System of A Down

Oldal 1 / 44Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marki
<#smile>

KoЯn

tigeroo
Cigaro
skinnyman
http://www.youtube.com/embed/NYblpyVo_cc

Regards,

Kongy
http://www.youtube.com/v/8cGpxNYQ6bw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

sz4bolcs
Nekem amúgy baromi szimpatikus az a hozzáállás soadnál, hogy amikor már nem volt kedvük együtt dolgozni, nem erõltették, de nem is oszlatták föl a bandát, hanem békében elkezdték csinálni a maguk projektjeit.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

tigeroo
hát ez olyan mint a rhcp, kedvenceim amióta a by the way klippjét megláttam 12 évesen, de frusciante nélkül én nemtudok azonosulni velük, és szerintem frusciante is szar projekteket csinál azóta :l

de ez az õ döntésük volt
skinnyman
Jo az is pedig, mondjuk en eloszor magat az albumot hallgatnam, utana csak a koncerteket

Regards,

sz4bolcs
Nézek egy Scares of Broadway koncertfelvételt, fószer úgy néz ki, mint Jim Morrison a lejtõ alján. Nem seksi xD
Amúgy nem is fog meg a zenéje.., Serj szólócucca sokkal jobban bejön.

tigeroo
énis pont 1-2 napja vettem elõ a mezmerize - hypnotize albumokat is , hihetetlen jól nyomta...

amúgy kb ja ez volt az ok, nomeg serj is szólókarriert akart inkább
skinnyman
Hallgasd meg a Scars on Broadway-t, amiben o a fo enekes :)

Regards,

sz4bolcs
Mostanában egyre több SOAD-t hallgatok, és ami így jobban belemerülve meglepett, hogy Daron énektudása nem sokkal marad el Serjétõl. Annyira nem, hogy egyedül is teljes értékû frontember lehetne, és látszik is rajta, hogy nem áll tõle messze. Rock bandáknál szerintem ez viszonylag ritka, nehezen tudom elképzelni, hogy nem szült belsõ ellentéteket, hogy Daron szerepe a gitártudása miatt ennyire behatárolt..

Csak az a baj, hogy ez nem csak a Suite Pee-nél van így.Nézz csak meg más 2011-es koncert felvételeket, a hörgések/üvöltések 80%-a elmarad...

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

skinnyman
Tenyleg mashogy nyomja de a halalhorgest neha azert odatette igy is :)

Regards,

Nagyon szeretem nézni az élõ felvételeket SOAD koncertekrõl.Valami viszont iszonyatosan szúrja a szememet és nagyon zavar.Mégpedig az, hogy Serj annyira hanyagolja az "üvöltéseket" és annyira nincsen meg az a régi "toporzékolás", amit kb 2005-ig tudtak produkálni, hogy az valami elszomorító :( Vagy ezzel a véleménnyel egyedül vagyok?
Csak hasonlítsátok össze a két felvételt...

http://www.youtube.com/v/OO50RlxUb6Y&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://www.youtube.com/v/28_DcIgVDhQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

5c0rp330n
dede, van, pont azt nezegettem. valami 26k korul lehet kapni. csak pl nemtom hogy jutnek haza meg ilyenek, ejszaka mar nincs vonat..

Csak az a baj,hogy 40 ezret kéne fizetni és sajna nincs napi jegy..:(

5c0rp330n
jaja, en is pont azt nezegetem..

Menni kéne, június 13-án Novarock! <#mf1>
bujcsik555
ááááááááá, muszáj lesz kimenni, belehalok ha ne jutok el

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Lacee
ééééés jönnek ide a szomszédba is, június 13-án Novarock koncert!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

5c0rp330n
Hello All,

We are excited to announce that System will be playing some dates together in 2011.

We also want to thank you for your loyalty and support, not only to System Of A Down, but to all of our solo efforts as well. We have no master plan of sorts - we are playing these shows simply because we want to play together again as a band and for you, our amazing fans. We look forward to seeing all of you!

For a list of tour dates, and on-sale information, go to the NEWS section at systemofadown.com

Peace,

System Of A Down

Gell97 kolega
Ez a Daron :D Sugáá
http://www.youtube.com/v/5vBGOrI6yBk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

DJ RX7
most emésztem

:3

5c0rp330n
uj serj album amugy kurvajo szvsz

de lassan kurvara osszejohetne mar a SOAD megint..

5c0rp330n
itt meg vmi klipfeleseg hozza

5c0rp330n
itt az uj szam

5c0rp330n
serjtankian.com check, uj szam

PJack
mesteri
http://www.youtube.com/v/Be-loLSUWT0&fs=1&rel=0&color1=000000&color2=000000" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

5c0rp330n
soad1.uw.hu, már nincs meg csak google tárolt változat..

Triple H
soad1?

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

5c0rp330n
mi lett a soad1-el? :S

Marki
Nekem már megvan. Nem lett rossz, de jobbat vártam.

KoЯn

Lacee
való igaz, rövid volt, de hát egylemeznyi dalból nehéz is háromórás show-t rögtönözni :)
lejátszották az összes dalt az Elect the Deadrõl, meg asszem két feldolgozást (egy biztos, a Holiday in Cambodia a Dead Kennedystõl, arra emlékszem)

na gyorsan belehallgatok abba a Scars albumba, még nem ismerem :)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

5c0rp330n
egy egészestés koncertre talán elmentem volna, de egy ilyen kis sziget féle szösszenetre annyira nem vágytam..
az új Scars lemez viszont eléggé rendesen bejön, eléggé könnyû szám az összes, pár meghallgatás után már voltak kedvenc számaim belõle, nagyon könnyen emészthetõ, dallamos anyag.

Lacee
"Az már kiderült, hogy 2009-ben sem lesz System Of A Down koncert a Szigeten, a banda frontembere, Serj Tankian, aki szombaton lépett fel a fesztiválon, közölte: jövõre sem fognak még koncertezni, mert a zenekar tagjai közül mindenki a saját szólóprojektjét viszi tovább."
(index.hu)

Amúgy voltatok Serj-koncerten? Szerintem jó volt, de lehetett volna jobb is... például úgy, hogy egy az énekes hangjára épülõ zenekarnál lehet rendesen hallani az énekest. Hát ez nem jött össze, jól elb...ták a hangosítást. Azért a hangulat nekem bejött.

joshua
Itt meg már a Chemicals-t is meg lehet hallgatni.
A They say ahhoz képest h egy elég egyszerû szám nekem nagyon tetszik. Bár várok már arra a pillanatra amikor bejelentik h új lemezt adnak ki mint soad:)

5c0rp330n
Scars on Broadway - They Say
laza 1 hónapja kint van ez a szám, 29-én megjelenik az album!

5c0rp330n
egy olyan 5 éve én is ezt mondtam :) persze azóta is nagyon szeretem.

John Cena

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Marki
Több klipnél is elõfordult.

A Youtube-ra feltöltötte valaki, láttam is. Tényleg nagyon jó lett.

KoЯn

5c0rp330n
ez furcsa, most látom h a hivatalos oldalról leszedték :o
1 hete nincs, hogy ott néztem meg, és nem vagyok ott egy power user..

Marki
Serj Youtube oldalán még nincs fent :D

Akkor jó, ha kijött idõközben, de nem értem, minek vártak ennyit.

KoЯn

5c0rp330n
annak már rég kijött, mint az összes többinek.
serjtankian.om
Money klipje szvsz a legjobb <#eljen><#eljen>

Marki
Igazából a P.T.L.A.P.T.A-n kívül mindegyik hallgatható :D

Ja, amúgy miért van az, hog yminden számnak kijött a klippje, csak a Money-nak nem? :/

KoЯn

Marki
Nem konkrétan Neked szólt, hanem azoknak, akik negatívan nyilatkoztak.

Amúgy azt is meg tudom érteni, ennyi év SoaD után szokatlan egy ilyen lemez.

KoЯn

5c0rp330n
hallgasd meg ezeket:
Empty Walls (!)
Money (!!)
Feed Us
Saving Us
Honking Antelope
Beethoven's Cunt
(bár írhatnám szinte az összes többit is)

szerintem találsz rajta neked tetszõ számot. ez az album egyébként minden, csak nem gáz. odabasz.

Triple H
én nem azt mondtam, h egy szar az egész, egy számot hallottam, az nem jött be annyira, és kész!

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

Qwerty4
Szerintem elég elolvasnod itt az SG-n az album/ok megjelenésekor íródott hozzászólásokat...vagy más SOAD fórumokat böngészni.
Egyébként sztem sincs semmi baj azzal a két utolsó albummal, de ez a Serj album egy vicc, sajnos nagyon nem jön be, szerintem totális gáz. :(

Qwerty4

Marki
Serj albuma nem egy matál album, hanem kis túlzással egy színpadi mû. Érzelmes, igényes, lágy rock zene. Még ha puha is az album, vannak rajta nagyon jó számok, pl. az Empty Walls, vagy Beethoven's cunt.

Ettõl még persze a SoaD a legjobb, nem is vitatom, de Serj albumát nem kéne lebénázni. Más, szokatlan, de nem béna.

KoЯn

Triple H
pl mert nem a SOAD játszik, hanem vmi nemtomkicsodák. és Qwerty sztem a Mezmerize a legjobb album, mindegyik számot szeretem róla, nem tom ki az a fa** aki leírja a Hypnotize és a Mezmerize albumot.

Oldal 1 / 44Következő →