Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
..(még jo hogy az osszeillesztett papir soha nem lesz olyan mint az egybefuggo..azt ugy sem tudod elerni)
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
A mártogatós résznél a fehér tintát és a vöröst keveri össze mûanyaglapon és a blendert bele mártogatva festi az átmenetet.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Hátha a másikra is van valakinek 5lete ... azthiszem azt mártogatja a csaj. De mibe?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Tök jó amiket itt rajzoltok ... hál' Istennek :) sok a tehetség!
Viszont lenne egy kérdésem: Nem tudjátok véletlen, h ilyen filctollakat hol lehet kapni, és hogy köbö mennyibe kerül ?! Az alábbi linkelt videókon festenek ilyenekkel, és Nekem nagyon bejön :)
Promaker
FSketcher
Azt hiszem a két videóban különbözõ eszközöket használnak, de mind a 2 érdekelne. Ha ezekrõl valaki tudna valami infót, azt meghálálnám :) és elõre is köszönöm!

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Áruk természetesen a Cintiqeknek megfelelõ, a win8-as$2000 / $2500, az androidos $1500 / $1600 a háttértár méretétõl függõen.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Most találtam rá erre a fórumra, holott az Sg-s fórumok között szinte mindig találok bármilyen témában megfelelõt. Ahogy visszatekertem pár évet, láttam hogy itt egész színes a grafikus társadalom. Jómagam leginkább rajzfilmszerû rajzokkal foglalkozom, bár soha nem akartam, mégis valahogy ez jött. (majd lehet felteszek pár munkát) Ha nem veszitek tolakodásnak, egybõl kérdeznék is. Tudtok ajánlani olyan oldalakat, könyveket, magazinokat, bármit amibõl lehet némi inspirációt nyerni? Vannak olyan kis projektek körötökben, amihez lehetne csatlakozni? Szimplán könnyebb, szórakoztatóbb meg biztosan sokat tanulhatok a tapasztaltabbtól. Illetve hallottam errõl a stock fotózásról, mikor közvetítõ oldalakon keresztül adják el emberek a fotóikat, majd az eladásokból jutalék jár. Ez grafikákkal is így van. Van aki próbálta már?
A monitorok korrekt IPS panellel vannak ellátva. A színhûség szép, de általános használatra azért nem a legjobbak, kontrasztarányuk nincs az egekben és a képfrissítés is kimondottan lassúcskának mondható. Persze ezek a dolgok nem igazán lényegesek grafikai használatnál.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
PL. itt egy videó, de nagyon sok van youtube-on
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
De sok cég az Intous + Egy profi monitor kombináció mellett dönt, mert a Cintiq-ekbe került panel minõsége lehetne profibb (színtérlefedettség nem a legjobb állítólag, ami komoly munkáknál nagyon fontos). Ami ennyiért azért gáz.
nem igazság, miért ilyen drága???????
De tény a wacom a jó márka :)
A Trustok online-visszahanga sem túl kielégítõ. Ezeken kívül már tényleg csak a noname-gagyik léteznek.
Emellett nincs panasz a Wacom driverekre sem. Genius driverekkel sokszor nehéz életet lehelni a tablet teljes funkcionalitásába. Én sokat szenvedtem anno a Geniussal, hogy a Photoshop felismerje a nyomásérzékenységet.
Én úgy gondolom, érdemesebb egy kicsit többet rászánni, ha tényleg drágábbak (négy éve van Wacom-om problémamentesen, azóta nem igazán néztem árakat), mert hosszabb távon jobban kijössz, mintha évente kéne cserélni.
Ja és amondó vagyok, a Genius tollakba még mindig bele kell erõszakolni egy szerencsétlen ceruzaelemet, ettõl teljesen mentesültek a Wacom tollak.
http://prohardver.hu/tema/digitalizalo_rajz_tabla_tapasztalatok_tanacsok_stb/friss.html
DigirJztablat szeretnek venni, de kezdesnek kicsit dragallom a wacom markat. Esetleg tudnatok ajanlani egy megbizhatot, sok gombbal?
the world is mine
-----------
Caleb: hatalmas up! nekem bejön :D
----
és igen ezek után nem is tagadom le én sárkány buzi vagyok :D
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

http://stephaneginier.com/sculptgl/
Dynamic par szaz forintert kapsz 4-5 darabot es mindegyik vegeben ott a sajat hegyezoje (na persze az nem profi cucc)rengetegen hasznalnak csiszolo vasznat(smirgli papirt) szerintem jo megoldas, talan annyi baj van vele, hogy a maradek grafit port hova tedd, viszont olyan szogben hegyezed ahogy te akarod az nem egy utolso szempont.
Van layer a progiban csak nem tudom még tökéletesen kezelni. Pedig tudom, hogy úgy gyorsabb lenne meg szebb. Kereken 10 óra. Tudom ennyi idõ alatt többet lehetne kihozni belõle, de apródonként csinálom. Volt, hogy csak 20 perc idõm volt rajzolni.
Ami a videón van az konkrétan "Staedtler 502", de erre magyar nyelvû találatot természetesen nem hoz a Google, mást típust (ha van) meg azt sem tudom milyen néven keressek, mert eleve a töltõceruza, nyomós iron meg mindenféle idióta neveken fut, ráadásul az ebbe való betét hegyezõjének nevét kisakkozni már elég komplikált lenne. Egy szó mint száz semmilyen néven nem találok magyar webshopokban ilyen fasza hegyezõt, mint a videón és nagyon kéne :)