JÓARCOK™ FALIÚJSÁG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
© RYAN MCKEAN ma 19:52 | Privát | Válasz | #45
te gyetek be ti képeket!
és hasonlok 😊))))))))
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
(De Õ meg ezt vállalja is szerintem :-D)
lekéstem, mondom
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
az a hét gyökere, aki szerintünk a hét gyökere
remélem, követhetõ a (szellemileg) hátsó sorokban ülõknek is
Riszpekk
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
FREE (2 szavazat)
"Állítólag úgy nyalok mint még nekik senki soha :o))"
További gyöngyszemek a MI VAGYUNK A ROSSZ ARCOK topikban, feb. 25-én.
TRAXION (2 szavazat)
"Legalább többnyire helyes amit leírok. Nagy betûvel kezdek mondatot. Ez is hozzátartozik ahhoz, hogy valaki értelmes hozzászólásokat írjon."
"Melyik volt az a legutolsó SoDIs topic? SoDI kitiltását követeljük? Valami ilyesmi, na, ott állandóan azzal huzagodtál elõ, hogy fiatalabb vagyok mint te, vagy fitala vagyok..."
"Minek? Ilyen emberek közé, mint ti? Akivel találkoztam, az ismer, PC buzik, mint ti nem nagyon tud érdekelni."
"traXion vs all.
Score: 60 - 0
Wins: traXion"
-----------------------------------
Köszönjük, alkoholban és drogokban gazdag, de balesetmentes hétvégét mindenkinek!
Riszpekk
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?