Fatal Frame 2

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
az a baj, hogy pc-n ez a fajta survival horror nem igazán gyakori, az elmúlt idõszakból max az obscure 2-t tudnám mondani

PSN ID.: Beegabor

már tulvok rajta😊
nem tudsz véletlen vmi szelelmes, v vmi igazan oltos ufos gammát?😊 tényleg bosc, h itt ide irok, de ti talán képben vagytok, nem csak buzi fps meg mmot nyomtok😊

Clive Barker's Undying?

szasztok, bocs h ide irok, bár sztem kifogastalan..😄
de nemtudnatok vmi eszmeletlenfokon hassonlo jatekot mondani, cask pc re? resident meg silentet hagyjuk ki pls, unscik, vmi ilyesmi kelelne, nézegettem muvikat rola, és be akarok szarni, szal vmi ugyaniylen kellene😄 a 2.rol néztem muvikat..

EmThor
thx

EmThor
3at beszereztem kicsivel 5ropi felett bontatlanul, ps3-on van pár grafikai hiba a kompatibilitási gondokból adódóan amúgy isten a game! 😊

Nagyon jó játékok.

Seth
Aha, mindegyik rész tetszett, végignyomtam õket. Bár soxor elég frusztráló tud lenni, fõleg a 2. rész, de éjszaka marhajó hangulata van ^^
Az a 14k marhadrága

EmThor
és jó? bár ha megvan gondolom jó.

megpróbálok saturnban, MM-ben, meg auchanban nézni.

3. részt 14.ért árulja az automex :/ 1.5 év után durva

Seth
Nekem megvan a trilógia

EmThor
az a baj ps-re kéne 😊

Nekem Xboxra megvan az elsõ 2.

EmThor
Hi,

melyik a legjobb rész a 3 közül? be lehet még szerezni valahol? köszi!

Hy! Itt volt aki azt mondta,h történetileg a 2 van hamarabb.Ez igaz?És az egész sorozatban mindenhol fotózgatni kell?hát ez nagyon lol,az összes silent hillt láttátok,és mégis az ff a jobb?vagy nem az összeset?

Hmuda
Régóta.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sephi
Miota konzolozo' ?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hmuda
Nincs valami mód, hogy USB-re mentsem a képeket? Készült egy pár "érdekes" is. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sephi
Kinozza' 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Elakadtam.A 7-es rész (SAE).A két házban õgyelgek össze vissza,már sehol egy szellem,csak a csaj bezárva,meg a kulcsot(bell design)sem találom.Csak nem hagytam el(ki)valamit?Hogyan tovább,mi a teendõ?
Az elsõ rész kijött platinum verzióban???

Úgy néz ki még várhatok a gammára, szerencsére van ami lekössön.

Az elsõ rész kijött platinum kiadásban?

Tegnap rendeltem meg a 2. részt, de az elsõ szerintem nehéz lesz. Sephi lehet ezügyben téged foglak kínozni, ha gondolod küldök majd egy privit.

Sephi
Nehogy te is ugy jarjal mint egyesek itt!

Eloszor az elso reszt jaccad!!!!! Az sokkal de sokkal parasabb!

Nekem most volt szerencsém kipróbálni ismerõsnél, bakkker.
Az tuti hogy rosszat fogok álmodni
Ez jobbat ütött 5 perc alatt mind a Silent Hill 3.
A Sirent és Sufferinget is kipróbáltam, de azok nem jöttek be.
Ezt a Fatal Frame 2-õt meg elsõ részestül megszerzem valahogy

Neme.
Kiryu házban az egyik folyosón van egy kis függönyszerûséggel elválasztott rész, ott van egy kis ablak, amit megvizsgálva Mio aszongya, hogy át lehet rajta látni a szomszéd helyiség ablakára. Aki arra jár, mindenképp nézzen át a kamerával, megéri. 😊

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Sephi
Na szoval. Az elso resze talan azert jobb mert benne van minden ami a masodikba is tehat konyebb a kettrest jaccani. De sajnos nekem a kettes nem jott be mivel mar unalmas.

A kepek nem maradnak meg neked csak ha kulon lemented oket de a pontok megmaradnak!

Jacad vegig az elsot es meglatod hogy jobb mint a masodik. Felelmetesebb talan es nem akkora a bejarhato terulet ergo nehezebben tevedel el. Talan az egyesben az is jobb mert ahogy haladsz elore maga a haz is megy visza a multva. Szal ha az elejen le volt torve az egyik lepcso kessob mar ott lesz. Tehat ahogy haladsz elore az idoba ugy megy visza a haz a multba 😊

torrente
Állítólag az 1 jobb, de a 2 grafikailag szebb.

shevy
na megöltem csak kifogyott a jobb minõségû képem. De volt olyan hogy lefényképezem de nem ad pontot vagy nem ér semmit nem tudom. Akkor kell amikor támad? Nagyon be voltam szarva

shevy
na szóval, most már megöltem valami szellemet, de megtámadott egy azután miután a testvéremet irányítottam, de valamiért nem tudom lefényképezni nem fényképez, az a kurva a koporsóból jött ki az elsõ házban

shevy
valaki mondja már meg hogy mit kell csinálni az elsõ jázban csináltam 2 fotót, de mikor újra betöltöttem a játékot már eltünt, de mégis kiirja hogy megvan a pont amit a két képért kaptam most még sincs meg a kép

Sephi az illetékes az összehasonlításban.

Hello!
Aki a Fatal Frame 1-et végignyomta,annak érdemes beszerezni a 2-õt?Mennyit fejlõdött a játék?
Sephi
Majd juttasad eszembe hogy kudgyek neked egy kilo fraszt jo ?

Seth

Seth
Örülök

Sephi
Nos ehez a linkehz huzafosodve. Ha neked eros szandekodban alt az a dolgo hogy nekem szivrohamom legyen akkor csak szolok hogy sikerult.

Seth
thnks takigabi-nak érte

Seth
Na ezt alinket a Far Cry topicból szedtem, gondoltam a témához illik ide

A zoomot a zero shot elõtti pillanatra értette.

shevy
nekem nem is lehet még zoomolni most találtam a fényképezõt

Sephi
Tudgya a fene nekem nem teccik a masodik resz... az elso resz mar lezarta nekem a fiilinget az volt a tuti... a masodik mar eroltetett... a grafikan es egy ket dolgon kivul semmi ujjat nem mutat...

Ki a fenét érdekel a pont, ha "az egesz kor tok piros", akkor SOKKAL többet sebzel, mint átlagossal. Ezt hívják Zero Shotnak.

Sephi
Huu a lenyeg hogy az a kor amit latsz minnel tovabb toltodjon olyan japan jelekkel.

Ha az egesz kor tok piros azt jelenti hogy tamad es ha akkor fenykepezed le akkor duplan jar a pont vagy mi...

shevy
de a zoomolás mire jó? akkor nem hal meg ha nem zoomolsz rá eléggé vagy csak több pontot kapsz, vagy mi?

Sephi
Igy olod meg oket... olvasd el a papirokat amiket kapsz mert sok info van bennuk.

Ja es csak szolok hogy a kettes sokkal unalmasabb mint az elso resz. Az elso resz volt az etalon!

shevy
egyébként hogy lehet kimenni abból a házból? mármint az elsõbõl? mit kell csinálni, nem nagyon tudok angolul, úgyhogy nem tudom mi a cél, valaki help pls.

shevy
na kipróbáltam, 30 percig bírtam. Még sosem játszottam horrorjátékkal, de nem is bánom. Nagyon be voltam szarva. KÉtszer úgy megilyedtem, majdnem kiesett a joy a kezembõl, még csak egy lámpát meg fényképezõt találtam, aztán amikor kiakartam menni az ajtón ott volt egy szellem, majd befostam, alig birtam lefényképezni, egyébként mire jó ez a fényképezgetés?

Sephi
Akkor jo ha jaccotad az elso reszt mert csomo dolog kapcsolodik hozza.

shevy
ne idegesitsetek, ma irattam meg a ff2-t, most jó vagy nem? csütörtökön lesz kész

Sephi
Felo hogy en is abbahagyom a FF2=ot egy idore mert a Siren valahogyan sokkal jobb.

Oldal 1 / 3Következő →