Ps2 + chip + online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor ennyit a konzolstudiorol direkt megkérdeztem hogy létezik e ilyen hogy különbözö alaplap legyen a gépekebe mire õk á ilyen nem létezik.
egy olyan gondom lenne hogy most vettem 1 vastag ps2öt kichippeltettem vettem hozzá network adaptert és nem tudok felmásolni a winyora játékot csak eredetieket és nem tudom mi lehet a gáz.
szerintem a chip szar mert amugy meg visz mindent az összes másoltat.
aki chippelte az mondta hogy lehet hogy az alaplap nem tudja mert hogy különbözõ alaplapok vannak a gépekbe ami szerintem baromság.havré is 50004 es gép és neki aszán müxik.
HELP
üdv
ja elég késõn de megvettem gt4-et. asszem végleg átpártoltam a konzolosokhoz =)
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
[email protected]
vagy ha nem tudtok veszprém körül, akkor olyan helyet, ahova elküldöm és megcsinálják majd visszaküldik.
kösz
Ps2-t szeretnék kichippeltetni Pesten.
Ha vki tud segíteni, ajánlani vkit, megköszönném.
Légyszíves a [email protected] -ra írjatok.
Elõre is köszi!
most csomagoltam ki egy ps2 slimet elobb vettem az miert van hogy be akarom kapcsolni es nem kapcsol be hanem folyamatosan keszenleti allapotba marad tehat folyamatosan a piros led vilagit?valaki segitsen.kossz
http://konsolenprofis.de/versionsguide/scph-nummern.php
H2O bekötési rajzok meg itt!
http://d-vices.com/subzero/diagrams.php
A középsõ oszlop!
Amugy forrasztottál már?
a v-1-v18 az a verzioszam.a ps2 hatuljan van egy matrica es azon megtalalod pl:scph50004.bekotesi rajzot pedig ramesz a google-ba ott kepkeresesre beutod modchip es ki fog dobni rengeteg bekotesi rajzot es a kepek sarkaban lesz a verzioszam en is igy talaltam
valaki remelem tud nekem segiteni,az a problemam hogy swap magical inditom a jatekokat faszan inditja is,de 5 -7 percnyi jatek utan mintha lefagyna vagy nem tudna beolvasni a dvd-t pedig dvd decrypterrel lett kiirva es tdk dvd-re,ezt egy chip megoldana,vagy az olvasofej lehet a hibas amugy a gep 1 eves vastag ps2.ha valaki tud erre megoldast irjon elore is kossz.
Érdeklõdni [email protected]
Én Chipelt gépel szeretnék fifa 07-tel neten játszani ha valakinek sikerült irjon egy privit hogy kell.
Köszi
nem tudsz megoldást erre a problémámra?
hát összejött?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Amugy mi az a XLink Kai?
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
PSN ID.: Beegabor
Bármilyen csippel lehet.
http://www.teamxlink.co.uk/
ha valaki figyelmesen átnyálazza az oldalt és a FAQ ot,
akkor semmi baj se lehet.
Mindegyik párszor használt karcmentes játék!
Gran Turismo 4, Most Wanted, Burnout 3, Marvel Nemesis, Gyûrûk Ura-A Király Visszatér. Érdeklõdni e-mail: [email protected]
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
A lényeg, hogy ne próbáld meg a fw frissítést a Team Matrix honlapján leírtak alapján, mert az eredeti Infinityvel ellenben ezen nem fog mûködni.