Ps2 + chip + online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és erröl a modbo chipröl tud valaki valamit me szerintem ezzel lesz a gáz.
thanks!
akkor ennyit a konzolstudiorol direkt megkérdeztem hogy létezik e ilyen hogy különbözö alaplap legyen a gépekebe mire õk á ilyen nem létezik.

jaszy
"különbözõ alaplapok vannak a gépekbe" Ez igaz !!!! Van legalább 12 féle !! De hogy emiatt nemmenne azt nemhiszem. Az 50004 est 3 féle alaplappal szerelték. v9,v10,v11 ! Persze kívülröl ez nemlátszik.

sziasztok.
egy olyan gondom lenne hogy most vettem 1 vastag ps2öt kichippeltettem vettem hozzá network adaptert és nem tudok felmásolni a winyora játékot csak eredetieket és nem tudom mi lehet a gáz.
szerintem a chip szar mert amugy meg visz mindent az összes másoltat.
aki chippelte az mondta hogy lehet hogy az alaplap nem tudja mert hogy különbözõ alaplapok vannak a gépekbe ami szerintem baromság.havré is 50004 es gép és neki aszán müxik.
HELP
üdv
Üdv! Aki Szegeden lakik vagy a környékén és ps2-öt akar chippeltetni írjon! 13ezer ft+fejvédelem+garancia a chipre és a beültetésére. Email címem [email protected]
Hi. Akienek van eladó eyetoy kamerája az írjon az e-mail címemre. Megvenném.. Üdv! [email protected]
nem kell jó állapotú csak müködjön
HD loadert veszek!
kössz!
ja elég késõn de megvettem gt4-et. asszem végleg átpártoltam a konzolosokhoz =)
jaszy
Chipp ügyben nézzetek szét a neten...VAGY konzolszervizeket keressetek meg !

mike0013
konzolstudio.hu

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Sziasztok. Veszprém környékén szeretnék ps2-t chippelni! Ha valaki tud címet, légyszi szóljon! Köszönöm
[email protected]
vagy ha nem tudtok veszprém körül, akkor olyan helyet, ahova elküldöm és megcsinálják majd visszaküldik.
kösz
Sziasztok!

Ps2-t szeretnék kichippeltetni Pesten.
Ha vki tud segíteni, ajánlani vkit, megköszönném.
Légyszíves a [email protected] -ra írjatok.
Elõre is köszi!
sziasztok!tudtok vmi módszert arra hogy kell chipelni a ps2-t?és milyen chip kell bele?
pspguru A Ps2 formázza meg a vinyot a Hd Loader segítségével. DVD Decrypter egy író progi, USBExtreme indítani lehet vele Usb-s vinyórol a játékot PS2-ön, hdl dumb hálózatból lehet vele feltolni a gamet ps2-ben lévõ vinyóra.

Hali. meg tudná mondani valaki hogy mire jók az alábbi programok😄VD Decrypter,USBExtreme, hdl dumb, .ja és még annyit szeretnék kérdezni hogy milyen programmal lehet megformázni a winchestert hogy jó legyen a ps2õbe(hogy mülödjön vele a sok tört játék)elõre is köszi..
Egyszerû...Mert rossz 😊
hello
most csomagoltam ki egy ps2 slimet elobb vettem az miert van hogy be akarom kapcsolni es nem kapcsol be hanem folyamatosan keszenleti allapotba marad tehat folyamatosan a piros led vilagit?valaki segitsen.kossz

Szerintem is a Verba jó márka.. Én Ridisc-et használok 😄 😄 😄 Még bírja.. 😊
GokuSSJ
blalbablablalbalbalbalbal ilyen pancsereket béna faszok vagytok

Hát a havernak már odalehet a fej benne, mert a 16x TDK-nak meni kéne. Én személy szerint rühellem a maxell-t! Szerintem probáljátok ki a Verbantin-t! Az a tuti!

Hi. Nekem is Swap m. van de nkm jók a játékok ill. a FIFA sorozatot(07, world cup, street 2) vmijé nm viszi. Havernak viszont chip-es ps2-je van, és neki éppen a TDK-s lemezekkel van baja. Szaggat ill. befagy neki a játék. Azóta Maxell-re írja és frankón m1 neki. Most vagy a PS2-d lézerfeje a kányás vagy próba-cseresznye 1 Maxell-re. Üdv!
Vakat A v1-v18 attól függ hogy mi a sorozatszáma és nem a SCPHxxxxx-tól vagyis nem teljeesen attól itt egy link itt be tudod azonosítani:
http://konsolenprofis.de/versionsguide/scph-nummern.php
H2O bekötési rajzok meg itt!
http://d-vices.com/subzero/diagrams.php
A középsõ oszlop!
Amugy forrasztottál már?

hello
a v-1-v18 az a verzioszam.a ps2 hatuljan van egy matrica es azon megtalalod pl:scph50004.bekotesi rajzot pedig ramesz a google-ba ott kepkeresesre beutod modchip es ki fog dobni rengeteg bekotesi rajzot es a kepek sarkaban lesz a verzioszam en is igy talaltam

Sziasztok! Nagyon süket vagyok a Ps2-höz. Kellene egy kis segítség. Rendeltem egy H2O chipet, mert szeretném, hogy fusson az irott DVD is. Mit jelent az hogy v1-v18? Ja, és valaki nem tudna egy bekötési rajzot adni Nekem hozzá?
hellosztok
valaki remelem tud nekem segiteni,az a problemam hogy swap magical inditom a jatekokat faszan inditja is,de 5 -7 percnyi jatek utan mintha lefagyna vagy nem tudna beolvasni a dvd-t pedig dvd decrypterrel lett kiirva es tdk dvd-re,ezt egy chip megoldana,vagy az olvasofej lehet a hibas amugy a gep 1 eves vastag ps2.ha valaki tud erre megoldast irjon elore is kossz.

Valaki cserélélt már ID-t a gépén? Az segíthetne nekem! Kösz!

Eladó egy kitûnõ állapotú, 2 hónapos Play Station 2 slim alapgép 8mb-os eredeti Sony memóriakártyával,2 karral, Gran Turismo 4 eredeti játékkal, dobozában.
Érdeklõdni [email protected]
sziasztok nem tud valaki chipet és aki chipel is ps2-öt slim ha igen yszoljatok légyszi kõszi
Senki nem tud segíteni?

Sziasztok
Én Chipelt gépel szeretnék fifa 07-tel neten játszani ha valakinek sikerült irjon egy privit hogy kell.
Köszi
aha!
nem tudsz megoldást erre a problémámra?

mohus
nocsak😊
hát összejött?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Valaki meg tudja mondani miért nem tudok online játszani NTSC-s játékkal? A Pal-osak meg tök simán mennek!
Amugy mi az a XLink Kai?

Router nélkül is lehet neten játszani? Neken nem sikerült beállitanom.

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

mohus
hát kevés...de mégsem voltunk képesek Moról egy online GT4 géminget ott összehozni😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Seth
<#szomoru1>hát elég kevés ps2 játékot támogat egyelõre, de jól hangzik

PSN ID.: Beegabor

hamár netes játék csippes géppel...
Bármilyen csippel lehet.
http://www.teamxlink.co.uk/
ha valaki figyelmesen átnyálazza az oldalt és a FAQ ot,
akkor semmi baj se lehet.
öröm a fifa07 is sikerült....
Hali! MSN-eznék olyan emberekkel, akiknek sikerült a DNAS átírás(pl.:WinDippel). MSN: [email protected] Köszi!

Hali. Olcsón eladóak az alábbi PS2-es eredeti játékaim:
Mindegyik párszor használt karcmentes játék!
Gran Turismo 4, Most Wanted, Burnout 3, Marvel Nemesis, Gyûrûk Ura-A Király Visszatér. Érdeklõdni e-mail: [email protected]
csabush
oké😄

Al Age
Ezt is írhattam volna de most a hosszabb kifejtéshez volt kedvem, oké? 😄DD

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

csabush
ebbõl azt a következtetést vontam le, hogy jó csak ne frissítsem az fwjét😊

Al Age
Nemrég írtam valamelyik topicban róla, Matrix Infinity klón chip, teljesen úgy viselkedik mint az Infinity, lévén annak a firmware-je van rajta.
A lényeg, hogy ne próbáld meg a fw frissítést a Team Matrix honlapján leírtak alapján, mert az eredeti Infinityvel ellenben ezen nem fog mûködni.

csabush
és az jó/rossz?

Al Age
8000 Forintért az egy Modbo chip lesz.

Al Age

Al Age

A "matrix" szót is kiírja, úgyhogy az lehet.