Ps2 + chip + online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Írott ps2-es játékal lehet játszani net-en?
DVD-R re írj(de ha nagyon akarod írhatsz + ra is, de akkor állítsd át a lemez booktype-ját DVD-ROM ra).
2.)
Programnak az ImgBurn-t használd (ingyenes, egyszerûen kezelhetõ, legtöbben ezt használják). Ha nagyon ragaszkodsz a Nero-hoz akkor viszont "CD/DVD kép lemezre írása" (vagy valami ilyesmi neve van, régen használtam Nero-t PS2-es játékok kiírására...)
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Telefon: 06703743829
Vast-tal viszont aza gond hogy még nincs de állítólag olcsó!!De ez csak 1 ajánlat
De ha tudsz valamit a vast-ról akkor szólj!!
"Új fajta", vékony PS2-m van, vannak eredeti, meg mostmár másolt játékaim is, meg neten is szoktam játszani...
A kérdésem végülis röviden és tömören annyi, hogy hogy tudnám megoldani, hogy tudjak eredetit, és másoltat is játszani, és netalántán neten is (bár ez mondjuk annyira nem lényeg.)?
Ha veszek chipet, és véletlenül valaki be is tudja szerelni nekem, akkor milyet vegyek, és milyen "kombókat" (/trükköket) használjak, hogy minden játék menjen?
Vagy érdemes egyáltalán tönkrevágni a gépet egy csippel?
Elõre is köszi mindent!
Valaki hallot már a vast kártyáról, ha igen akkor tudna valaki információt adni vagy netalántán szerezni nekem egyett.
|
|
V
Infókérés: mûködik nálunk a Toca 3 onlájn?
Kössssz.
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
További szép napot!!
Üdv, lacy86
Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
Menj be a rendõrségre, és add fel magad.
Because fuck you. That\'s why.
neked ps1 vagy ps2-õd van???
mert ha ps2-õd akkor mond már hogy te hogy írod ki a ps1-es játékokat
Irányítón start gomb nyomvatart, gép indít, erre egy nagy DISABLED felirat kiugrik a képernyõre. Betesz eredeti lemez, majd rövidke reset. A kikapcsolt állapot egy teljes powerdown-up ciklusig fennáll. 😊
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Ps2-t szeretnék kichippeltetni Szegeden.
Ha vki tud segíteni, ajánlani vkit, megköszönném.
Elõre is köszi!
Nekem is volt "szerencsém" ehhez a szerkezethez. Sajnos a net-es játékok amik a ps2-re vannak nem tudják ezt használni. Egyedül az amelyiknek a tájékoztatóban is szerepel a leírása csak azzal tudtam a net-re felmenni vele, pedig jó pár játékkal próbáltam. Ha jól emlékszem valamelyik Tony Hawk 3. De mivel ráadásul eléggé régi a játék nem igazán találtál senkit fent vele. A diszk a pc-re való drivert tartalmazza. Pc-hez viszont nagyon jól müködött mint háló kártya.
Ha neten akarsz a ps2-vel nyomulni akkor a következõ lehetõségeid vannak:
1. vastag géphez network adapter
2. vékony gép, gyárilag beépítve a hálózati kártya.
3. ez kicsit húzósabb ps3-s gép vásárlása.
Probléma a következõ:
Régi vastag Ps2. Hálózati adapterrel, Routerrel a netre.
A net-re beenged. A teszt hibátlan.
A kill zone-al korábban net-en is tudtam játszani. Most nem engedd be. A Ratchet és Clank 3-nál ugyan ez a helyzet.
Már regisztráltam. Megkaptam a pin kodot majd véglegesítettem a regisztrációt. (ha ez megtörtént mennyit kell várni, hogy müködjön a dolog)? Köszike.
Valaki segítsen nekem, vettem egy usb-s network adptert ez egy utángyártott dolog,mert ugye network adaptert már nem lehet kapni,csak használtan, és nem tudom beüzemelni, kaptam hozzá egy floppy-t amin egy telepítõ-fájl van...ha valaki tud segíteni nekem ebben, hogy mit is kéne csinálni, akkor írjon nekem, elõre is köszönöm...
Playstation 2-höz eladó 1 darab Network Adaptor telepítõ DVD-vel, PIN kóddal 6000-ért (+pk).
Ugyanez USB headsettel együtt 8000 (+pk).
Érdeklõdni priviben.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
de azt kétlem hogy ilyet bárhol is kap még valaki😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
Nemtom kit érint és kit nem de +van mindennemü megoldás a netes játékra!!
Ugye az volt a kezdeti gondom, hogy gyári játékkal sem tudok a neten játszani a chipezett gépemmel mert "DNAS error 402"-vel kiakadt az írottról ugye meg egyértelmü nem ment.
A megoldás : ModBo 760 Chip
Ezt lazán kilehet kapcsolni akkor mennek a gyári játékok is a neten és hála "tukko"-nak még 1x-er köszönet neki itt is ahogy leírta hogy hogyan csináljunk írott lemezt ami megy a neten az is bevált és csak ajánlani tudom!!!
Tehát egyszóval PS2-es barátaim Online-ra fel... 😊
Ja és azért nem árt regisztrálni a gépet a sonynál...
Szereztem másik gépet és ebben ModBo chip van.
Ahol csinálták nekem nem tudták megmondani hogy hogyan lehet kikapcsolni.
Biztos, hogy ki lehet de nem tudják....
Valakinek erre megoldás???
Szóval láttatok már ilyen lemezt? Árulják valahol?
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Nemrégen kezdtünk csak próbálkozni a PS2-es netes játékkal ezért nincs igazából semmilyen tapasztalatunk barátaimma.Mind hármunknak slimes gép van a Gran Turismo 4-el kreáljuk a network fájlt és a 3 gépbõl 2 be van chipezve de azt nem tudom milyen chippel.
A 3 gép közül csak az megy a neten amelyik bontatlan a cipezettek DNAS error 402 hibaüzenettel kiakadnak! 😞
Erre tudnátok nekem valami megoldást ???
Segítségeteket elöre is köszönöm !
Tudtok olyan helyett ajánlani, ahol jó chippelést csinálnak PS2-höz???