JÓARCOK™ FALIÚJSÁG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
bár ha már STARKER, akkor BOOM 3 lenne a minimum 😄
Riszpekk
© Lehner ma 19:02 | Privát | Válasz | #2
Mi a helyzet S.T.A.R.K.E.R. rajongók. Ha lesz durva játék akkor ez az.Kemény vetéjtársa a DOOM3-nak.Nagyon tetszik a helyszin ötlete és maga a kivitelezés.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Riszpekk
blasta=p2p kapcsolatok lelekes híve?
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
ALAPSZABÁLY!!!!!!!! SOK A BACILUS!!!!!!!!!!!!!!!

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
NA? :-D
Galy az internet, nem? :-DDDDDD
(pl: szpemmer kiráj)
kérdezem
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
FREAK (fõjóarc, padre)
BLASTA (alapjóarc)
RAMZA (alapjóarc)
GALY (õsjóarc)
KENNY, GERY, CSOCSO (békási millerek)
JANO=DZENU=LOÁL JÁNOS (kreatív igazgató, humorzsák, gumi(jó)arc)
INSTICT (biztonsági fõmérnök, távfûtési osztályvezetõ)
TOMSOLO (arculat designer, kreatív aligazgató)
PYX (õt nem ismerem, biztos tombolán nyerte a tagságot)
TIKAL (kertészeti szakember, Jamaikai fõkonzul)
RUDI (ismeretlen német turista, az élet királya)
+A CSAJOK
+AKIT KIFELEJTETTEM VAGY LEMORZSOLÓDOTT
De aki tudja magáról, hogy JÓARC, csak kifelejtettem, az szóljon! 😊
Riszpekk
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
akkora szemetdomb lett baszus...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Miert nem josz latogatoba?😊 En mar nem vagyok ott 😊)))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"