JÓARCOK™ FALIÚJSÁG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
finom szoru kalap elado!! jelentkezni priviben! olcson szanom... 12 ezer per darabja ( ha kersz ra marka feliratot
Igazi gyökér, majd meglátjátok! 😄DD
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
mondtam hogy ne szoljá be!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
másrészt, cyrano is megmondta:
magamat kigúnyolom, ha kell, de hogy más tegye azt nem tûröm el
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/