Erõs vs Spigiboy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
Freee Ugar Sampler
robotnyk
nem mondod hogy nem tudod mi az?
Zságer és Yonder külön projectje. még csak egy maxijuk volt ha jól tudom. Dakkaragada (ez már a Shallow and Profound elõtt meg volt), Danubian Rhapsody (Free Ugar Sampleren is rajta volt), Cartoon Trip, és egy Amorf Ördögök remix (Virágokert az élet)
VinylToy
Hát nem hallod... ehehe

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Gyiik
es az jo?

....................................................................................................

robotnyk
Trevira Modern
Dani20
talán spigiboy egyik eklubos szerzeménye
ehehe

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Gyiik
weheh, ez mi?

....................................................................................................

Dakkaragadaga daaga, dakkaragadagada... :-D

Gyiik
nyugi, mar regvolt, azota megigerte, hogy kushad, ugye dani ? ehe

es hogy fenyezzek itt mindent, inkabb hallgatok evanscence-t, mint piggy-boyt
az legalabb jo

YONDERBOI!
Ott a pont...

na + az A.D.F. ...

http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.

te címeres fasz!
ne kezdd megint a "rokkozást", sakatulyaagyu...

Gyiik
abbol is a meat katie & elite force valtozatot, de ezzel ugy erzem, nagyon elkanyarodtunk az eredeti tematol (ismet eheh)

Dani20
eheh

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

robotnyk
jó helyen, tõlem jó messze
Dani20
na visszafogom magam. télleg.
unkle-in a state számot én is ajánlanám..

Gyiik
na es hol van nadsip es braner - csak egy nap cimu opusza??????????????????????

eheh

robotnyk
per pill top albumok:
Cai - Confessions of a soul digger
Denis Leloup-Zool Fleisher--Zooloup
Alter Ego - Transphormer
Unkle - Never Neverland
...stb

Top single:
Unkle - In a State (Sasha Remix)
Captain Future Orchestra - Back in Space
Trevira Modern - Dakkaragada

és az all the time :) album
Yonderboi - Shallow and Profound
JAST
hja.... Trance számcímek a Trance topicban....
Sajnos valóban úgy van a dolog hogy amíg nem vagy híres dj addig a közönség mondja mit nyomj. Most a csajok miatt funkyt is kell játszanom amit röhejes mûfajnak tartok, mert még részegesen le lehet rá táncolni. Ebben az országban kevesen szeretik a hardtrancet :( De akkor már ide is írok vmit: The Freak - The Bells (itt kezdõdik a pergõs, bulizós zene nem pedig az it's spytime.... meg az it's party time... meg a BP BP E-Klub....)

teljesen mind1 akkor, irj nekem olyan zenet, ami a Te kedvenceid koze tartozik

robotnyk
melyik mûfajból?
Gyiik
ebben a mufajban nincs jo zene:(((

ezert kernem hogy irjal nekem ebbol a mufajbol jo zeneket...

Dani20 vedd mar eszre magad!

VinylToy
Pontosan nem járunk át rock topikokba azt fikázni, de ha már ebben a mûfajban próbálgatnak ezek a majmok érvényesülni, akkor hadd legyen már meg a véleményünk a szánalmasnak mondható munkásságukról!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Dani20
az a helyzet hogy neked nem kellett volna koptatnod a billentyüket már a 27-es-edbe. csak voltál akkora suttyo h megtetted..

robotnyk
mindenki úgy ítéli meg ahogy kívánja, én így gondolom. speciel én a rockot semmilyen formában nem bírom elviselni, mégsem szidom nyilvánosan sehol sem, mert teljesen más kategória az a stílus. viszont a zene azt a válfaját amit pl spigiboy, náksiék képviselnek, én az elektronikus zene megcsúfolásának tartom, mert ezek alapján ítélik azt unalmasnak, gagyinak, tuctuc zajnak.
tenyleg ha mar itt tartunk...

mondjatok mar nekem jo szamokat...

ez legalabb egy korrekt kritika, nem pedig olyan mint a tobbi hozzaszolas...

robotnyk: MEGITELNI ! nekem is millio zene van, ami nem tetszik, megse ilyen hozzaszolasokkal jellemzem mint itt 1-2 suttyo
es hogy mit tettem le az asztalra ? az nem a zenehez kapcsolodik, de elhiheted, hogy tobbet, mint ez a nehany kis gyoker...
az meg hogy kezdo dj... hobbybol zenelek, ennyi
JAST: te, mint dj, te tudhatod a legjobban, hogy azt kell jatszani amit az emberek szeretnek, nem azt, ami neked jon be...
Dani20 neked meg inkabb nem is irok semmit... nem eri meg koptatni a billentyuket

robotnyk
"húzzon le babatáncra az e-klubba"
JAST
Hát én amatõr dj vagyok, mégis fõleg bakelitrõl nyomulok. De azért szeresse a sok béna Spigit és húzzon le babatáncra az e-klubba! heheee

robotnyk
értél be=értél el :)
robotnyk
ja és te mit értél be? bebírtad írni a profilodba hogy kezdõ dj vagy? ez az amit te letettél az asztalra...?
robotnyk
miért kéne csinálnia bármit is? a zenét nem az alapján kell megítélni, hogy tud-e annál jobbat csinálni, hanem az alapján hogy tetszik-e vagy nem tetszik. nem igazán értem, mit akarsz ezzel...
Dani20
holy te szedsz vmi gyogyszert?? erösen ajánlom.
gondolom rokk zenéket hallgatsz mer a stilusod alapján arra tippelek.. ehehe na téma befejezve, nem alacsonyodok le a szintedre mer elég sokat kéne merülni hozzá.

Gyiik
kisse?:oo

Zeneileg elmegy....de az ének...miért nem haszálta fel az eredeti vokált.Úgy jobb lett volna.Persze a hozzánemértõknek igy is tetszik...úgy látszik Cikiboy nevével már bármit el lehet adni.Õszintén én azt sem értem honnét szerzett magának hírnevet,mert semmi extrát nem tud nyújatni,amit más neves DJ-k igen.A másik,ha egy DJnek már ekkora neve van,az ne CD-rõl játszon!Ok hogy a magamfajta kezdõk nem engedhetik meg maguknak azt hogy bakelitrõl nyomják,de aki már ennyi éve játszik...
Mindenesetre jól csinálja a dolgokat,mert megél belõle,más kérdés hogy kissé lejáratja a magyar DJket.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

ebben egeszen biztos vagyok :)

Dani20 te kis szanalmas csotany, ki beszelt ezekrol a zenekrol ? olvasd mar el mielott kommenteled hulyegyerek

mutass mar fel valamit az eletben, utana pofazz masnak arrol, hogy ingyenelo
kritikazni azt tudsz rendesen, viszont te nem viseled el.. vagy hogy is van ez ? hozz ossze egy hasonlo zenet, majd annak leszek en a kritikusa !
barki innen, akinek nem tetszik ez a zene, <b>csinaljatok jobbat, es meghallgatjuk</b>

masok munkait leszolni mindig konnyebb, mint barmi sajatot osszehozni

Gyiik
igy igaz

Tessék hallgatni az EREDETI Bonanza Banzaios + Ákos (szóló) verziókat, azok köröket vernek erre a nagy kalap szarra...

Szánalmas ez a feldolgozás amit Cikiboyék csináltak.A csákónak abszolút nincs hangja...egy hörgõs metálzenekarba talán beférne.
A dalnak viszont van egy jó remixe...mármint az eredeti BB számnak.Anrewboy csinálta,és nagyo üt.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Dani20
most igy melléfogtál... neked ezekhez a zenékhez semmi közöd.. te ingyenélö kis szar,ahogy te fogalmaznál.

robotnyk
Gyiik
te hordod naksiek lemeztaskait??? :ooo

VinylToy
hurrrááááá

robotnyk
ebben nem lennék olyan biztos a helyedben
elhiheted hogy a zenekhez tobb kozom van mint Neked ;)

Dani20
spinspin sugaaaaar
:DDD

VinylToy
Álmogy, hogy vakít a fény...tombol a nyál ...

ejejejeieieieeiejejeje...

Dani20
és megrázkodik a tááj vmi véget ééért vmi fááááj
.DD

VinylToy
Fojjóóó betonyon hasalok.... :)

Gyiik
rebirth