Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez az egész olyan mintha 51-gyel mennének és magukhoz nyulnának utána :D
Spanommal kicsit autókáztunk az éjjel szigoruan 70 nel :)
ha mégis, akkor magunkhoz beszélünk.
u dont have to listen anybody else but me
ui: azért a csöcseid közé betenném!
sõt: azért vannak nézõi és egyáltalán érdekel valakit, mert lány, és vannak mellei, és ez ritka ezen a területen ezért érdekes meg jó.
ha ugyanezt a minõséget egy fiú hozná, állítom, hogy szarrá oltaná mindenki, hogy milyen szerencsétlen
szóval szerintem itt az õ nõisége egyértelmû pozitívum
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ez miért ebben a topikban van?
meg, most mivan? végig néztem a videót (túl kíváncsi vagyok), de nem derült ki belõle kb. semmi azon túl, hogy 4 éves kora óta siel a hölgyike...és hogy elakarja vágni magát a partnercégnél...ami nem tudom miben partner :D
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
10/4es csaj, még 5ös lehet belõle
/not.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Kerem hasznaljuk a mar Joel felallitott skalat ;)
u dont have to listen anybody else but me
csaj 10/8
★★★★★
"Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!"
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Miért nem a körmöcskéidet reszeled a reklám helyett?:D
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
SUB :)
SASDSASADsdasdas.ddfs
pont az õ képeivel élnének vissza :DD
ez jóvicc volt
Respect érte h felvállalod az arcod.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
pl. bnõmnek tök fasza a haja,de ha cserélnünk kellene...neki rosszul állna az enyém, nekem meg az övé.
Lásd nekem a piercing sem állna jól az államnál; de attól még itt a "kollégának" elõnyös sztem.