Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Eloszor is, Ronaldonak szerzodese van a klubbal 2021-ig, 1 milliardos kivasarlasi arral, ehhez kepest a 120-130 millio elegge jo arnak szamit.
Masodsorban pont o maga mondta (allitolag), hogyha elengedik 100-ert akkor nem is szeretik ot igazan Madridban.
Harmadsorban a 30M-s fizut a klub is felajanlotta neki (+ bonuszok), csak o ennel tobbet szeretett volna valoszinuleg.
Aztgondolom, h Perez megunta ezt a 2evente felbukkano hisztit a reszerol (teljesen jogosan) a fizetesevel kapcsolatban.
O mindig probalt taktikazni de lehet, hogy ezuttal nem marad mas valasztasa es mennie kell.
Ha pedig Higuainra kifizettek 90 euro milliot akkor talan egy tobbszoros aranylabdas, klasszisokkal jobb jatekosert igazan nemsok a 120-130.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
Kapus: Amit lattam Szczesnytol ( 2 teljes meccs a vb-n) az katasztrofa volt. Kolumbia ellen ha jol emlekszem mindegyik golban csunyan benne volt. De ahogy latom Mattia Perin erkezett a posztra Genovabol, sajnos nem ismerem szoval velemenyem nincs.
Mas: Caldara visszatert kolcsonbol. A csapat leigazolta Emra Can-t. Illetve leigazoltak Joao Cancelot a Valanciatol tobb mint 40 millioert. Ot se igazan ismerem, de erdekes, hogy tavaly az Internel volt kolcsonben es ha 40 milkas vedo miert nem eltek az opcios joggal?
Ja es a legujabb agymenes, hogy C.Ronaldo a Juventusba igazol :D
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Egyébként meg Szczesny személyében megvan az első számú kapusunk, úgyhogy egyáltalán nincs szükségünk most sok tízmilliót kiadni erre a posztra.
Kíváncsi vagyok, rárepültök-e Donnarummára.
Dybala temahoz meg annyit, hogy baromi jo jatekos de fejben meg ernie kell, h igazan klasszis lehessen. Technikailag nagyon jo es mar eldont meccseket folyamatosan, de pl Real ellen a sajat butasaga miatt kellett elhagynia a palyat hamarabb. Felo, hogy ha valakire ra fognak repulni a nagy loves klubok az o lesz...
az az igazság, hogy a világ egyik "legjobb" edzője nem tud mit kezdeni dybalával sokszor. az meg, hogy előny megszerzése után mennyire visszaveszünk, még a capello féle célfutball is alul múlja néha.
Utoljára szerkesztette: Tibre, 2018.04.29. 20:23:08
Utoljára szerkesztette: Tibre, 2018.04.28. 22:26:34
Sokszor azzal van ekezve az oreg, hogy nem jol cserel es nem valtoztat idoben. Meglepodtem (jo ertelemben), hogy olyan koran valtoztatott.
En a tavalyi bl donto utan nem neztem minden egyes merkozest... az tuti, hogy ez a tegnapi visszahozta a tuzet es megnezem az osszes maradek meccset a szezonbol :)
A Juve teher nélkül játszott, nem voltak görcsösek, ezzel látszólag a Madrid nem tudott mit kezdeni. Ronaldo hisztijeit pedig elítélem és egyenesen megvetem. De továbbra is úgy tartom, hogy Benatia ostobaságot csinált (habár már lehetősége nem volt, mert különben Lucas ziccerben fejel), az eset pedig bőven megadható volt.
Más különben meg a Juve magára húzta a Realt, mert amilyen zűrzavar volt a 3. gól után a Madridnál, a Juve kihasználhatta volna, hogy lezárja a meccset és a továbbjutást. Ehhez képest 20 perccel a vége előtt beálltak védekezni, látszólag hosszabbításra/tizenegyesekre várva. Allegri is ezért nem cserélte be Bentancurt, pedig mióta ott toporgott a vonalnál, várták a 2x15-öt. Ez meg részükről volt hülyeség, mert tudhatták volna, hogy a Madrid ellen ilyenkor mindig történik valami. Történt is.
úgy, hogy eleve nem is láthatott az állítólagos rúgásból semmit, már pedig ekkor a többi játékvezetőnek kellett volna segíteni neki, és úgy meghozni a döntést, ami nyilvánvalóan nem történt meg...
6 másodpercnél gyönyörűen látszik a rúgás is.
Teljesen szabályos mozdulat. Még mindjárt Lucas volt az, aki alászaladt.
Benatianak nem kellett volna 100%-os helyzetben így rárobbannia Lucasra, mert minden adott volt ahhoz, hogy ezt a spori nyugodt szívvel befújja. Tiszta gólhelyzet, álló játékost lendületből sodort el, ráadásul hasba is rúgta. Nem csak tizi, de piros is.
Nem baj. 2 napig még folyik az emberek szájából a nyál meg csaló reáloznak, azt utána ez is a feledés homályába merül.
Nagyon büszke vagyok a csapatra egyébként. Bevallom, magam sem adtam volna egy lyukas garast sem arra, hogy lehet még esélyünk, inkább egy tisztes helytállásban reménykedtem. De amit a srácok tegnap véghez vittek, az előtt le a kalappal!
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2018.04.12. 10:22:50
Érdekes hogy reklamálásért egyből pirosat ad egy ilyen szituban, de a Reál játékosok végig magyarázhatnak lap nélkül.
Persze hogy nem a bíró hibája az egész, de jócskán belenyúltak mindkét meccsbe.
Kíváncsi vagyok Ramost eltiltják-e azzal...hogy lement a padhoz pedig szabályok szerint nem mehetett volna.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Mindkét meccsen normálisan fújt a bíró. Dybala kiállítása is jogos volt (nem beszélve arról, hogy a Real akkor már 2-vel ment), jogos volt a tizi is, Buffon kiállítása meg sokat már nem számított azon a feltételezésen kívül, hogy ő lehet megfogta volna. De lehet, hogy nem.
Szimpatikus csapat a Juve és a Real szégyellheti magát, hogy végignézték a Barca öngyilkosságát, ugyanígy mentek ki a pályára.
De valljuk be, a Juve se tolt valami csúcsfocit. 3 kósza beadásból született gól, kétszer Carvajalt verte meg Mandzu, egy meg óriási potya. Jelzem, ha a Juve nem áll le 0-3-nál, akkor meglehetett volna szerintem a 4. gól is. De várható volt, hogy ennyire visszaállva, ekkora presszingnél valami történni fog. Az meg, hogy megint hosszabbításban és megint a Real...már más tészta, de ezt a gólt nem vehetik el tőlük, mert minden szempontból szabályos volt.
Emelt fővel búcsúztunk. Sajnos két meccsen 12 ember ellen nehéz volt, de mindent megtettünk. Büszke vagyok a srácokra.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.