Daemon-tools probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként próbáltam úgy is hogy a saját otthon DvD-mrõl kiszedtem az Iso-t, a gépre másoltam, a gépen lévõ Iso-t mountoltam a PowerISO-ba, és megpróbáltam kimásolni a fájlokat. A data2.cab fájl, ami a legfontosabb meg 80%-nál ledöglött. Azt írta ki hibás.
Pedig azt a darabolt állományt a saját DvD-rõl másoltam át. Ugyan így viselkedett a letöltött 2 fajta is, és az EaWFoC is.
Mi a pokol folyik itt? Megdöglött ez az opció a gépen?
Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!
Ha uTorrent, bitTorrent programmal töltöd, akkor mikor kiírja, hogy 100%-ra lejött, akkor az biztos, kivéve, ha valamilyen program (lehet kártékony is vagy tiszta) nem teszi hibássá.
Kérnék egy kis segítséget.
Mountolom a Daemon tools-ba az img fájlt, elkezdem a telepítést, aztán kb 80%-nál kiírja hogy xy nem elérhetõ többé és leáll a telepítés. Nem csak egy valaminél írja ezt ki, bármit teszek be és telepíteni szeretném eljut idáig és megdöglik. Úgy csinál mintha nem is lenne mountolva semmi.
Kipróbáltam a PowerIso-val is, ugyan ez, csak az katasztrofális hibát jelez ki. Ez mi a fenétõl van?
Mindkettõbõl a legjobb és legújabb verzió van meg. Természetesen letöröltem az egyiket mikor a másikat felraktam, és a gépet is újra indítottam. Régóta használok már ilyen programokat, magát a progit tudom hogy kell használni, de ez a hiba elõször látott dolog eddigi életemben.
Mi a fene baja van?
Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!
Lenne egy problémám és hátha tud valaki segíteni!
A daemon-tools program az alábbi hibaüzenettel (nem)indul: "Internal Setup Error (error code 256)".
A hivatalos forummal nem boldogultam mert ott sem leltem megoldást és mert szegényes az angol nyelvtudásom.
Esetleg, ha valaki tudná a megoldást, azt nagyon megköszönném.
feltettem a deamon tools-t és beállitottam a meghajtok számát, aztán meg letettem a gépröl és most a sajátgépben nemtudom megnyitni a meghajtokat mert hiányzik valamilyen RECYCLER\....com fájl..valaki segitsen mit csináljak most?:S:S:S
Segítséget akarok kérni!
A daemon tolls nem nyitja meg a programomat. 3,2 G a mérete. Berakom a dvd-t a meghajtóba, majd csatolom a DT-hoz, és,-
Ezt irja ki:
"A képet nem sikerült csatlakoztatni. Érvénytelen képfájl."
Mi lehet a gond.
Ha rákattintok a fájlra, egybõl néróval akarja kiirni.
köszike
Elore is Yhx!
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Nekem is ezt a SCSI driveres dolgot írja ki.. Viszont nem is tudok semmit sem csinálni, mert ha elindítom a progit, akkor meg azt írja ki, a please waites szövegnél, hogy:
Unable to add adapter. Unable to open file in kernel mode.
Ezután látszólag elindul a dt, de ha ráklikkelek, akkor meg azt a SCSI-s hibaüzenetet írja ki, aztán bezárul..
plz help! 😊
Ezt azért írja ki mert nem engedélyeztél egyetlen vírtuális meghajtót sem!
Üdv
Olyan problémám van, hogyvamikor elindítom(-nám) a DAEMONTools-t akkor a következõt dobja ki:
Hogyan lehetne ezt helyreállítani/megszüntetni?
kikapcsoltam úgy h piros legyen a jel de nem jött be,ezt hogy lehet megoldani??
Én abban szeretném a segítségeteket kérni hogy amikor el akarom indítani a Daemon Tools-t akkor azt írja ki hogy "A virtuális SCSI meghajtó nem található." Ha valaki tudna nekem segíteni azt meg köszönném!!!!!!
E-mail címem: [email protected]
Köszi!
Olyan problémám van (és még rajtam kívûl jópár ismerõsömnek) hogy nem tudom feltelepíteni Vista alá a DaemonTools-t. Próbáltam a 4.08-al a 4.09-el és a 4.091-el is. Telepítés közben újraindul a rendszer (ez eddig természetes) de újraindulás után újra kéri az újraindítást, és ez így tovább a végtelenségig! Tud valaki segíteni?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Olyan problémám volna hogy egy XP ráinstall után a DT nem mûxött, na mondom uninstall meg reinstall aztán jó lesz, de nem. Feltelepités után amikor meg akarja csinálni a virtuális meghajtót akkor az XP felismeri az uj hardfware-t és "VAXSCSI Controller"-t akar installálni aminek következtében kiirja hogy a telepités során hiba lépett fel mert tiltott az eszkösz vagy az ami használja és a sárga felkiáltójellel együtt kerül be az eszközkezelõbe. Na és innentõl fogav semmilyen virtuális meghajtó nem megy. NForce4 ultrás Gigabyte alaplap, probáltam az nfroce drivert ujra rakni e semmi. Hiba marad mindig ugyanaz. Ha valakinek van valami ötlete akkor az please help me !!!
Anti-Blax
Telepités
A virtuális meghajtókat ki kell kapcsolni, unmountolni hogy a sajátgépben
csak a fizikai meghajtók látszódjanak!!!
Különben ghost vagy rendszer install (én a daemont ki is kapcsoltam bár
valószinû nem szükséges)
Anti-blaxot ezután lehet telepiteni.
Az óra mellett megjelenik egy cd ikon ezen jobb egér klikk.
Setting kiválaszt.
Kis ablak jelenik meg felül három cd emuláló: Daemon,Alkohol,Blind W.
Alkohol elérési útvonalat automatikusan beállitotta
(vsz a daemont is ha be van kapcsolva) ha nem az tallózással megoldható.
Alatta first,socond...stb(elsõ,második...hatodik) gém beállitás.
Lejebb jobbra a gém exe mezõ mellette tallózás gomb(..).
Én a NfsMW-ot választottam Anti megvizsgálta és securom5-öt autó beállitotta
(a securom7-et kézileg kell beállitani).
Játék neve beugró ablakba nfs(ide bármit irhatsz amirõl megismered majd a
játékot)
Device beállitsásnál device0 választottam majd a Use Daemon rádiógombot
Alatta a cd kép elérési útvonalát. Majd ok.
Óra mellett a cd jobb egér klikk, legfelsõ menüpont run game klikk nfs klikk
device0 ok, a játék elindult.
Azért irtam ezt a kis bemutatót mert olvastam a fórumon sokakat megszivatott ez
a progi, ha valaki rászánja magát a használatára itt van nekem igy sikerült.
Letölthetõ(valamelyik tükör(mirror) csak jó lesz)sok okossággal együtt:
http://cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils_8.shtml#Anti-Blaxx
Ui.😛eerGuardian-t használjatok ingyen tölthetõ a Phoenixlabs.org oldalról.
Meglátjátok mennyien kiváncsiak a szgépetek tartalmára jogvédõ szervezetek,
kormányok, egyetemek....akik eddig láthatatlanul kutakottak.
Segítsetek nekem!!
Most töltöttem le elõször .daa kiterjesztésû fájlt és nem tom megnyitni.
Mivel lehet vagy hogyan?
Köszi elõre is!!
segíjjetek ez mit jelent
please naon kell a help
In Flames and Star Wars forever!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://misterxp.uw.hu/mrxp/index.php?oldal=keret&x=x&tipus=trukkok&belso=trukkok&e=hibak_on
itt valahol...talán...😊
nálam az alaplapcserén nem újrainstallálás mûködött tegnap.
Mi lehet a baj es hogyan tudnam visszatenni?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
vagy egy linket hogy honnan szedjem le
Honnan tudom leszedni az Anti Blaxxot ?????? Plz segitsetek
Vagy hogy tudom elinditani az L.a. Rusht
Van egy 670megás .daa kiterjesztésû file-om. Azt gondoltam jó lesz démonba de nem. Valakinek van ötlete, hogy tudom megnyitni?
Daemon 4.03HE -t hasznalok 1 virtualis meghajtoval.
Eloszor is feltelepitettem a POP3-at (1DVD) ...DVD-iro lehuzva, game bemountol, telepit és inditaskor muxik!
A Suffering2 is S.F.-os igy tehat azt is igy kõ, de 3CD-s és ez a baj forrasa! ...DVD-iro lehuzva, gamecd1 mountol ám mikor a 2CD-t kero panel megjelenik, akkor ugyebar a cd1 helyere mountolom be, csak ekkor egy panel jelenik meg 3 gombbal és kiirja, hogy "UNABLE TO MOUNT IMAGE. DEVICE 0 HAS OUTSTANDING OPEN HANDLES."
1- ismét 2- kihagyás 3- leállítás. Az ISMÉT gombot hiaba nyomom ujra ugyanez a panel lathato. Masik ketto megnyomasaval eltunik a panel és a game 2CD-t kero panelja marad OK és CANCEL gombokkal... gondolná az ember, hogy megoldodott a problema, 2CD mountolva es megnyomom az OK-t! NEM TORTENIK SEMMI ugyanugy marad a 2CD-t kero panel es hiaba kattintok az OK-ra semmi, ha cancel-ra kattintok ertelemszeruen az addig telepitett 1CD torlodik!
Az erdekesseg csak most jon!
Megprobaltam ezt mas tobb CD-s game-el, hatha a daemon a xar; majdnem igazam lett! Elkezdtem telepiteni a Stubbs The Zombie (3Cd-s) game-et es mikor a 2CD-t kero panel megjelent bemountoltam az 1CD helyere és megint megjelent a panel 3 gombbal és kiirta, hogy "UNABLE TO MOUNT IMAGE. DEVICE 0 HAS OUTSTANDING OPEN HANDLES."
1- ismét 2- kihagyás 3- leállítás. Megnyomtam a kettest vagy a hármast szinten eltunt, maradt a game 2CD-t kero panelja es megnyomtam az OK-t! LÁSSATOK CSODÁT - folytatta a telepitest!
Nos csak egy kerdesem van, hogy tud vki segiteni, miert csak a Suffering2 3CD-s game-et nem tudom telepiteni? A 3 fajl jo, mert kiirtam cd-re es ugy feltelepul, csak ugy meg nem idul, ugyebar DVD-ROM-bol telepitett!
Elore is koszi
hiába van fenn a daemon és a virtula cd hide.. nem akarja a galád...
ha valakinek van v. mi tippje, megköszönném: [email protected]
az mitõl van hogy a virtuális meghajtó valamikor láthatatlan. beillesztek egy képfájlt és nem tölti be. azt írja ki hogy nincs ilyen meghajtó amikor rákkatintok a totalcommanderben a virtuális meghajtóra. Alcoholnál is ugyan ez a szitu.
Nincs semmi kedvem újra formázni a gépet. De azt kéne ennek a szar windowsnak.
ha valaki tudja hogy mi a bibi akkor az írjon
elõre is thanks
Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500
You probably have some 3rd party add-on installed, e.g. awxDTools - these add-ons must be un-installed, and you've to wait for v4 compatible version.
If you don't have any 3rd party add-on installed, there was probably a problem with un-installation of previous Daemon Tools version during v4 installation. Do as follows:
- Un-install v4,
- re-install previous Daemon Tools version you had installed (e.g. v3.47),
- reboot when prompted,
- un-install v3.47,
- reboot when prompted,
- re-install v4
Note that the reboots are required to ensure correct driver in- and un-installation.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
A Daemon tools 4.0 installálása és a REBOOT után azonnal felugrik egy ablak: "PRODUCT NOT INSTALLED" felirattal, amit csak ok-ézni lehet...A progi és a game azonban mûködik... Hogy lehetne ezt az üzenetet „kiütni”?
---------------------------
Hiba
Product not installed!
OK
antiblaxx-t meg felejtsétek már el.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci