Ps2 + chip + online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az Infinity az az Infinity lehet?😄
de azért köszi
Akkor még1szer megkérdezem: Tudtok pesten megbízható, jó chipet berakó boltot, vagy magánszemélyt?
Kecskemét környékén keresek olyan szakértõt, aki Slim pS2-t chippelne, garival. Ha valaki tud telefonszamot, v más elérhetõseget, kérem irjon ide. v személyes üzit.
kösz
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Most akarok venni egy playstation 2 slimet!
Hamár most veszem, mikor kijön lassan a ps3, akkor már a legjobbat szeretném, mind a gépbõl mind a chipbõl!
www.golemzkonzol.hu-n találtam 43ért garis,kichippeltet, de nekem ez gyanúsan kevés!
Melyik most a legjobb chip és melyik soroatszámú ps2 slim a legujjabb!?
Segitségeteket elõre is köszi!
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Véleményt szeretnék kérni hogy Melyik chip a legjobb egy Ps2 Slim 75004-hez
Errõ a tipusról tudtok valamit: Matrix Infinity Green Dot Full Kit?
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
Eladnám Ps2-m egy-két alkatrészét reális áron! + "Swap Magic 3,6 cd/dvd eredeti karcmentes tartozékaival garantáltan mindent visz és még a garancia is megmarad" Ha valakit érdekel írjon ide!!
[email protected]
Mennyibe kerül mostanság egy chip ps2õbe? vmi elfogadható minõségû kéne, de nem a horribilis ár kategória. És hol érdemes megcsináltatni? mer nem akarom h átkúrják az agyam
válaszokat kösz elõre is
Ajánlatok a [email protected] ra
HUNviliszakacs
Ha a WinDIP-et használom kell beírnom IDt amit a játékhoz írnak fórumokban
pl: XX XX 01 40 FC, az XX helyére mit kell írni? Valamint ezekkel az IDkel együtt fel van tüntetve valami ilyen, hogy SLES_535.29 (? bytes) ez mihez kell? Egyáltalán szükséges ez nekem, vagy elég az ID-t átírni a WinDIPel? Valaki segítsen mert nem tudom megoldani ezt a problémát!
Gondolj csak bele, ha leszedsz egy játékot, azt nem indítja a módosítatlan PS2. Ha leszedsz egy boot lemezt és kiírod, azt miért indítaná?
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Amúgy a Titan Sx2 8000 Ft, az RGB kábel kb. 1500 Ft, DMS4-et viszont csak rendelni tudsz külföldrõl. Ez kb. 12-13000 Ft.
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
És milyen extrát kell még tudnia a chipnek?
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
mindegy
ha valakinek ilyen rendszerhiba panasza van,írja be oda,sztem nem kevés üzenet fog összegyûlni<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
a nagy részük ridatán van,4x-esen írom,és én nem fikáztam a nero-t,de nemtom,hogy volt e már valakivel ilyen:
felraktam a nero 7-et,mert a haverom azzal írta,és,hogy milyen jó az.aztán,amikor lecrack-eltem,kiírta,hogy please reinstall nero,újratelepítettem,ozt 60%-nál kiírja,hogy please,reinstall nero,aszittem,szétrúgom,és a nero 6-ot se engedte feltenni,szal lehet,hogy nyitok egy ilyen bill gates fikázó topikot,mer ez a rohadt vindóz ixpéj kicsinál idegileg