/fõ vmi patent kis helyet az akkor jelezze már legyen szíves.
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Aki komoly partot akar látni aránylag közel, keressen rá ezekre gugli képkeresõben:
Es Trenc
Porto Katsiki
Egremni
Platia Ammos
Myrtos
Balos (rózsaszín homok)
Elafonissi (rózsaszín homok)
és ezeken kívül vagy 15 másik komolyság. és mind itt van európában. =)
:-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Rengeteg szép parton jártam szerencsére, nem tartom cyprust a csúcsnak félreértés ne essék.:)
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Én sajnos még semmi konkrét utat nem tudtam lekötni az anyagiak miatt, de egy marokkói kitérõt kipróbálnék idén.<#alien>#alien>
[merlinw.org]
de ennyiból már egy igazán ütõs görög szigetre el lehet menni, lásd aláírásom ;)
150k csak oda/fõ?
Youtubeon less rá: http://www.youtube.com/watch?v=BXSnouVtA5o
A poén az, hogy az akkori playboyhoz ott fotóztak lányokat karib tengeri dekorációval. Gondolom olcsóbb, de elég átbaszás.<#alien>#alien>
De utána hozzászokott, kivételesen nem hámlottam szanaszét.<#idiota>#idiota>
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ilyen borongós idõben szeretném ha ezt a nyári képet fel tetszene tenni bácsi kérem a régi kép helyére. Köszönöm szépen!<#worship>#worship>
kép
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?