Horoszkóp
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jellemzésnél akkora banális általánosságokat ír, amit BÁRKIRE rá lehet mondani.
"Mindig kész a külvilágból származó élmények befogadására, hangulata az eseményekkel párhuzamosan, éles váltásokkal tarkítva, állandóan változik."
"A Rákkal való kapcsolattartásnál mindig fel lehetne tenni a kérdést: ki az irányító, és ki az irányított?"
Hihetetlen, hogy van, aki ennek bedõl.
Valakire azt írja, hogy semleges (bak bakkal) valakire azt, hogy jól kijönnek (bika bikával), valakire azt, hogy versengenek (skorpió skorpióval) valakire meg azt, hogy kakaskodnak, ami a versengéssel majdnem ugyanazt jelenti (szûz szûzzel)...baromság ez az egész iparág, azért is mert éppeszû ember szerintem nem érti meg.
Én személyszerint betiltanám ezt az ágat félrevezetés miatt, bár ha nem olvassuk nem téveszt meg ez is igaz.
Aki viszont meg megérti annak tényleg egy NAGY TAPS jár. Remélem fellendül a topik.
Sziasztok.
Nem árt tudni: A feszültség alatt lévõ vezeték ugyanúgy néz ki mint a feszültségmentes, csak más a tapintása.
Nem árt tudni: A feszültség alatt lévõ vezeték ugyanúgy néz ki mint a feszültségmentes, csak más a tapintása.
amit én kaptam az nem volt éppen "egyforma", de mind1...
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
csillagok állásából látják a sok baromságot, persze...
akkor, hogy képzeled el, hogy valami, ami még be sem következett, ne lenne oka?
Minek láttad a mûködését?
Walk the Talk.
én már legalább láttam olyat, aki hallott olyanról, aki ismerte a mûködését
szóval nem csak beleugatok valamibe, amirõl lövésem sincs
meg éppenséggel én is láttam mûködés közben
Walk the Talk.
a bolygók nem nagyon tudnak hatással lenni az emberre, legalábbis -a Holdon kivül- ez még nem bizonyitott, ezért az asztrológia szimbólumként használja ezeket. pl. a Szaturnusz szimbolizálja az illetõ korlátait, félelmeit, kötelességtudatát stb... tehát egy ember személyiségében fellelhetõ tulajdonságokat analógiába lehet hozni ezekkel a bolygókkal. ha megkérdeznéd, hogy hogy lehet ez, azt mondom: FOGALMAM SINCS, de mûködik. talán ezért nem fogadják el különbözõ kultúrákban, mert konkrétan nem lehet bebizonyitani.
a nagy általánosságokról pedig az a véleményem, hogy csak annak lehet bemesélni hogy õ ilyen vagy amolyan, aki egy kicsit sincs tisztában önmagával. szerintem minden ember egyedi és mindenkiben megvan minden, ami a másikban is, csak mindenkinél más dominál, és ettõl válik "látszólag" mássá mint a többi. mindenkinek megvannak a maga félelmei, gátlásai, hobbija, vagy családi problémája, de az már nem mindegy, hogy kinél milyen a rangsor. pl. egy anya halála amig a.-t alkoholistává teszi, b.-t rádöbbenti arra, hogy mostmár felelõsségteljesen kell gondolkoznia, addig c.-t pedig arra tanitja, hogy fogadja el a dolgok ill. személyek mulandóságát. hát ennyi...és még sok más minden<#integet2>#integet2>
Nem szeretnék senkit megsérteni, de sztem ez az egész egy nagy belemagyarázás.
Volt egy barátnõm aki vérprofi módon tudott számolgatni mindenféle dolgokat, meg az õ rokona is, egy idõsebb fazon.
mikor megismertem nekem is megmondta hogy a csillagok alapján milyen tulajdonságaim vannak, és h ezek milyen jók de nem nagyon ismertem magamra.
Eltelt 1 év, és közölte hogy basszus elszámolt valamit és az alapján már nem is vagyok olyan nyerõ a csillagok szerint. Hozzáteszem az új elemzésbõl sem ismertem magamra, de enek ellenére még kb 1 évig voltunk együtt.
Neki azért próbáltam elhinni ezt az egészet mert tudtam hogy nem akar átverni, meg nem pénzért számolgatja, mégsem tudott meggyõzni.
Nem mondom hogy a bolygók nem lehetnek hatással az emberi szervezetre, mert pl a Hold is ár-apályt idéz elõ, stb stb, de az hogy egy több milliárd fényévre lévõ csillag ami már lehet h nem is létezik is befolyással legyen az már nehezebb dió.
Plusz ehhez jön hogy ugye minden képlet és táblázat tapasztalati úton jöt létre.
Szóval sztem ez "találgatás", ami a nagy számok törvénye alapján néha eltalálja v közelíti a valóságot. És ami kicsit is közelíti arra már az ember hajlamos ráfogni: jéé ez tényleg jellemzõ rám..
<#wilting>#wilting>
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
nagyon szivesen, csak az a kérdésem, hogy mennyire pontos, mert pont jegyhatáron van az ASC-ed, és anélkül nem vállalok elemzést, mert csak félrevezetés lenne a vége...
ha esetleg nem tudsz errõl semmit, akkor írj privüzben pár életeseményt/dátumot (pl.: szülõk, testvérek születési dátuma, mûtét, baleset, házasság, gyermek születése, utazások, tanulmányok érettségi után, stb...) és tedd hozzá, hogy negatívan vagy pozitívan érintett és akkor be is állítom (elég kb. 5 adat).
<#wave>#wave>
Engem is légyszíves!!!!
1978.04.26 10:00
Budapest
Elõre is köszi!!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
mi az amit meg tudsz állapítani ebbõl?
1975.01.07. 13:38
Tapolca
de ne általános legyen hanem valami érdekes