The Swedish House Mafia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

persze hogy megyek, elõtte melegítés túlparton a parkban!

WuFraZselic
vagyis Classis Remix, és Remode

amúgy itt a trailer 😛

(mostanában nem jönnek be ezek a videó beszúrások, szóval biztonság kedvéért itt a link 😄DD)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
mind2 verzióba kijön 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

redbull0304
Nothing But Love For You? Még mindig nem jött ki hivatalosan, vagy valami remixbe fog kijönni? 😊

Te is jössz Axra?

már csak egyet kell aludni és NBLFY!! <#szeret>

redbull0304
Én is többet vártam a kliptõl, eleje pedig tetszett, azt hittem nagyobbat fog ütni! :/

WuFraZselic
alap 😊

amúgy ez a klip meg hát nemtom, néztem tegnap, és attól félek hogy ilyen tizenéves keményarcok akik mtv-n nõnek fel, ezt fogják üvöltetni mer hogy látták a tv-be 😄 nemkéne SHM-nek mainstream utakon járni 😄

redbull0304
Jövõhét szerdán mindenki ott lesz Rióba? 😊

<#pias>

Artist …… : Pryda
Title ……. : M.S.B.O.Y The End
Genre ……. : House
Label ……. : Pryda Recordings
Catnr ……. : PRY018
Source …… : WEB
Quality ….. : 320kbps avg / 44.1KHz / Full Stereo
Duration …. : 00:16:13 (37.4M😎
Ripdate ….. : 30-06-2010
Store ……. : www.beatport.com

Tracklist … :

1. M.S.B.O.Y. 7:13
2. The End 9:00

http://oron.com/05sbyudte9db/Pryda-M.S.B.O.Y__The_End-PRY018-WEB-2010-320.rar.html

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

WuFraZselic
nem igazán, csak megláttam facebookon és rögtön linkeltem
egy új david tort zene van rajta Axwell edit-ben, meg egy DJ mix

azt hittem ezen már rajta lesz a Centre of the Universe, és a másik NBLFY verzió 😞

van rajta valami extra, ami eddig nem lett kiadva?

WuFraZselic
Axwelll - Volume 1 (< ez itt egy link)
VÉGRE!

Zamárdiban a szálláson két szabad hely kiadó még azoknak akik szeretnének
Balaton Soundra jönni de nincs szállásuk. Idõpont Július 8.-tól 12.-ig (4 éjszaka). RT pls aka légyszi oszd meg. Ha te vagy ismerõsöd lenne az aki jönne akkor írj. Bérlettel rendelkezõk elõnyben. Infók nálam...

Bocs a hirdetésért.

They know what is what, but they don\'t know what is what, they just strut - what the fuck

redbull0304

redbull0304
Nem volt rossz, csak iszonyat sokat kellett rá várni.

jót szólt? 😊 láttam még Tiesto is tolta szombaton...

redbull0304
Mikorra várható kb?

redbull0304
Tegnap voltunk Rióba Laidback-en, One is felcsendült! 😊

redbull0304
Zippy-n is fent van már.

WuFraZselic
jaja, és az még szánalmasabb ha így játsszák egy rádióba...

akkor tuti kiszivárgott valahol

És megszületett Steve gyermeke, ha minden igaz kislány.😄😄

They know what is what, but they don\'t know what is what, they just strut - what the fuck

WuFraZselic
nincs, hivatalosan

srácok, az új Axwell track, Nothing but love for you már kint van? lemaradtunk róla?

hallottam ma reggel hogy a rise-on már tolják

WuFraZselic
a One final verziója is nemsoká kintlesz beatporton, Pharell vokáljával

08.20. RIO

facebookon írta amúgy egy belõs az infot

Seb myspace oldalán még kintvan a dátum, reméljük sikerül rendezniük a dolgot

WuFraZselic
ez mikor hol lett volna?

(mert gondolom nem a Riosra gondolsz, ahhoz rise.fmnek nincs köze. vagymégis?!)

a szervezõk részérõl (RISE.FM)

redbull0304
Nincs repülõjegyre pénzük sajnos! 😊😄

Pénz hiányában?XD

állítólag Steve és Seb fellépése pénz hiányában lemondva <#szomoru1> reméljük nem igaz a pletyka..

WuFraZselic
na jah, Ericbe sosem lehet csalódni, a Viro baszott nagy zene xD

amúgy a One nem olyan mint a LTWB olyan szempontból sem, hogy azt napi 10x meghallgattad, míg a One-t esetleg nem -ebbe szerintem a vokál hiánya is közrejátszik-, viszont a One-t egy buliba egyszer beteszik, és kiírtja a népet 😊

Én is hallottam valami Vocal-os dologról. Egyébként hasonlóan érzek énis a One-al kapcsolatban. Pár napig hallgattam és beleuntam, pedig élõben tuti hogy leszakítja a fejed 😊
De addig is marad a Viro\Emos páros a toppon <#pias>
jaja sztem is így van ez, viszont ehhez a "One"-hoz nem akartak valami vocalt is? én úgytudtam hogy de...

WuFraZselic
ez érdekes, mert a visszajelzések alapján nagyobbra tartják mint a LTWB-t, teljesen más a két zene.
szerintem míg a LTWB-ban inkább Axwell érvényesült, a One-ban pedig Steve elsõsorban. vagyis hangzás alapján mindenképp
amúgy vélhetõen többet fognak együtt dolgozni a srácok, most is tervezik hogy bevonuljanak a studioba és alkossanak valamit 😊

Szerintem a One nem az nem az a vonal, amit a SHM képvisel. Egy két napig elhallgattam, de ennyi. Felejtõs. Meg sem közelíti a korábbi zenéiket, mint pl.: Leave the world behind.
redbull0304
Már mindenki! 😄

Valaki megvette már? 😊
WuFraZselic
kintvan a 'One', óriási, vegyétek 😄

az évtized zenéje 😊

Avicii mocskos nagy zenéket csinál, remélem nem fog ez a nagy sztárolás a rovására menni

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

ez nagyon jó....

WuFraZselic
Axwell, Steve Angello, Sebastian Ingrosso - One

Hivatalos megjelenés: Április 26

szép dallamos😄

WuFraZselic
mostmár Muzzaik myspace-én is így van fent 😊

amúgy nem bánnám, ha együtt jönnének a srácok, de így talán "nyugodt" szívvel utazom el 3 hónapos gyakorlatra júli végén (Ax buli asszem még pont belefér), hogy nem hagyom ki a SHM-et 😄

amúgy kicsit offtopik, tegnap jelent meg Tim Berg - Bromance (Avicii's Arena Mix), valami elképesztõ, ez az ember nem tud hibázni. le sem tagadhatná, hogy svéd! <#vigyor2>

Akkor vagy én értelmeztem félre egy információt vagy a vágyaimat láttam egy kommentben, vagy nem tom, nem adom ki a nevét akitõl én szereztem az hibás infót😄, de akkor jólvan hiszek nektek😄

én is errõl tudok <#pias>

July 21 2010 Rio with Axwell

Akkor te többet tudsz😄😄

WuFraZselic
bár én úgy olvastam hogy Július 21. Axwell