Fatal Frame 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez is japan mondakori. Sot! tiszta japan mondakori hatter!
Alig varom fejezem mar be es fogjak neki a kettesnek.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Higyetek el nekem bazi nagy baromsagot csinaltatok! Szerintem az egyes kotelezo darab de a kettes utan mar nem lesz ugyanaz az alvezet! Csomo dolog oszekoti egymast es ha mar az egyest vegig vitted akkora kettesnel tudni fogod hogy kb hogy kell fotozni meg dolgok....
en nem birnam 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nekem 2 fadarabot kell megtalálnom, hogy kinyissam a nagy kaput! 1 már megvan, de a másikat sehol nem találom, na majd szétnézek jobban, vagy megkukkantom a gamefaqs-t, bár azt szeretném legkésõbb!
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
En szerintem fotozd le vagy valami. En meg nem jacottam a kettesel elotte meg vegig viszem az egyest.
Hetfon fogok neki a kettesnek majd akkor lehet tudok segiteni neked.