Ps2 + chip + online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én azt sem tudtam hogy van jobb meg rosszab chip...Ezzel meg vagyok elégedve, elindit mindent. Bár mostanában fagyogat a gép, a Gran turismo4 el sem indul, de ez szerintem a fej hibája. Ki fogom cseréltetni.

csabush
nem tudom, többieket kéredezzük meg😊 Én csak a h2oról a du3ról meg a titan sx3ról, és a Matrix Infinity Green Dot Full Kitrõl tudom h jó

Ez az Infinity az az Infinity lehet?😄

Bekapcsoláskor ezt írja ki: Infinity v1.54 Ez jó vagy rossz?

csabush
köszi! és milyen chipet raknak be? azt nem tudod véletlen?

Globalgame. Tavaszal 8E-ért chipeltek.

csabush
én azt halottam h ott sorra átkúrják az ember fejét, sõt sztem azt itt olvastam sg-n
de azért köszi

konzolstudio
csabush
Hi!

Akkor még1szer megkérdezem: Tudtok pesten megbízható, jó chipet berakó boltot, vagy magánszemélyt?

moonster
hai!

Kecskemét környékén keresek olyan szakértõt, aki Slim pS2-t chippelne, garival. Ha valaki tud telefonszamot, v más elérhetõseget, kérem irjon ide. v személyes üzit.
kösz
mohus
router nélkül bajos lesz szerintem...hacsak nem mondasz le arról hogy a PC-d netre használd

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Sziasztok!
Most akarok venni egy playstation 2 slimet!
Hamár most veszem, mikor kijön lassan a ps3, akkor már a legjobbat szeretném, mind a gépbõl mind a chipbõl!
www.golemzkonzol.hu-n találtam 43ért garis,kichippeltet, de nekem ez gyanúsan kevés!
Melyik most a legjobb chip és melyik soroatszámú ps2 slim a legujjabb!?
Segitségeteket elõre is köszi!
Cukros
10-15k és alig 1 ora

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

Willi Betz
egy olyan kérdésem lenne,hogy mennyi ideig tart egy ilyen kicsippelés és mennyibe kerül?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Cukros
milyen chip van bene a gépbe?

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

Tényleg jó lenne, ha leírná valaki,hogy mit hogy kell beállitani, mert nekem se sikerül,t-online-os nethez írja már le valaki a pontost beállitást, router nélkül.Köszi

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

gyerekek valaki segítsen már!!!!
Tõlem kérdezed mi az igény?

Al Age
Huhh most látom mikori hsz-re válaszoltam...

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Al Age
A legjobbak között van.

Mi az igény?

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Nem rossz chip, nem egy h2o vagy duo3, de hasonló. A kikapcsolását nem tudom (talán ott ahol berakták?).

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Szevasztok!Az lenne a kérésem,hogy valaki segítsen belõni a ps2-met,hogy tudjak online játszani! Elõre is köszönöm!
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy nem tudjátok-e véletlenül hogy kell kikapcsolni egy Titan Sx3 chipet egy 70004 gépben. Amúgy hallottatok valamit a chiprõl (jó/szar)? Köszi.
Hali

Véleményt szeretnék kérni hogy Melyik chip a legjobb egy Ps2 Slim 75004-hez
Errõ a tipusról tudtok valamit: Matrix Infinity Green Dot Full Kit?

DaniX14
Csátok!nem tudjátok mennyibe kerül kb egy PS2 Slim chippelése????kösz a választ elõrre is

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Hali!
Eladnám Ps2-m egy-két alkatrészét reális áron! + "Swap Magic 3,6 cd/dvd eredeti karcmentes tartozékaival garantáltan mindent visz és még a garancia is megmarad" Ha valakit érdekel írjon ide!!
[email protected]
csabush
szevasztok!

Mennyibe kerül mostanság egy chip ps2õbe? vmi elfogadható minõségû kéne, de nem a horribilis ár kategória. És hol érdemes megcsináltatni? mer nem akarom h átkúrják az agyam

válaszokat kösz elõre is

viliszakacs
HY! Vennék Matrix Infinity-t beépítéssel!!!
Ajánlatok a [email protected] ra

HUNviliszakacs

Hali mindenkinek! Ha van valakinek eladó network adaptere az irjon privibe!! Elõre is köszi!!
Sziasztok!

Ha a WinDIP-et használom kell beírnom IDt amit a játékhoz írnak fórumokban
pl: XX XX 01 40 FC, az XX helyére mit kell írni? Valamint ezekkel az IDkel együtt fel van tüntetve valami ilyen, hogy SLES_535.29 (? bytes) ez mihez kell? Egyáltalán szükséges ez nekem, vagy elég az ID-t átírni a WinDIPel? Valaki segítsen mert nem tudom megoldani ezt a problémát!
www.expressz.hu v www.apronet.hu-n keress
http://playstation.lap.hu/
Hello nem tudjátok mennyi 1 Ps2 chippeltetve?Vagy egy oldalt?Amin vannak??!!

<#duma>
Al Age
Sokszor, sok helyen leírtam már, itt is megteszem:

Gondolj csak bele, ha leszedsz egy játékot, azt nem indítja a módosítatlan PS2. Ha leszedsz egy boot lemezt és kiírod, azt miért indítaná?

Leszedtem a Swap Magic-et viszont semmi nem változik. Olvastam, hogy csak eredeti lemezen jó az is :/
dinomano
PS2 slim: ujabb gyartasi eljarassal keszült; nincs szükség ventire mint vastag ps2-nél, kivül van a táp, h. ne a gép belsejet melegitse; allitolag jobb az elektronikaja a slim-nek; alapban bent van a net adapter is; mig a masikban nincs... a talcanyito motort kisporoltak... :-P viszont vinyo hely(ha jol tudom..)vastagban bent van; vékonyban nincs...van swap magic (avp1-nek szol) ps2 slimre+régi ps2-re is; ha arra gondoltal... annyi hatranya van slimnel a swap magicnek, h. allitolag nem lehet a pöckök miatt lecsukni a fedelet teljesen...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Mennyi be kerül egy memória és milyen formátumba kell írni a játékot hogy jólegyen?
Nekem is olyan van az miért jobb vag rosszabb?
Helló! Mivel kijöttek ezek a slim Ps2-k és már nem tálcás, hanem felnyíló fedelesek.. Itt nem lehet ugy trükközni mint PS1-nél? Hogy kitámaxtani a pököt, be az eredeti játékot, kiakapni gyorsan be a másoltat és m1 a játék chip nékü? 😊
Húú de én szolnoki vagyok:S:S::S:S:S
Ha nem akarsz vinyót kötni a ps2höz, vagy memmóriakártyáról bootolni, akkor jó a Titan SX. Én csak egy helyet ismerek, ahol megbízhatóan chipelnek. Ha kell a címe (Pesten van) írj egy e-mailt a weboldalon található e-mail címre. Vagy egy pm-et nekem ide.

Amúgy a Titan Sx2 8000 Ft, az RGB kábel kb. 1500 Ft, DMS4-et viszont csak rendelni tudsz külföldrõl. Ez kb. 12-13000 Ft.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

Sz.tem akkor a titan sx az jó nem ?És hol lehet ilyen cucokat venni a ps2-höz?
És milyen extrát kell még tudnia a chipnek?
akkor vennem kell egy ilyet DMS3, DMS4 é egy RGB kábelt? ez akkor mennyi lesz nekem?
ok és hol lehet letölteni játékokat tudtok olyan oldalt?
www.ps2info.uw.hu - itt le van írva, hogy mit kell csinálni.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

Hi. ha letöltök egy ps2-s játékot akkor simán menni fog nem kell vele semmit csinálni vele????
törölték😄
mindegy
szal,a neve vindóz
ha valakinek ilyen rendszerhiba panasza van,írja be oda,sztem nem kevés üzenet fog összegyûlni<#idiota><#idiota><#idiota>
köszi a segítséget,megpróbálom majd
a nagy részük ridatán van,4x-esen írom,és én nem fikáztam a nero-t,de nemtom,hogy volt e már valakivel ilyen:
felraktam a nero 7-et,mert a haverom azzal írta,és,hogy milyen jó az.aztán,amikor lecrack-eltem,kiírta,hogy please reinstall nero,újratelepítettem,ozt 60%-nál kiírja,hogy please,reinstall nero,aszittem,szétrúgom,és a nero 6-ot se engedte feltenni,szal lehet,hogy nyitok egy ilyen bill gates fikázó topikot,mer ez a rohadt vindóz ixpéj kicsinál idegileg