System of A Down
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
de ez az õ döntésük volt
Regards,
Amúgy nem is fog meg a zenéje.., Serj szólócucca sokkal jobban bejön.
amúgy kb ja ez volt az ok, nomeg serj is szólókarriert akart inkább
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Csak hasonlítsátok össze a két felvételt...
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
We are excited to announce that System will be playing some dates together in 2011.
We also want to thank you for your loyalty and support, not only to System Of A Down, but to all of our solo efforts as well. We have no master plan of sorts - we are playing these shows simply because we want to play together again as a band and for you, our amazing fans. We look forward to seeing all of you!
For a list of tour dates, and on-sale information, go to the NEWS section at systemofadown.com
Peace,
System Of A Down
Pain is inevitable. Suffering is optional.
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
lejátszották az összes dalt az Elect the Deadrõl, meg asszem két feldolgozást (egy biztos, a Holiday in Cambodia a Dead Kennedystõl, arra emlékszem)
na gyorsan belehallgatok abba a Scars albumba, még nem ismerem :)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
az új Scars lemez viszont eléggé rendesen bejön, eléggé könnyû szám az összes, pár meghallgatás után már voltak kedvenc számaim belõle, nagyon könnyen emészthetõ, dallamos anyag.
(index.hu)
Amúgy voltatok Serj-koncerten? Szerintem jó volt, de lehetett volna jobb is... például úgy, hogy egy az énekes hangjára épülõ zenekarnál lehet rendesen hallani az énekest. Hát ez nem jött össze, jól elb...ták a hangosítást. Azért a hangulat nekem bejött.
A They say ahhoz képest h egy elég egyszerû szám nekem nagyon tetszik. Bár várok már arra a pillanatra amikor bejelentik h új lemezt adnak ki mint soad:)
laza 1 hónapja kint van ez a szám, 29-én megjelenik az album!
A Youtube-ra feltöltötte valaki, láttam is. Tényleg nagyon jó lett.
KoЯn
1 hete nincs, hogy ott néztem meg, és nem vagyok ott egy power user..
Akkor jó, ha kijött idõközben, de nem értem, minek vártak ennyit.
KoЯn
serjtankian.om
Money klipje szvsz a legjobb <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Ja, amúgy miért van az, hog yminden számnak kijött a klippje, csak a Money-nak nem? :/
KoЯn
Amúgy azt is meg tudom érteni, ennyi év SoaD után szokatlan egy ilyen lemez.
KoЯn
Empty Walls (!)
Money (!!)
Feed Us
Saving Us
Honking Antelope
Beethoven's Cunt
(bár írhatnám szinte az összes többit is)
szerintem találsz rajta neked tetszõ számot. ez az album egyébként minden, csak nem gáz. odabasz.
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
Egyébként sztem sincs semmi baj azzal a két utolsó albummal, de ez a Serj album egy vicc, sajnos nagyon nem jön be, szerintem totális gáz. :(
Qwerty4
Ettõl még persze a SoaD a legjobb, nem is vitatom, de Serj albumát nem kéne lebénázni. Más, szokatlan, de nem béna.
KoЯn