Fatal Frame 2

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Apropó: aki szereti a Kört,annak ajánlom,h a legnagyobb család (talán a Kiryu :/) házának pinyõjébe ne menjen le este, vagy komplett sötétben! :-D

Még vmi: a gamespot sokkal jobbra értékelte a 2t, mint az 1et.Szerintük az egyes hibáit kiküszöbölték. Tehát, ha minden tekintetben jobb,mint az elõdje,és a sztori nem kapcsolódik,akkor még jó hogy ezzel játszom,ha nincs annyi idõm! DE majd azért azzal is fogok játszani.

Olvasd el a gamepsot cikket, azt mondja,h semmi köze az elõzõhöz. Itt vallás és mitológia a mozgató, az egyben mi?

Sephi
A jatek szrotija telyesen kulonallo ? Olvasal mar utana jouember 😊)))

Ez is japan mondakori. Sot! tiszta japan mondakori hatter!

Alig varom fejezem mar be es fogjak neki a kettesnek.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

A sztori teljesen különálló, értelmét nem látom annak,h azzal kezdjem! Egyszer majd talán,de a japán mondaköri háttér engem jobban izgatott. Legalábbis a reviewk alapján ezt választottam és nem csalódtam! A játék KIB* jó! Most vittem végig elõször,de majd kezdem újra, h láthassam a második befejezést is!

torrente
Nincs meg az elsõ rész, ilyen egyszerû.

Sephi
De miert jaccatok a masodikat az elso ellot???

Higyetek el nekem bazi nagy baromsagot csinaltatok! Szerintem az egyes kotelezo darab de a kettes utan mar nem lesz ugyanaz az alvezet! Csomo dolog oszekoti egymast es ha mar az egyest vegig vitted akkora kettesnel tudni fogod hogy kb hogy kell fotozni meg dolgok....

en nem birnam 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Szívesen, kérdezz bátran,már a vége felé járok sztem! Ilyen ijesztõ gammát még nem toltam! 😊 Egy ideje már nem is merem leírás nélkül nyomni, mert nyomasztó nagyon...félek vazz!

torrente
Kösz a segítséget.

Oda állsz az ajtó elé, gépet célra,kék lesz a kör, exponálsz. A fényképen a szellemek arca egy képpé fog változni. Minden ilyen ajtónál így mûködik.

torrente
Kipróbálom, biztos így kell.

Sephi
Az egyesben mindig jol be kellet fokuszalni a pontos ojjektumra (TM Szalacsi) es akkor egy halvany kek feny jelent meg a fokuszon. Akkor kellet fenykepezni es a kepen megjelent a task 😊

torrente
Az a baj, hogy nem látok szellemet, akit lekaphatnék. Elég az ajtót lefényképezni?

Sephi
En ide be sem nezek amig nem vittem ma' vegig az elso reszt 😊

Keress olyan követ,ami fölött crimson lepkék vannak, ott lesz a kulcs!

Ha a szellem zárva tartja, fényéképezd le, az majd mutat egy helyet, amit szintén le kell fényképezni, és voi lá: ajtó nyitva!

Én is pont most nyomom a gamet, de sajna úgy tûnik én is elakadtam! 😄
Nekem 2 fadarabot kell megtalálnom, hogy kinyissam a nagy kaput! 1 már megvan, de a másikat sehol nem találom, na majd szétnézek jobban, vagy megkukkantom a gamefaqs-t, bár azt szeretném legkésõbb!

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Adi
www.gamefaqs.com

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Sephi
Bisztos tudok majd segiteni... az elso reszben semmi ilyen nincs. Hogy tudnek mar segiteni ha nem is ugyanott jaccodik ?😊))

En szerintem fotozd le vagy valami. En meg nem jacottam a kettesel elotte meg vegig viszem az egyest.

Hetfon fogok neki a kettesnek majd akkor lehet tudok segiteni neked.

torrente
Hogy kell kinyitni az ajtókat? Egy szellem zárva tartja kívülrõl és nem tudok máshol kimenni a helyiségbõl. Aki játszott az elsõ résszel, biztos tud segíteni.

← ElőzőOldal 3 / 3