Ps2 + chip + online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
PS2-es írásra a Nerot felejtsd el. Az Alcohol jobb, de próbáld ki az IMGBurn nevû progit. Az a tuti.
Hányszorosan írsz ? 4X-es sebességnél nagyobb nem ajánlott.
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
egy gondom lenne csak,nem mennek a gépemen a játékok,amiket kiírok.
normális magyarázat kell,szal leírok mindent:
ki van chippelve
megy rajta egy csomó írott játék,csak az nem,amit én írok
eddig Traxdata dvd-vel próbálkoztam
Alcohol 120%,nero 6,de nero-t ne is írjatok,mert a 7 összecseszte a gépemet,és azóta se megy a 6 se
ennyi gondom lenne,valaki tudna segíteni?
http://konzolstudio.hu
viszonylag olcsón is chippelnek és megbízható plussz egy év gari a chippre!
tényleg megéri!
Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa
Az a gondom van hogy van egy 390004 es gépen Magic 3 chippel. Az a bibi van vele hogy nemviszi az írott játékokat. A gyáriak mind mennek , az írott DVD filmek is azonnal indulnak. Az irott játékra azonnal a "please playstation2 format disc" jelenik meg. Tehát beolvassa a lemezt csak nemmehet a chipp. Valaki tudja hogy mit nézhetnék meg? A chipp vesezékeit átnéztem ott minden jó. A reset is mûködik. Sõõt a chip is melegszik ha bekapcsolom. A chipp panelján a reset vezetéke után van egy pici alkatrész. Azt hogylehet kimérni ? Miaz valójában?
Köszi a választ elõreis. Jaszy
Engem is érdekel egy megbízható csippelõ a ps2-eshez budapesti elérhetõséggel
Köszi
Szeretnék vásárolni PS2-õt. Néztem a golemkonzolnál 43e Ft chipelve.V12-V16-ig Myth Lite 600-at használnak vagy V1-V12ig Modbo 2.1-et. Mi a véleményetek? Mit jelent a fejvédelem? Nem szeretném, ha Kisfiamnak fél éven belül meghalna a gépe. Volt aki SwapMagicet ajánlott. Ezt hol lehet beszerezni? No és mennyiért?
Köszönöm elõre is a válaszokat!
Gábor
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
Tegnap ejszaka meg jatszottam az irott fifa street2-vel es delben el akartam inditani de azt a bizonyos piros kepernyot hozza ki...Eddig tokeletesen mukodott a chipes gepem , de most nem tudom mi van vele...Az osszes irott jatekbol egyet se ismer fel...Viszont az eredeti jatekok mukodnek?
Valaki nem tud segiteni mi lehet a gond ?😮 elore is koszi
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
Hanem 833-as hibakód az régióhiba, ezért kéne az NTSC-t átkonvertálni PAL-ba. Vagy elég az IDszámnál a 4. kockánál nem 30-ast (NTSC) hanem 40-es számot írni be? (PAL)
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Vagy lassu lesz a NTSChez képest(egyböl észrevenni amugy,ha nyomtad a NTSC verzioját),vaaaagy elcsuszik a kép.
De ez pölö: jó a ntsc gondra ( márha az a baj hogy fekete fehér a kép):
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
van programom amivel lehet a iso fájlokban az ID számot átpecselni, lehet ezt rontottam el.
Valaki mondjon már legyen szíves egy boltot, tel. számot, vagy linket ahol olyan emberekre találok akik hajlandók PS2-õt chippelni, mert már nagyon nyomnám ki az iso-jaimat és játszanék velük, de ahhoz egy chip sem ártana 😊
Isten most nem ér rá,segíthetek?
kgabi01: Ebben viszont tudok segíteni. A www.konzone.hu-n van egy fórum, a címe: PS2 online beállítás. Abban említik, hogy a "biztonsági másolat"-al írt játékokkal hogyan lehet (vagy nem lehet, ezt most fejbõl nem tudom) online játszani. Olvasd el. De ha kérdésed van, ott már ne tedd fel, mert halott a fórum. Ott is feltettem az én kérdésemet máj.18-án, és azóta válaszolnak. 😊
Asus P5VD2-MX | Intel Core 2 Duo 1,86GHz | 3GB DDR2 533MHz RAM | ASUS EN7600GT 2HTD/256M VGA | Samsung 320GB/7200RPM SATA HDD
Ha jól emlékszem vki azt mondta,hogy át kell írni a lemez "ID(??)-jét". De hogyan?
Nézd meg melyiket a legkönnyebb beállítani és azt vedd meg.
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
Már korábban is gondolkodtam, hogy beruházok egy routerre, de most nem halogathatom tovább.
Nem tudtok véletlenül egy jó routert ajánlani? Mert hallottam olyasmit, hogy nem mindegyik router mögül lehet normálisan DC-zni, vagy nagyon bonyolult a beállítása, hogy aktívban oszthassam meg a dokumentumaimat. <#alien2>#alien2>
Még1x köszi.
Asus P5VD2-MX | Intel Core 2 Duo 1,86GHz | 3GB DDR2 533MHz RAM | ASUS EN7600GT 2HTD/256M VGA | Samsung 320GB/7200RPM SATA HDD
a router képes a pc hálozati kártyájának - chello fele lejelentett - MAC címének lemásolására (CLONE MAC ADRESS). Így a UPC, a PC és a modem közé beépített rouetrrõl hiszi azt, hogy az a te számítógéped. A routerbe viszont akár 4 vagy több számítógépet ps2t is tudsz így csatlakoztatni.
ja a fifa egy fos😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Szeretném a segítségeteket kérni. Próbáltam a Slim PS2-n a netet beállítani és nem sikerült. Chello-s netem van. A netet egyenesen a PS2-be kötöttem be, tehát nem routeren vagy pc-n keresztül. Megadtam mindent, amit kell, tehát IP-t, maszkot, átjárót, és DNS1-2-t, amiket a pc-bõl szedtem (ipconfig). Ellenörzéskor a DNS-t nem fogadta el (DNS resolve failed. No response from server.(2) hibát produkál). Már fogalmam sincs, hogy mit írjak a DNS-hez. Ha automatikus beállítást választok, akkor persze már az IP-nél leáll az ellenõrzés. Tudtok ebben segíteni?
Elõre is köszi.
Kipróbáltam, de ha kikapcsolom a chippet, nem indítja el. És nem tudom, hogy én csináltam-e rosszul ezt a DNAS dolgot, ezért örülnék neki nagyon, ha valaki segítene és leírná nekem részletesen, hogyan kell.
Találtam egy régebbi írást itt a másolt játékok ID átírásához. A helyzet az, hogy én is kipróbáltam, készítettem iso-t, windip-pel átírtam arra, amit a neten találtam (az ntsc stimmelt, viszont nem vágom, mik azok az x-ek, pl. XX XX 12 23 45, de ha jól értettem, oda tök mindegy mit írok be 0-9-ig vagy A-F-ig). Szóval átírtam, aztán kiírtam, viszont azt írja, amikor a nemtre mennék, hogy ,,DNAS error(-833)". Ez miért lehet? Mondjatok lécci valami mûködõ megoldást.
Köszi
Lenne egy igazán ideillõ kérdésem: van egy PS2 slimem, chippel, nettel. Van-e rá valamilyen mód, hogy a másolt játékokkal játszhassak online-ban?
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Csipelésre tuti helyet nem hiszem hogy bárki ajánlani fog, nem szívesen vállalná fel bárki is, ha mégis összegányolnák a géped. De ha visszaolvasol szóbakerült már egy-két konzolbolt ahol megpróbálhatod.
elõre is köszi!