Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
Ket perc alatt le is rendeztek a parharcot a sracok. Jovore tali <#wave>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
Ez gyors volt <#gonosz3>

Lacee86
Na igen, főleg ha idegenben lőtt gólja se lenne a Realnak. Egy 1-0-lal kiegyeznék én személy szerint.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Rockynhooo
Remelem nezitek este! Ket meccses parharcokbol altalaban Juve jon ki jobban, viszont Realnak mar csak a bl maradt idenre es PSG ellen is eleg nagyot mentek meg idegenben is. Juveben dolgozhat meg a tavalyi donto osszeomlasanak a feledtetese.
Muszaj lenne gol elonnyel utazni Madridba majd ott egy jo vedekezest lehozni.

szucsy89
nem érted a lényeget, én a saját csapatomat fikázom, valamint intelek titeket hogy annak ne örüljetek hogy gyenge a bajnokság, mert az nektek sem jó :)
Count Adyn
annyira nem volt gáz azért az a meccs, véletlen épp néztem, a Bonuccin megpattanó lövésből bekapott első gólig igen jól ment minden. Csak az eddigi eredmények szvsz főleg azért jöttek mert jó motivátor Gattuso, mint Conte, ám ettől még a csapat fiatal és nem teljesen összeszokott, persze hogy szétestek:) Ennél sokkar ártalmsabb az olasz focira a Napoli hozzállása hogy beleszarnak a nemzetközi szereplésbe a scudettóért, és igyis beszopják mert padra már nem költenek, a Juve meg BL miatt mindig tavaszra időzíti a csucsformát mire ők kimerülnek:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lacee86
És hol a Milanod az elköltött euró milliók után? :) A Napolinak se lett volna kötelező kipukkadni, mint a lufi.

szucsy89
Az Arsenal ellen látszott, hogy a Serie A mennyire el van maradva a PL-hez képest. Sokáig az ellenkezőjét mondtam, de be kell vallani hogy idővel leépült az olasz bajnokság, és egy PL-ben szenvedő, egy Serie A-ban pedig 12 meccse veretlen csapat között is mekkora különbség van az angol javára.
Rockynhooo
Fu nagyon kellett vissza Dybala ebbe a csapatba! A BL-t is o dontotte el meg a hetvegi meccset is, remeljuk nem serul le. BL-ben innen mar csak bivaly eros csapat johet.

Szucsy: Iden azert nem kellett volna egy csapatosnak lennie. Valljuk be a Milan nagyon jol vasarolt a nyaron meg az Inter kerete is jobb ennel amit mutatnak. Az alapanyag kezd meglenni, de ugy nez ki nem allnak ossze arrafele a dolgok.

Count Adyn
mindenki más szégyene:) és a 0-ról lett felépítve ugyhogy jah élvezzük:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

szucsy89
élvezitek az 1 csapatos bajnokságot mi? nagy dicsőség...
Lacee86
Helyreállt a világ rendje. :)

Lacee86
Gólt kell lőni az első 15-20 percben, és utána kontrákra berendezkedni, de nem túlzottan begubózni. A korai szerzett gól kulcsfontosságú lenne.

Rockynhooo
Jaja, en is azt neztem, hogy ha nem gol akkor igen csak tizinek kellett volna lennie. A legjobb az, hogy baromi sokan visszatertek a tottenham meccshez kepest, igy idegenbe jobb eselyekkel utaznak szerdan. Bayern ellen is volt idegenben 0:2 felidoben, hatha valami hasonlo jon most is.

Count Adyn
Itt a tavasz pukkadnak a lufik :D Dybalanak meg nagy respekt hogy nem elesni akart hanem gólt lőni abból a helyzetből:)

Lacee86
Ez egy igen jól alakult hétvége. :)

Lacee86
Wow, haverom mondta, hogy hallott erről, és tényleg létezik. :) Meg fogom nézni.

Rockynhooo

Lacee86
Na igen, nem kellett volna őt erőltetni. Sajnos sok múlhat még azon a tizin, bár ha a szívemre teszem a kezem, a meccs képe alapján nem érdemeltünk győzelmet. Az is igaz, hogy ilyen kezdővel egy Udinese vagy Genoa ellen állunk ki alapból... Sajnos most nem volt más választás. Meglátjuk a visszavágón. Sok fog múlni azon, hogy felépülnek-e a sérültek, és hogy ne legyenek újak.

Rockynhooo
Masodik tizinel elso dolog amit mondtam, hogy csak ne Higany lojje megint, hanem adjak Pjanicnak vagy Costanak...

Rockynhooo
Ma este vegre valami izgalmas ujra <#vigyor2>

Count Adyn
első hely egyértelmü volt mondjuk:)
//www.youtube.com/embed/32VxHeiC7AQ

Lacee86
Én úgy vagyok vele, hogy jobban féltem volna a Spurstől még 1 hónapja. De most azért az látszik, hogy a PL-ben pl. nem megy nekik annyira. Ettől függetlenül egyáltalán nem ígérkeznek könnyű ellenfélnek. Küzdelmes 2 meccsre számítok, de bízom a csapatban.

Rockynhooo
Tottenham. Kellemetlen de nem teljesithetetlen. Elso gondolatom az volt, hogy meg jo hogy nem holnap jatszak a meccseket, mert jelenleg nekik adnam. De 2 honap alatt sok minden tortenik meg.

Lacee86
Teljesen le voltam törve tegnap, igazából még ma is... Egy ekkora legendának hogy érthet így véget a válogatott karrierje?? :(

Rockynhooo
Úgy képzeltem, hogy Buffon majd a VB-n fejezi be a karrierjét <#csodalk>
Muszáj lenne valami szépet alkotni klub szinten a szezon végére...
Utoljára szerkesztette: Rockynhooo, 2017.11.13. 22:48:11

Lacee86
Az, de azért kicsit rám hozta a frászt az 1. félidő. :)

Count Adyn
Nah ez tökéletes forduló volt:D

Lacee86
Most megmutatta a csapat, hogy mit tud. Szorongatott helyzetben, nem éppen kipihent állapotban képesek voltak így játszani. Khedirának pedig talán élete meccse volt. :)

Lacee86
Szerintem nem a 11-est nem tudja jól rúgni Dybala, hanem az ilyen nagy nyomást nem tudja (MÉG) kellően kezelni. Majd megtanulja idővel, de persze ettől még rúghatja más is a tizit. Nem érdemeltünk ma vereséget, de hát ez van. A Lazio 11-ese meg azért maradjunk annyiban, hogy könnyű síppal volt befújva.

Trunks
Ezt a meccset hogy sikerült elveszteni, azt még mindig nem értem. Ha már a múltkor szídtuk a VAR-t, akkor most említsük meg, hogy ezt a 11-est (ami szerintem egyértelmű volt) nem kaptuk volna meg a technológia nélkül. Viszont Dybala megint pocsékul rúgta. Én azért elgondolkoznék azon, hogy a következő büntetőt kaphatná Higuain. Idén a VAR miatt több a 11-es, még fontosabb lenne berúgni őket. Nem mondom, el lehet rontani, de nem zsinórban kettőt ilyen gyengén, helyezés nélkül. Ráadásul jó eséllyel 4 pont ment el ezen a két rontáson.

Amici di nessuno...

Lacee86
Ahogy mondod, kb amikor a bíró, vagy valamelyik asszisztense úgy gondolja. De ez szerintem egy hülyeség. Pont a VAR-nak/VAR-oknak kellene szólnia a bírónak az arra alkalmazható szituknál (gól, les, piros lap, 11-es), ha az ő véleményük ellentétes a video alapján, és ekkor kellene visszanéznie a bírónak is. Nincs kitalálva az egész még sajnos.

Trunks
Jaja, szerintem is kb. ez van. Egy gondolat csak: Lichtsteiner azért nem kapott pirosat, mert nem direkt megütötte Paput, hanem csak eltartotta magától. Szerintem nem ért pirosat a dolog, de egyértelműen szabálytalan volt. Azt én se értem, mikor néznek vissza dolgokat. Amikor a bíró úgy gondolja?

Amici di nessuno...

Trunks
Ez a VAR se működik rendesen. Az alapötlet ígéretes, de nem sikerült jól megvalósítani. Szerintem jó, hogy nem adták meg Mandzukic gólját, de érdekes, hogy 15 másodperccel a gól előtt elkövetett szabálytalanság miatt nem adják meg a találatot. Közben meg a Genoa úgy kapott 11-est ellenünk, hogy lesről lépett vissza a szabálytalanság előtt a csatár. Hektikus az egész.

Amici di nessuno...

9csöves9
Fasz se gondolta volna ilyen kezdés után, hogy ebből ez a komédia lesz. A var-ellenesek most kaptak rendesen muníciót. Én teljesen a technika bevezetése mellett vagyok, de ez így ebben a formában egy kész vicc, évek óta sokkal több Mikiegér-Kupán kellett volna tesztelniük.
Ezzel 2 dolgot érnek el, egyrészt teljesen megzavarják vele a játékosokat, amivel már tönkrebasszák a meccset, másrészt mégjobban hitelét veszti a játékvezetés. Eddig lehetett azzal takarózniuk, hogy gyors a játék, pillanatok alatt kell dönteni, csak egy szögből látja stb. de ha így visszanézegetve is baromságot ítél akkor azzal csak ország-világ előtt bizonyítja, hogy vak, segghülye, csal akármi. Nincs semmi konkrétan meghatározva, hogy ki, honnan, mennyit néz vissza, ki dönti el, hogy egy adott esetet vissza kell nézni vagy sem stb. Visszafújja Lichtsteinert, szándékos ütésért, legyen úgy. Miért nem piros? Befújja a 11-est, látja, hogy nem kéz, de azért meghagyja az ítéletet. Közben az Atalanta szépítés előtti szabadrúgást nem nézik vissza, vagy azt, hogy éppen, hogy takarítják el Higuaint a 16-oson belül. Idén viszonylag sok meccset elkaptam a Serie A-ban, össze-vissza alkalmazzák a videót, csak az Internél háromszor láttam olyat ami megért volna egy visszanézést, de eszébe nem jutott senkinek. Biztos nem dobta be a zászlócskát az ellenfél edzője...
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2017.10.01. 23:01:39

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Lacee86
Hát csak az a baj, a védelmi gépezetünkhöz akkor is kellett Bonu, ha pont a védekezésben ő is volt a leggyengébb. Eléggé szívjuk még a hiányát, valljuk be. :/ Höwedest várom, hogy mikor épül végre már fel.

Trunks
Még nem vonnék le nagyobb következtetést, nagyon a szezon eleje. Jó esetben fel fog javulni, rosszabb esetben kiderül, hogy kellett Chiellini és Barzagli hozzá, hogy ennyire jónak tűnjön. A vicces a dologban, hogy eddig úgy tűnik a Milanban kijön, hogy nem a védekezés a legnagyobb erőssége, nálunk meg jelentkezik a hiánya a labdakihozatalban.

Amici di nessuno...

Lacee86
Csak egy Bonucci kinézetű klónt. Az eredeti még mindig nálunk van.

Count Adyn

szucsy89
Kit adtatok ti el nekünk? Bonucci eddig katasztrófa.
Lacee86
Jókat védett Sirigu a 2. félidőben, ezek nélkül 7-0 vagy 8-0 is lehetett volna simán. :D

Count Adyn
Dybala csak 2őt rugott tegnap, kezd lustulni:) Szegény toro csoda hogy csak 4 et kaptak :))

Trunks
Egyetértek, Matuidi rögtön felvette a fonalat, ez a Bentancur gyerek pedig sok jóval kecsegtet. Mandzukic megint remek volt, és szerintem Cuadrado se játszott rosszul, egy az egyekben időnként tarthatatlan. Még Asamoah volt kellemes meglepetés, ezen kívül a többiek elég visszafogott teljesítményt nyújtottak, főleg a támadószekció. Ettől függetlenül Szcsezzghtnynek (asszem sikerült jól írni) nem volt védenivalója. Akármilyen elcsépelt is, nem lehet minden meccsen brillírozni és hármat rúgni, kellenek a szorosan behúzott meccsek.

Hétvégén városi derbi, rég volt ilyen jó a Torino, és tavaly is szoros meccseket játszottunk velük. Aztán pedig jön az Olympiakos.

Amici di nessuno...

9csöves9
Szenvedős egy csörte volt ez a tegnapi, de egy hétközi rangadón nem is várok soha brillírozást. Sok gyenge teljesítmény volt, hagyjuk is, de akiket mindenképp ki lehet emelni az a Matuidi-Bentancur páros. A francia 100%-kal passzolt, nyerte a párharcai nagy részét és rengeteget futott. Allegri pont a meccs előtt emelte ki, hogy ilyen játékos kell neki aki nem pofázik, csak melózik csendben. Bentancur pedig úgy játszott mint aki évek óta a Serie A-ban tolja, nagyon pozitív meglepetés eddig a srác, lehet még a végén valami jó sül ki Tevez elajándékozásából.

Rockynhooo
Nekem is fura érzésem van az idei átigazolásokkal kapcsolatban. Ha egyenként megnézem a neveket akkor örülök, de egyelőre csapat szinten nem látom, hogy működhetne a dolog. Persze időre van szükség, de az eddigi szűk egy hónap azt mutatja, hogy akkor játszanak a legjobban, ha a tavalyi kezdő van a pályán (Bonut leszámítva). Matuidi befér középre darálni de a támadókkal / szélsőkkel nem tudom mi lesz...

9csöves9
Elképesztő a gyerek. Én most már nem is azért aggódok, hogy a közeljövőben elviszi valaki, hanem attól, hogy elkezdik módszeresen aprítani és hosszabb időre megsérül, mert egyszerűen tarthatatlan.

Az újakkal mindig várni szokott Allegri és be is vált eddig szépen, de valahogy tényleg nem sikerült megtalálni most az egyensúlyt az igazolásoknál, nagyon orrnehéz lett a csapat,teljes teltház van elől. Higuaint se lehet kivenni, mert már most látszik, hogy elég frusztrált és Pjaca is lassan felépül, őt se kéne hagyni hogy 2 évet elvesztegessen itt a karrierje elején.

Trunks
Nem volt gyenge ez a mesterhármas ma Dybalától. Mintha kicserélték volna nyáron. Már csak 3 gól hiányzik a tavalyi termeléshez, ez októberre meglehet.

Mandzukic ma is nagyot játszott, egyszerűen nem látom hogy lehet kihagyni ha egészséges. Viszont akkor hova fér Cuadrado, Costa és Bernardeschi? Persze még nagyon a szezon eleje, de mintha Allegri se tudná, hogy hova rakja őket.

Amici di nessuno...

Count Adyn
Ja és sokba fog még nektek kerülni bonucci, raiola máris vergődik hogy donnarummának igértek a kapitányságot :D

Rockynhooo
Azért cserének semmiképp sem nevezném mivel az egyik 40 millióba a másik 12be fájt.

Count Adyn
38 milla különbség nem véletlen azért:) amugy meg bonucci is szépen végignézte ahogy a lazio 4 et gurit nektek, immobile szénnészopatta kb :D szal azért csak csendesen örüljél :DDASD