Fatal Frame 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem, most leköt a zelda, re remake, norrath, szóval elvagyok, mint befõtt😊

Sephi
Jaccotal vegulis a FF1-el?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

A forbidden sirennel is elégedettek sokan, még nem próbáltam.
A fatal frame2 nekem nagyon bejött, a silent hillek annyira nem. Ha még nem játszottál resident evilt, akkor még azokat is érdemes kipróbálnod.

shevy
akkor jó, beszerzek egy horrorjátékot? szerintetek melyik a legjobb? ff2?

Sokkal hatásosabb,mint bármelyik film.

Sephi
Ehh? en egy horror filme nezese kozben parazok de ezeken a jatekokon meg is remuslsz bazeg.

Volt mar ra pelda hogy ugy feltem bemenni az egyik sozbaba hogy inkabb masnapra hagytam 😊_

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

shevy
szóval jobban féltek játék közben mint egy horrorfilm közben?

Sephi
Aha cseles... pedig gondoltam ra... csomo dolog van az egyesbol viszont!

SPOILER

Talán azért olyan,mert itt is az! 😊)

Sephi
hoppa? Szal nem azon az ajton kell kimenni ahol begyuttem? Hmm...ez a fszellem pont olyan mint az elso reszben a fooelensgeg 😊

Hátra arc! Irány az ajtó a folyosó végén.

Sephi
Hova fussak vaaaz? Az ajto zarva!!!!!!!!!!!!!!!

shevy
csak egy kérdésem van. Játék közben jobban féltek, mint amikor egy brutál horrorfilmet néztek?

FUSS ELÕLE! FUSS!FUSS!FUSS,HA KEDVES AZ ÉLETED!!!

Sephi
Hatarozottan az elso resz teccik nekem jobban.

A masodikkal az a baj hogy mar az elsobol en ismerem a dolgokat meg a kamre allasokat es egyebeket. Mar ismerem egyes strategiakat es tudom hogy mitol doglik a legy. Igaz a grafika nagyon szep meg minden de en a 2-est csakis a story miat jaccom 😊

De nem baj ez is jo csak tudnam hogyan kell megolni azta atkozott szellemet abba a szobaban.

torrente
Melyik tetszik jobban-? Ez vagy az elsõ rész?

Sephi
Tehat... atmentem egy kishidon majd egy udvarba kerultem majd bementem egy hazba es ott elromlott a lampam. Majd par szoba utan egy kisseb terembe jutottam ahol a csajnak volt egy latomasa halotakkal a foldon majd a keprenyo fekete-feherre valt es egy bazi nagy szellem jon felem. Azt meg lehet olni? Mert ahogy ramnyul egyszer meghaltam 😞

Ha meg lehet akkor mivel erdemes?

Sephi
Nekem ez teccik ugy ahogy van.

Akkor nem kellene jobb karral körülnézz. Menne a ballal is.

Sephi
Feneket 3D nekem jo a 2D remekul.

állítsd át az irányítást 3dre, úgy könnyebb lesz!
Amúgy lehet csak az én pal-os tvmen túl sötét...

Sephi
Te pl tudtad hogy a jonn analoggal korbe lehet pasztazni a kornyeket az ellemlampaval ? De csak ha alsz vagy setalsz. Futasnal nem lehet.

Kivancsi vagyok meddig marad velem a tesom. Volt ma' olyan hogy eltunt de megtalatam 😊

Sephi
En nem altitok semmit 😊 En elvezem a sotetet hehe.

De mekkora jelenet volt amikor a csaj hatanal ott alt a tesoja majd rarakta a vallara a kezet 😊 (csak aki jaccota tudgya mirol van szo)

Állítsál a tv ill a game brightness-én! Nem tudom nálad hogy néz ki, de az én sonymon pokolian sötét volt, így kellett állítani,hogy egyáltalán lássam a környezetet vmennyire!

Sephi
Reggel nem tudom jaccani mert ugyis beszurodik feny. De este meg tok paras. Plane azzal akurva lampaval menni elore es tok sotet van es hirtelen megremek a joy es akkor infarktus es kamera elo majd a "Na merre vagy a jouanyadat?" mondat hangos kialtasa es ha meglatom akkor minden izom berandul es a szemek koncentralnak hogy rendesen bemerjem majd R1 parszor es ha megolom akko huuu...

Undying... mivel a Clive Barker a szuloatya aki nekem jelenleg a kedvenc horror irom ezert en is szivsen emlekszem visza amikor a kaszaval kaszaboltam a nepeket 😊
De soha nem tudtam vegig vinni 😞(( Nem birtam az utso szornyel sehogyan sem 😞

Rincewind
"Majd meglatom de ma mar tuti nem jaccok ilyen stilusu gamat 😊"

Miért, pont ilyenkor este van meg a hozzá leginkább passzoló atmoszféra. Ilyenkor adja át a horror játék a legjavát. Bár kissé mazohizmus, de akkor is ilyenkor a legélvezetesebb (este, sötét, egyedüllét).
Én Undying-ot csak este egyedül voltam hajlandó végigjátszani. Le is adtam pár kilót, mire végeztem, de máig egyik legnagyobb játékélményem. 😊
Sephi
Na eleg volt 😊 Fene a dolgukat.

Eloszor ki kell hevernemaz elso resznek az elemenyeit mert egyszeruen felve ulok le jaccani. Ez a masodik resz meg ahogy elnezem meg izgalmasabb lesz bar mivel kicsit megvagyok mar vele szokva nem lesz olyan nehez.

A Grafika sokat nem javult de hat az elso resz is csodalatos volt tehat ez nem minusz pont.

A kicsaj mozgasa jobban teccik ebbe a reszbe kicsit elethubb. Meg szellemet nem kaptam el csak egyet de gondolom elvezetes lesz.

Fura hogy amiutan megszokod az elso resz mar kesz is es jon a masodik ami mar kicsit masabb. Majd meglatom de ma mar tuti nem jaccok ilyen stilusu gamat 😊 Meek en vonatozni 😊

Ja es meg valami! Az leso reszbol maris van utalas!!!! Amikor a doki fenykepezi a kis oldart Kiri szellemelragadja! Az a sok kez! Es mar az elejen ott van az a kis ko oltar is korbe korbe az elso reszbol! Hye-ha!

Sephi
Most kezdek neki 😊)

Sephi
Hat remelem nem lesz ennyire remiszto baz. Nem volt meg jatek amiben igyfeltem volna futni! Ekuszom megyek halgan nehogy meghajanak 😊 Feltem bazz! A FF1-ben kepes voltam fel hazat megkerulni mert nem mertem bemenni egy atjaro szobaba mert hangokat halottam 😊

Kivancsi vagyok hogy mi a kettesnek a storyja.

Rincewind
Sokan azt mondják a kettes kissé rózsaszínebb lelkületû az egyeshez képest. Majd erõsítsd/cáfold meg. 😊
Sephi
Aszem mindgya megyek is elkezdeni 😊

Csak az egyes vege durva volt... jaj en ugy feltem bemenni a terembe ahol tudtam hogy a legnagyobb szellem van baaaz.

Hajrá,cuppanj rá a 2re!

Sephi
Befejztem!!! Pont most! Aszitem beszarok bazze! Az utcso ellenseg volt az egyik legkonyebb szellem a jatekba 😊 7 90-es foto es mar meg is deglett es egyszer se ert hozzam.

Na johet a kette de csak kicsit kesobb kezdem el! De mar alig varom 😊

Befejezted tegnap az 1et? A kettõ az nagyon fosatós, készülj!😊)

Sephi
Pontosan! Izlesek es pofonok!

Ha egy játék nem tetszik,akkor egy teszt nem fogja tudni bebizonyítani az ellenkezõjét! 😊
Lásd a vitát a konzolos FFX2 cikk miatt: én nagyon sokra tartom a konzol gárdáját, DE nekem akkor is nagyon tetszik az FFX2,ha nekik nem is. Ezen az álláspontomon senki nem fog tudni váltzotatni!😊

Sephi
Meglehet 😊 Lehet sokat olvastal tome es megis nem teccik a jatek de ugy irom meg hogy eszmeletlen jo. Tudom hogy kamuzni hulyeseg de ha igy kerik...

Hmmmm.......érdekes. A legtöbb játék,ami nekem tetszett, és megnéztem spoton az értékelését majd' ugyanazt az eredményt adta,amit én adtam volna neki.

Sephi
Nem Sephi neven 😊 Sajnos ezt nem aruhaltom el mert megegyezes veluk. Kapok egy rendes oszeget az irasert de mas nev jelenik meg. Nem szamit amig fizetnek.

Elozmeny?!?!?! Jaaaj! Ma este vegig kell vinni a FF1-et ma'! holnap fognek neki a kettesnek!

Hmmm......érdekes. Milyen néven írsz?
Amúgy most olvasgatok plot analízist a ff2rõl, és az említést tesz az egyrõl. Egyre kíváncsibb vagyok rá! 😊)

Sephikém SPOILER

Amúgy a ff2 az elõzménye az egynek!

SPOILER

Sephi
Jo akkor most mondjam azt hogy en is irok nekik cikkeket es elore elkudik a felteteleket? Ezt akartad hallani baszus?

Es ez nem csak naluk van!!

Ennyi erõvel a világon minden sajtó korrupt és részrehajló,hiszen vannak hirdetések az oldalon, tehát pénzt kapnap a pozitív kritikákért! Az eszmefuttatásodból ez következik!

Sephi
Tudom en nagyon jol hidd el nekem.

SPOILER!

Azt a szellemet most nem lehet lapátra tenni sajna!

SPOILER!

Nagyon megrázó kis vidi volt a dög elõtt,mi?😊

Csak nem dolgozol be náluk? Esetleg sales manager vagy ott? Honnan veszed ezt?

barret
...........

Bérbe vehet? reklámfelület...

Na sikerült tegnap megtalálnom a második követ is, így sikeresen átjutottam a nagy faajtón. Utána jött ám a meglepi, de ezt nem is árulom el! 😄
Viszont a szellem jól elintézett abban a nagyszobában! 😊 Na de majd ma újra nekiállok és jól lekapom a gépemmel! 😄

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Sephi
Nem a velemenyem 😊 En tudom hogy igy van 😊

A gamespot-ról neked ez a véleményed, nekem meg az,hogy eddig amit ott olvastam jórészt igaz.

Sephi
Te nem olvasok gamespot cikkeket mert ott mar fizetnek a cegek hogy jot irjanak meg a legszarabb jatekrol is 😊))

Itt is vallas es mitologia a nyero. Egy nagyon brutalis emberi felaldozas-rol szol a story 😊

Az este is ki kellet kapcsizni mert nem birtam idegekkel.