The Swedish House Mafia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
jó azért oda nem juthatnak, mert a zene minõségi. legalábbis még. csak gondolom rájöttek, hogy ha vmi rapperrel együtt dolgoznak, az több rajongót hoz, lehet videóklippet csinálni, és nyomni ezerrel a világnak hogy mi vagyunk a SHM. de remélem csak ez az év amit "kisérletezésre" szánnak, és gyorsan elfelejtik.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

BASSZUS ez de rossz egy vokál jézusom!!! :S
ne legyenek már guetták könyörgöm...😞

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Hátha lesz sima is..

WuFraZselic
a picsának kell ez a vokál. a szám hatalmas, de bõven elég lenne az Instrumental version...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Axwell azért még hozogatja a színvonalat
Várok és várok és várok mikor lesz már Centre of the Universe
Axwellben én valszeg sosem fogok csalódni, mert a saját szerzeményei mindent ütnek szal vitathatatlan nálam... boy megjegyzése pedig sajnos igaz!

nekem Angello kezd eléggé unszimpibe átmenni, eszméletlen hogy nyomja magát...

kicsit erõs megfogalmazás, de van benne igazság.
eddig Ax tartotta bennem a lelket, de már õ sem az aki 1-2 éve volt...
Prydz viszont szépen hozza a színvonalat, minden hónapban van valami megjelenése

Zseni még mindig

SHM = lassan "beguettásod" - nak
(és érzem most kapom majd az oltást 😄)
hatalmas. <#eljen>

WuFraZselic
ez mekkora lesz 😊 a híres "nokia id" 😄

WuFraZselic

WuFraZselic
holnap! vagyis már ma ;>

😊

amugy srácok nem tudtok vmi oldalt ahol olcsón lehetne SHm pólóhoz jutni? 20euro a fórumukon, de kiváncsi vagyok ti tudnátok e vmi jó kis oldalt ahol olcsóbban is hozzá lehetne jutni 😊

külön üdvözölte az sg fórumos társaságot, mondta hogy majd beköszön <#vigyor3>

amúgy nem volt idõ nagy beszélgetésre mert elég hamar vitték a biztiõrök elfele....

miket mondott még? 😛

Szerintem a régi klasszikus verzió jobb.....
Köszi szépen srácok 😊

WuFraZselic
meg is van 😄

Carl Kennedy & Tommy Trash Feat. Rosie Henshaw - Blackwater (Nyx, Syrinx & Nelio Remix)

WuFraZselic
a part_8 végén lévõ zene KELL 😄

WuFraZselic
az hogy lehet 😄

jaja, ez a Two, de azt mondta Ax a buli után hogy neki sok köze nincsen a zenéhez 😊

na felment közben az összes videóm

LINK

WuFraZselic
azt írták páran, ez az új SHM szám (Two)

hát nemtom, az biztos hogy Tinie Tempah-rel lesz közösen. aztán persze lehet ez az 😄

Nem volt rossz buli......sok 15 éves tökkkész ember elveszi az életkedvét az embernek, a kúltúrált bulizás fogalma már rég ismeretlen

Egyébként valaki nem tudja mi volt az a szám amit az Ultra Nate - Free acapellával játszott ?! (Zongorás téma)
WuFraZselic
ez egy teenage engineering op-1 =)

nem volt rossz ez a mai buli, bár a RIO törzsközönség hozta a formáját és Ax nem tolta le a Center Of The Universe-t sem...

remélem nem gondolta komolyan a végén hogy "see you next week in Ibiza <#gonosz1>

videók hamarosan!

háhá mester, ördögöd van! 😄

kattanj ide

sziasztok a klipben miféle hangszer van, vagy egyáltalán mi ez? Bocs ha ilyen tudatlan vagyok de érdekel 😊

08.19. Laidback Luke @ Rio (05.23-a után)...és nem lesz Angello & Ingrosso & AN21 08.20-án, helyette Disco'sHit...csak gratulálni tudok.

hát ez egy hatalmas no komment............

redbull0304
Én + haverom csatlakoznánk! Majd küld el a számodat, ha tavaly óta változott! Mi direkt nem vettünk elõvételbe jegyet, Luke-ra is 1500ért vettük Rió elõtt egy sráctól! 😊

desigo
before piázáshoz ki csatlakozna? ja és van már elõvételes jegyetek?

WuFraZselic
HÁZISTEN 😄

ez korrekt lesz 😊

na eljött ez a hét is!

Jaaa értem értem 😊
Amúgy megy valaki erre az agárdos dologra ?! vagy már volt ?! 😄
WuFraZselic
igen, ez így van. szóval ennyi köze van HSIN-hoz 😄

WuFraZselic
ezt úgy értettem, hogy sven väth 34edjére jött soundra, pvd - oakenfoldot kb 5-7 éve lett volna értelme nyomatni, guetta vicc kategória. ide simán befért volna Dirty South, nem értem miért a Part fesztiválra akarták hívni (ami szépen el is marad...) természétesen nem zenei stílusra értettem 😊

"szerintem a sound fellépõk 95%nál jobb dj 😄"

Én bírom DS-t, de a sound fellépõihez hasonlítani hülyeség mivel "zenei stílusában" egy dj sem volt. (guettát meg nem sorolom közéjük)
ja, aztán egyszer csak eltünt a neve a plakátrol, lett helyette dons meg laurent wolf ( utobbit inkább nem minõsiteném 😄), de Dirty bácsi europai turnés plakátján még mindig szerepel a part fesztivál...

én azt hallottam h tul drága volt neki a vokál a HSIN esetében, és persze Guetta bácsi gondolom az aznapi zsebpénzéért megvásárolta J.McKnight vokálját rá kb 80ezer euróért...

WuFraZselic
hát azt mondta is Dirty South, hogy a how soon is now-hoz annyi köze van guettának, hogy felvette a vokált francaio-ban.

#1891 amúgy érdekes, hogy PART fesztiválra hívták csak DS-t (ami el is marad...), szerintem a sound fellépõk 95%nál jobb dj 😄

mellesleg én nagyon birnám dijazni, ha jövöre guetta helyett a mafia-t hivnák a soundra, tuti elmennék, 1000000x nagyobb hangulatot csinálnának ennél a piperkõcnél, sõt még dirty bácsit is simán el tudnám képzelni

hát ja, Ingrossoékkal meg még elvileg együtt is dolgoztak a how soon is now-on... fura😄

WuFraZselic
ez a zene egyszerûen elképesztõ 😄 "technikailag" lehet hogy fényévekre van a LTWB-tól, de egyszerûen erre nem lehet nem bulizni 😄DD

hm én azt nem vettem ki jól, de szerintem az Guettára utal, és a "50 degree" címû csodájára, ami szánalmas másolat. amennyiben valóban jó a tippem, akkor elég nagy pofon guettának 😄 pedig nagyon spanolt velük Guetta miamiban. de hát ez van! az az ember tényleg ennyit tud csak 😊

óriási!! 😄 nekik szurkoltam én is a döntõben

amúgy kis megjegyzés a One videóklipphez:
nézzétek meg jobban, ki is az aki a végén ellopja a tracket <#miaz>

WuFraZselic
ezt muszáj 😄

ráadásul a kedvenc válogatottam 😄

WuFraZselic
Axcellent 😄

azt tapasztalom én is hogy nem mennek 😊

Center Of The Universe

<#szeret><#szeret><#szeret>